Hírek

Ha elhatároztátok, hogy megpecsételitek a szerelmeteket, valószínűleg már ezernyi esküvői fotót megnéztetek, álmodozva a tökéletes helyszínről és a felejthetetlen pillanatokról. De elgondolkodtatok már azon, hogy melyik évszakban szeretnétek kimondani életetek legfontosabb igenét? Nem is olyan könnyű kérdés, igaz?


Olyan helyszínt kerestek a nagy napra, ahol a pompa és elegancia találkozik a modern kényelemmel? Mi lenne, ha egy kastélyban tartanátok az esküvőt? Egy ilyen helyszín igazi tündérmesét ígér nektek, amiben nem kell megküzdeni a sárkánnyal és a gonosz boszorka sem bukkan fel, Ti viszont egy napra a királylány és a királyfi szerepében tündökölhettek.

Az esküvő Rólatok szól, de nem kell minden feladatot a nyakatokba venni. Íme egy összefoglaló a legfontosabb tisztségekről, hogy dönteni tudjatok a szerepekről!

A nagy nap megszervezése elképesztően sok feladatot ölel fel, és bár egy jó esküvőhelyszín mögött komoly szervezők állnak, ne feledjétek, hogy a lebonyolítás sem könnyebb. No de épp ezért alakult ki az idők során számos esküvői tisztség; családtagokból, barátokból és szakemberekből álló csapat gondoskodik majd arról, hogy minden flottul menjen.


Ha még nem tudod, mit viselj a nagy napon, mutatjuk, hogyan csempéssz valami régit, újat, kölcsönt és kéket a ruhádba, de más babonákat is sorra veszünk!

Amint kitűztétek a dátumot és megvan az esküvői helyszín, egy sor kérdésben kell közösen döntést hoznotok, de hogy mit fogsz viselni, az csakis Tőled függ. Sokféle szempont merülhet fel a ruhával és a kiegészítőkkel kapcsolatban, ám most segítünk átgondolni a dolgot egy egészen új nézőpontból. Egy csokorba gyűjtöttük, milyen babonák lengik körül a nagy napot, és azon belül is az ara megjelenését.


Sokan vágynak arra bizonyos időközönként, hogy kitudjanak szakadni a munka, valamint a stressz okozta mókuskerékből, és egy nyugodt, a város zajától messze eső helyen tudjanak feltöltődni. Szerencsére kis hazánkban is sok olyan természetközeli helyszín található, ahol csodás kastélyszállókban tudja nem csak kipihenni magát az ember, de számos páratlan élménnyel is gazdagodhat! Sőt, ha a tökéletes kastélyszállót találjuk meg, akkor a kikapcsolódáson túl arra is van lehetőség egyes helyeken, hogy az esküvőnket is levezényeljük A- tól Z- ig!