Hírek


Egész biztos sokan elképzelték már az esküvőjük napját! Ez a fontos esemény nem véletlenül olyan lényeges az emberek életében, hiszen örök hűséget fogadni életünk párjának egy fontos és meghitt pillanat tud lenni. Amikor a lánykérésen túl vagyunk, következhet az esküvő megszervezése, ami valljuk be, nem mindig egyszerű feladat. Sok minden múlik azon, hogy milyen helyszínt választotok, hiszen a későbbiekben ehhez érdemes majd igazítani a ruhákat és dekorációt is, így mielőtt neki álltok a tervezgetésnek, hozzatok döntést a helyszínt illetően! Abban az esetben, ha mind a ketten a természet szerelmesei vagytok, nyugodtan gondolkodhattok egy erdei esküvőben is, kis hazánkban is több csodás zöld környezetből lehet kiválasztani az ideális helyszínt a menyegzőtöknek.


Sokan vágynak arra bizonyos időközönként, hogy kitudjanak szakadni a munka, valamint a stressz okozta mókuskerékből, és egy nyugodt, a város zajától messze eső helyen tudjanak feltöltődni. Szerencsére kis hazánkban is sok olyan természetközeli helyszín található, ahol csodás kastélyszállókban tudja nem csak kipihenni magát az ember, de számos páratlan élménnyel is gazdagodhat! Sőt, ha a tökéletes kastélyszállót találjuk meg, akkor a kikapcsolódáson túl arra is van lehetőség egyes helyeken, hogy az esküvőnket is levezényeljük A- tól Z- ig!


Egy esküvő megszervezése nehéz feladat. Bizony nagyon sok dologra kell odafigyelni akkor, ha valóban egy romantikus, ugyanakkor tökéletes menyegzőt képzelünk el magunknak. Miután túl vagytok az eljegyzésen, érdemes minél előbb a két legfontosabb dologban döntést hoznotok, ezek pedig nem mások, mint a dátum kitűzése és persze az esküvőtök helyszínének kiválasztása. Abban az esetben, ha még csak most csöppentek bele a szervezési feladatok sűrűjébe, nem árt tisztába lennetek azzal, hogy a legszebb helyszíneknél, éttermeknél, rendezvénytermeknél gyorsan elszoktak fogyni az esküvői szezonban a szabad helyek, így célszerű már legalább fél, esetleg egy évvel előbb lefoglalni álmaitok időpontját.


Manapság már abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy csak a képzeletünk, és persze a pénztárcánk szab határt annak, milyen esküvőt szervezünk magunknak. Nem kell csodálkozni azon, hogy sokan hajlamosak akár mélyebben is a zsebükbe nyúlni akkor, ha a menyegzőjük napjáról van szó, hiszen ez egy olyan régóta várt különleges és romantikus pillanata szokott lenni az emberek életének, ami megérdemli azt, hogy az elképzelésinknek megfelelő legyen! Abban az esetben, ha ti is egy maradandó, de ugyanakkor meghitt esküvőt szeretnétek, mi most adunk néhány tippet azzal kapcsolatban, hogy mitől lesz igazán különleges egy esküvői ceremónia.


Annak ellenére, hogy az esküvőnk napja kétségkívül életünk egyik legszebb napja lesz, a megszervezésével járó hercehurca egész biztos nem sok párnak fog hiányozni. Amikor belevág az ember, talán még nincs tisztában teljesen azzal, mennyi mindenre kell odafigyelni annak érdekében, hogy mind az esküvő, mind pedig az utána tartott lakodalom igazán jól sikerüljön. A két legfontosabb lépés, amivel a jegyespárnak már az elején meg kell küzdenie, az a dátum kitűzése, és az esküvői helyszín kiválasztása. Abban az esetben, ha ezek megvannak, lehet neki állni az egyéb lényeges elemeknek. Az esküvői dekorációt sem érdemes az utolsó pillanatra hagyni, hiszen nagyon is sok múlik azon, hogy lesz berendezve és feldíszítve a már előre kiválasztott helyszín. Nézzük meg, mire kell figyelnetek!


A polgári esküvő menete - Hogyan zajlik a szertartás?  

Kétségkívül sok olyan pillanat van az emberek életében, amik fontos dátumoknak tekinthetők, ám ezek közül az egyik legszebb esemény az, amikor életünk párja megkéri a kezünket, vagy épp igent mond a lánykérésre. Az eljegyzésről általában elég csak néhány képet feltölteni az online közösségi felületekre annak érdekében, hogy barátaink, ismerőseink is értesüljenek a boldogságunkról a családon kívül. Ezután azonban jön egy olyan időszak, ami már korántsem megy ennyire egyszerűen, hiszen az esküvőszervezés során a teendők listája igencsak hosszú lesz. Higgyétek el, minden belefektettet időt és energiát meg fog érni az, ha a nagy napotok olyan lesz, amilyennek közösen álmodtátok meg!


Mindenki egy olyan esküvőre vágyik, amire még hosszú évek múlva is örömmel lehet majd visszagondolni. Amikor megtörténik az eljegyzés, sokan még nem is gondolják, mennyi mindenre szükséges odafigyelni annak érdekében, hogy az a bizonyos nap valóban tökéletesen sikerüljön. Két fontos dologról kell dönteni a menyegző szervezésének a legelején, ezek pedig nem mások, mint az időpont és a helyszín. Miután a dátumot kitűztétek, egyből érdemes is elkezdeni keresgélni, hiszen az ideális helyszínen nagyon is sok múlik majd, és a legjobb helyek gyorsan el szoktak fogyni, különösen a népszerűbb időszakokban. Engedjétek meg, hogy mi most bemutassuk nektek a Fenyőharaszt Kastélyszállót, mely több szempontból is remek választás lesz majd a nagy napotokra!

Milyen az ideális esküvői helyszín?


Annak ellenére, hogy az emberek életének egyik legboldogabb pillanata az szokott lenni, amikor életük párja végre felteszi a várva várt nagy kérdést, vagy fordított esetben igent mond a lánykérésre, az örömteli pillanatok után egy kicsit nehezebb időszak elé is néznek a szerelmesek, hiszen egy tökéletes esküvő megszervezése nem feltétlen nevezhető egy egyszerű feladatnak. Természetesen nem is lehetetlen küldetés, pláne akkor, ha még egy kis segítséget is kapunk abban, mi mindenre kell majd odafigyelni egy esküvőszervezés alatt!

Mik azok a tételek, melyeken sok múlhat egy sikeres menyegző esetében?


Az ember életében sok olyan esemény van, melyre szívesen emlékszik vissza, ám talán nem túlzás kijelenteni azt, hogy ezek közül az egyik leginkább várt az esküvő napja szokott lenni. Egész biztos mindenki elképzelte már, milyen lesz a menyegzője, és konkrét ötletek is vannak a fejében azzal kapcsolatban, amihez feltétlen ragaszkodik a nagy napon. Sokan kacérkodnak a szabadtéri esküvő gondolatával, és ezen nem is kell meglepődni, hiszen rendkívül romantikus hangulatban telhet mind a szertartás, mind pedig az utána következő buli akkor, ha a szabad ég alatt tartjuk meg ezeket!

Szabadtéri esküvő? Megoldható!