Milyen egy éjszaka egy csodás kastélyszállóban?

erdei esküvői helyszín, esküvő szállással, esküvői helyszín, kastély esküvő

Budapesttől nem is olyan messze található a Fenyőharaszt Kastélyszálló, ami az mellett, hogy ideális választás lesz a pihenésre és a kikapcsolódásra, arra is lehetőséget kínál, hogy a szerelmesek életük legfontosabb napját is megvalósíthassák a természet közvetlen közelében! Tehát érdemes tovább olvasni azoknak, akik épp a menyegzőjüket kezdték el tervezni, és egy erdő, vagy épp tó mellett akarják kimondani a boldogító igent egymásnak a szeretteik előtt, de azoknak is, akik egy családias, vidéki kastélyszállóban szeretnék megtalálni néhány napra a harmónia és a nyugalom szigetét!

Fenyőharaszt Kastélyszálló, ahol a nyugalom alanyi jogon jár mindenkinek!

Legyen szó családi pihenésről, vagy épp céges rendezvényről, kastélyszállónk bármelyik verzió esetében tökéletes választás lesz! Szállóvendégeink számos szolgáltatásból tudják kiválasztani azt, ami igazán feltöltené a lelküket és persze a testüket is! Szabadtéri pezsgőfürdő, szauna, és fűtött belső relax medence várja azokat, akik szeretnék egy kicsit kényeztetni magukat. Azoknak viszont, akik aktívabban akarják eltölteni az időt, ideális választás lehet a pihenőszobánk, a játszóterünk, és az állatparkunk is. Időszakos szolgáltatásaink között meg lehet találni még az igazán népszerűnek tekinthető disznóvágást, íjászkodást, Bocifarm látogatást, és a kültéren működő felnőtt és gyerek medencéket is. Közvetlen zöld környezetünk arra is lehetőséget biztosít, hogy kastélyszállónkon kívül töltsék el eseménydúsan az idejüket a vendégeink, kirándulás mellett lovasprogramokra is el lehet látogatni!

Ajánlatkérésért kattints ide!

Milyen egy éjszaka egy csodás kastélyszállóban?

Erre az adhat igazán jó választ, aki már szállt meg nálunk! Egészen elképesztő lakosztályokból, apartmanokból, és csodás kilátással bíró szobákból tudják leendő és visszatérő vendégeink kiválasztani azt a helyet, ahol a nap végén majd álomra szeretnék hajtani a fejüket. Essen a választás bármelyik verzióra, a négy csillagos szállóként működő kastélyunkban mindenki meg fogja találni azt a kis zugot, ahol szívesen tölti el a különböző programok után az időt. Oldalunkra ellátogatva nem csak meg lehet csodálni a kastélyszállót néhány képben bemutatva, de azonnali online foglalásra is lehetőség van!

Fenyőharaszt Kastélyszálló, mint a tökéletes esküvői helyszín!

Miért állítjuk magabiztosan azt, hogy keresve se találhattok nálunk jobb helyszínt a menyegzőtök napjára? Azért, mert nem csak több csodás, természetközeli helyszínből választhatjátok ki ti magatok a szabadtéri esküvőtök pontos helyét, de a kastélyszállónk teljes csapatára számíthattok az egyéb fontos teendők tervezésében és megvalósításában is! Akár 150 főnek is kényelmes szállást tudunk biztosítani, így a vendégeitek már a menyegzőt és a lakodalmat megelőzően is élvezhetik a színvonalas szobáink előnyeit a készülődés alatt, és az éjszakai buli is valóban hajnalig tarthat, senki nem fog korábban elmenni azért, mert autóba kell ülnie a hazajutás érdekében.

A Fenyőharaszt Kastélyszálló egy őspark szívében fekszik, és ahogy azt már fentebb említettük, több szegletéből ti választhatjátok ki azt a részét, ami legközelebb áll az elképzeléseitekhez, mi pedig berendezzük nektek és a vendégeiteknek! Fontos tudnotok, hogy nálunk nem csak eljátsszátok az egybekelést, hiszen a szabadtéri szertartás alatt valóban megtörténik majd az anyakönyvi bejegyzés! Ehhez egy kedves és rugalmas anyakönyvvezető hölgyet is fogunk tudni nektek ajánlani, aki a kéréseiteknek megfelelően saját történeteitekkel teszi majd egyedivé és színesebbé a szertartás szövegét. A varázslatos zöld környezet a kastély körül pedig még arra is tökéletes lehetőséget biztosít, hogy gyönyörű és egyedi képek készüljenek rólatok a kreatív fotózás alatt!

Ajánlatkérésért kattints ide!

Forduljatok hozzánk bizalommal az esküvői menüt illetően is!

Fontos tényező szokott lenni egy esküvő során az, hogy milyen ételsor kerül majd a nagy napon az asztalra. Gyakran telhet el hosszabb idő is az esküvői helyszínre érkezés és a ceremónia utáni vacsora között, így lényeges az, hogy a vendégváró ételektől kezdődően egészen az éjfélkor felszolgált finomságokig szerepeljenek olyan fogások és italok is az „étlapotokon”, melyekből a násznép minden tagja szívesen fog fogyasztani. A tökéletes esküvői helyszínen a menüsor összeállításában és elkészítésében is a segítségetekre vannak, a Fenyőharaszt Kastélyszálló pedig ebből a szempontból is a legjobb választás lesz! Komoly, sok éves tapasztalattal rendelkezünk az esküvőszervezés és megvalósítás tekintetében, így nyugodtak lehettek afelől, hogy a megfelelő kezekben lesztek ti is, és persze a nagy napotok is!

Nézzétek szét a honlapunkon is!

Látogassatok el az oldalukra, hiszen már itt is próbálunk minden jegyespár segítségére lenni. Több profi esküvői szolgáltatót is tudunk nektek ajánlani, akikre bátran támaszkodhattok majd a szervezés során. Legyen szó ceremóniamesterről, fotósról, zenekarról, esetleg az esküvői meghívókról, ha nem találtatok eddig megfelelő szolgáltatót, nálunk most rábukkanhattok az igazira! Galériánkba is mindenképpen kukkantsatok be, hiszen az itt megosztott korábbi menyegzők videói és képei egész biztos segíteni fognak meggyőzni titeket, hogy a Fenyőharaszt Kastélyszálló nem csak pihenésre és céges rendezvények levezénylésére lesz ideális helyszín, de az esküvőtök napjára is tökéletes választás lesz!

Eskuvoi helyszin (92)