Az 5 legszebb őszi esküvő helyszín Budapest környékén

Őszi esküvő helyszín

Vannak olyan lényeges tételek az esküvőszervezést illetően, amiben minél előbb döntést kell hoznotok. Mekkora esküvőt szeretnétek? Mennyit szántok az esküvői büdzsének? Mi lesz pontosan a menyegző témája? Mikor és hol szeretnétek tartani a nagy napot? És ezek még csak azok a kérdések, amiket rögtön a szervezés legelején tisztáznotok kell majd! Kétségkívül az egyik legfontosabb dolog, amiben állást kell foglalni, az az, hogy hol is lesz az esküvőtök helyszíne. Csak azután állhattok neki jó néhány egyéb teendőnek, ha meg van a tökéletes hely a menyegzőtök számára! Az időpont kiválasztásának kérdése is a fontossági lista tetején kell, hogy szerepeljen, mivel az időjárás is befolyással lehet az egész esküvőre! Nézzük most meg, az 5 legszebb őszi esküvői helyszínt Budapest környékén!

Budapest környéki esküvői helyszínek

Sokan szeretnének is eltávolodni a főváros zajától erre a fontos napra, de mégsem akarnak nagyon messzire kerülni Budapesttől a menyegzőjük napján, hiszen nem vágynak arra, hogy sokat kelljen utazni az odajutás érdekében. Szerencsére Budapest környékén csodás esküvői helyszínek találhatóak, így akik a főváros közelében akarnak maradni, de mégis egy csendes és nyugodt helyet keresnek, azok egész biztos rá fognak bukkanni a nekik való helyre! Az 5 legszebb esküvői helyszín között egy képzeletbeli listán egész biztos helyet kapna Monor, Leányfalu, Budakeszi, Gödöllő és Fenyőharaszt is. Ezek a helyek gyönyörű természetközeli adottságainak hála kiváló választások lesznek azoknak, akik őszi esküvőt terveznek, ráadásul a szabadban szeretnék megvalósítani a ceremóniát!

Ajánlatkérésért kattints ide!

Miért épp ősszel tartsuk az esküvőnket?

Az ősz nem kimondottan az esküvői szezon csúcspontja, ám azért elég sok párnak szimpatikus időpont arra, hogy ekkora tervezze a menyegzőjét. Miért épp az ősz lehet ideális időszak arra, hogy megvalósítsátok életetek eme fontos napját? Elég a gyönyörű őszi színekre gondolni, amelyek egy szabadtéri esküvő esetében csodásan fognak majd mutatni! Nincs már az a forróság, ami kellemetlen lenne egy ilyen eseményre, így nem kell tartani attól, hogy a napszúrás, a leégés, vagy a kínos izzadás fenyegetné az ifjú párt vagy a vendégeket. Mivel nem ez a legnépszerűbb évszaka az esküvőknek, így könnyebben is tudtok majd helyszínt és szabad időpontot is találni, valamint az esküvői szolgáltatókból is egyszerűbben tudtok válogatni, hiszen ők se lesznek már annyira leterhelve. Arra is van esély ősszel, hogy kevesebbet kell majd költenetek, mivel olcsóbban tudtok hozzájutni jó néhány tételhez azért, mert már az esküvői dömping lement. Arról nem is beszélve, hogy az őszi esküvői dekoráció egyedi hangulatot biztosít majd nektek!

Egy lenyűgöző, természetközeli őszi esküvői helyszín Budapest környékén

Szeretnénk nektek kiemelni egy olyan esküvői helyszínt, amely ideális választás lehet még ősszel is! A Fenyőharaszt Kastélyszálló Budapesttől nem túl távol, nagyjából 50 kilométerre fekszik egy gyönyörű 13 hektáros ősparkban. Egészen elképesztő zugok közül tudjátok majd ti kiválasztani azt a helyet a területből, ahol megszeretnétek valósítani a ceremóniát, és az utána következő lakodalmat!  Az őszi esküvői dekoráció a szabadban mindenhol remekül fog mutatni! A zöld környezetben ráadásul nem csak egy színjáték lesz a menyegző, itt valóban meg fog történni a család és a barátok előtt az anyakönyvi bejegyzés! A szabadtéri szertatás levezényléséhez egy kedves, rugalmas és segítőkész anyakönyvvezetőt fogunk nektek ajánlani, aki egyedi kívánságokat figyelembevéve állítja össze a beszédét azért, hogy tényleg rólatok szóljon a ceremónia. A vacsorához sem kell feltétlen bemenni a kastélyszállóba, hiszen egy elképesztő fehér, feldíszített sátort tudunk nektek felállítani, ahova kényelmesen be fog féri több mint 200 ember.

Ajánlatkérésért kattints ide!

Minden egy helyen, kell ennél több?

A Fenyőharaszt Kastélyszálló azért lehet tökéletes helyszín egy őszi esküvőhöz, mert itt egy helyen megkaptok majd mindent! Szállást magatoknak és a vendégeiteknek, hiszen kényelmes és gyönyörű szobáinknak és lakosztályainknak köszönhetően akár 150 főt is eltudunk helyezni. Fontos, hogy az esküvői menü olyan legyen amilyet ti gondoltok ki, de amelyből mégis minden vendég szívesen fogyaszt majd. Mi nem csak a tökéletes megvalósítást vállaljuk, de szívesen látunk el titeket tanácsokkal és ötletekkel is azzal kapcsolatban, mi kerüljön ezen a napon a tányérra és az asztalra. Ha még hiányzik valamelyik fontos esküvői szolgáltató, nekünk van a tarsolyunkban néhány remek tipp a zenekart vagy épp a dekoratőrt illetően, akikben egész biztos nem fogtok csalódni. Előfordulhat, hogy néhány tanács is jól fog jönni a szervezés menetében, így feltétlen keressétek fel a weboldalunkon a blog részleget, ahol remek ötleteket kaphattok arról, mikre érdemes figyelnetek. Galériánkban pedig képek és videók fogják bemutatni nektek azt, hogy legyen szó őszi esküvői helyszínről, vagy nyáriról, a Fenyőharaszt Kastélyszállót nem véletlen tekintik sokan az egyik legszebb esküvő helyszínnek Budapest környékén!


Esküvő helyszín