Hírek

A saját esküvő gondolata már egészen fiatalon, akár gyermekkorban ott motoszkál az ember fejében. Különösen a lányok esetében figyelhető meg az, hogy esküvőset játszanak, megrajzolják a leendő menyasszonyi ruhájukat, megálmodják a férjük nevét, tehát nagyszabású terveket szőnek életük egyik legszebb napjával kapcsolatban. Amikor pedig elérkezik a várva várt pillanat, és felteszi azt a bizonyos kérdést a párunk, indulhat élesben a saját esküvőnk megszervezése! Ez azonban nem annyira egyszerű folyamat, mint talán azt sokan gondolnák elsőre, hiszen rengeteg dologra kell figyelni annak érdekében, hogy maga a szertartás és az utána következő lakodalom valóban olyan legyen, mint ahogy azt korábban elképzeltük.


A saját esküvőnknek nem csak azért kell tökéletesen sikerülnie, mert ilyenkor kötjük össze az életünket az igazival, de azért is, mert mindenki azt szeretné, ha a meghívott családtagok, barátok is jól éreznék magukat ezen a napon. Természetesen ennek az eseménynek mindig ti vagytok a főszereplői, de abban az esetben, ha vendégeket is hívtok, figyelni kell az ő igényeikre és kényelmükre is. Sok döntést kell meghozni a menyegzőt megelőzően! Annak ellenére, hogy elsőre talán nem tűnik nehéz feladatnak, akik bele csöppenek az esküvőjük megszervezésébe, egyből érteni fogják, miért nevezik sokan ezt egy stresszes időszaknak.


A polgári esküvő menete - Hogyan zajlik a szertartás?  

Kétségkívül sok olyan pillanat van az emberek életében, amik fontos dátumoknak tekinthetők, ám ezek közül az egyik legszebb esemény az, amikor életünk párja megkéri a kezünket, vagy épp igent mond a lánykérésre. Az eljegyzésről általában elég csak néhány képet feltölteni az online közösségi felületekre annak érdekében, hogy barátaink, ismerőseink is értesüljenek a boldogságunkról a családon kívül. Ezután azonban jön egy olyan időszak, ami már korántsem megy ennyire egyszerűen, hiszen az esküvőszervezés során a teendők listája igencsak hosszú lesz. Higgyétek el, minden belefektettet időt és energiát meg fog érni az, ha a nagy napotok olyan lesz, amilyennek közösen álmodtátok meg!