Szabadtéri esküvő vagy kastély esküvő? - Melyik illik hozzád?

kastély esküvő, polgári szertartás, szabadtéri szertartás

Helyszín: az egyik kulcsfontosságú döntés

Bizony, az esküvő szervezés egyik első mozzanatának az időpont kitűzése után annak kell lennie, hogy kiválasztjátok azt a helyet, ahol a nagy napotokat tartani fogjátok. Sokakban merül fel ilyenkor a kérdés, hogy melyik helyszín illik igazán hozzájuk, és persze az is, melyik az a hely, ahol az esküvő minden mozzanatát le tudják majd vezényelni. Szerencsére több lehetőség közül is lehet választani! Manapság igen népszerű a szabadtéri esküvő és a kastély esküvő is, így ezek is kerüljenek fel a lehetőségek listájára!

Kastély esküvő: miért lehet ideális választás bárki számára?

Abban az esetben, ha igazán festői, mégis elegáns környezetre vágynátok az esküvőtök napján, a kastély esküvő remek döntés lesz! Nem csak egyedi külső és belső helyszíneket biztosíthat egy kastély, de szállást is a vendégeitek részére. Valljuk be, az olyan lakodalmak, ahol a násznépnek a hazajutáshoz autóba kell ülnie, viszonylag hamar véget érnek, és azok, akik majd vezetni fognak hazafelé, nem is tudják magukat kellően elengedni a buliban. Amennyiben viszont szállást foglaltok nekik, nem csak tánc végeztével tudnak majd pihenni menni néhány perc alatt, de már az esküvőt megelőzően is kényelmesen tudnak készülődni.

Ajánlatkérésért kattints ide!

Nem véletlen sokak álma egy szabadtéri esküvő!

Egy szabadtéri esküvő igazán romantikus hangulatot biztosíthat ahhoz, hogy kimondjátok egymásnak az igent! Sok lehetőség van például arra, hogyan rendezitek be a teret, valamint milyen dekorációs elemeket és persze egyéb kiegészítőket használtok. A természet közelsége ez mellett arra is lehetőséget biztosít, hogy gyönyörű és egyedi fényképéket készítsenek rólatok. Arról nem is beszélve, hogy nem csak ti érezhetitek magatokat szabadabbnak a természet lágy ölén, de a vendégeitek is, hiszen a mozgásuk így nem egy kis terem méretére korlátozódik.

A tökéletes helyszínen minden egy helyen van!

A Fenyőharaszt Kastélyszálló azért lehet remek választás, mert itt egy helyen megtaláljátok a kastély esküvő és a szabadtéri esküvő összes előnyét! Dönthettek úgy, hogy maga a szertartás kint lesz a természetben, mely esetén nálunk 4 helyszín közül választhatjátok ki azt, ami leginkább megfelel az elképzeléseiteknek, és a vacsorát már tarthatjátok odabent a kastélyban. Arra is van lehetőség, hogy kint legyen a vacsora és a tánc is, melyhez egy gyönyörűen feldíszített fehér sátrat tudunk biztosítani, ahol kényelmesen elfog férni akár 200 fő is.

Polgári szertartás a szabadban? Nálunk erre is van lehetőségetek!

A Fenyőharaszt Kastélyszállóban nem csak eljátszhatjátok a polgári szertartást, de valóban akár egy erdő mellett kelhettek egybe, így mi leszünk a tökéletes választás számotokra, ha ez volt az álmotok! Ténylegesen a szabadban történhet az anyakönyvi bejegyzés, a násznép az igazi egybekeléseteket fogja látni! Ráadásul tudunk nektek ajánlani egy igazán kedves, és persze rugalmas anyakönyvvezetőt, aki a ti kéréseteknek megfelelően személyes kis történeteket is belesző majd a beszédébe, így romantikus és rátok szabott lesz az egész ceremónia!

Ajánlatkérésért kattints ide!

Exkluzív és kényelmes szállás a vendégeiteknek!

Ahogy azt már fentebb említettük, a kastély esküvő egyik nagy előnye, hogy szobákat tudtok foglalni a násznépnek is. A Fenyőharaszt Kastélyszállóban 4 apartman és 22 szoba áll a rendelkezésetekre. Ez azt jelenti, hogy normál ágyon 64 személyt tudunk elhelyezni, pótágyazással viszont akár 152 fő is kitudja majd nálunk magát pihenni a lakodalom végeztével! Másnap nem csak közös reggelire lesz így lehetőségetek, de akár még egy közös strandolásra is meghívhatjátok őket a hazaindulás előtt!

Fontos az esküvői menü megfelelő összeállítása is!

Az esküvői menő összeállítása egyértelműen egy fontos mozzanata a szervezésnek. Ránk abban is számíthattok, hogy nem csak tökéletesen megvalósítjuk az elképzeléseiteket a vendégváró falatkáktól kezdődően egészen az éjfélkor felszolgált fogásokig, de ha bizonytalanok vagytok az ételek tekintetében, segítünk összerakni egy olyan menüsort, amiben minden vendégetek talál magának finomságot! Oldalunkon van egy lista azzal kapcsolatban, milyen ételek közül lehet választani az egész nap folyamán, de ha nem bukkannátok rá arra, amit szeretnétek, mi gond nélkül elkészítjük nektek a kívánságaitokat.

Amit még tudni érdemes a Fenyőharaszt Kastélyszállóról!

Ideális helyszín leszünk elhelyezkedésileg is, hiszen Budapesttől csak 50 kilométerre vagyunk, ráadásul az M3-as autópálya mellett, így gond nélkül ide fognak találni a vendégeitek is. Igazán igényes és gyönyörű helyen, egy őspark szívében található a kastélyszálló, ahol a nagy napotok minden pillanatát megtudjátok majd valósítani. 17 évnyi tapasztalat van a hátunk mögött, így pontosan tisztába vagyunk azzal, hogyan tudunk nektek segíteni, és mit kell tennünk azért, hogy amit korábban megálmodtatok, az a nagy napon meg is valósuljon.

Több remek szolgáltatót is tudunk nektek ajánlani akkor, ha bizonytalanok vagytok, ki lenne a legjobb választás például a dekorációt, a ceremóniamestert vagy a zenekart illetően, de ezek természetesen csak opciók, semmi sem kötelező! Nézzetek szét galériánkban, ahol a képek és a videók tökéletesen betudják majd mutatni nektek, milyen csodálatos és egyedi lehet egy olyan esküvő, amit nálunk tartanak meg!

Polgári szertr