Esküvői dekoráció - Ne hagyd az utolsó pillanatra!

erdei esküvői helyszín, esküvői dekoráció, Természetközeli esküvői helyszín

Mindig a helyszín és az időpont kiválasztással kell kezdnetek!

Ahogy azt már fentebb is említettük, a dátum és a hely kardinális kérdés, mivel ezekhez kell mindig igazítani többi szervezési feladatot. Érdemes előre tudni, milyen stílusú, hangulatú menyegzőt szeretnétek, hiszen ez meghatározza majd a végső döntést a hely keresgélése során. Abban az esetben, ha egy szabadtéri esküvő az álmotok, mindenképp a nyári időszak lesz számotokra az ideális választás, és persze egy olyan hely, ahol lehetőség nyílik arra, hogy a természet lágy ölén rendezzétek be a ceremónia helyszínét. Fontos tehát, hogy amikor megszületett a végső döntés a hely és az időpont kapcsán, akkor célszerű csak a díszítés tervezését elkezdeni.

Nézzetek szét, gyűjtsetek ötleteket!

Nem mindenkinek van meg már az első percben az, milyennek is képzeli el ezt a fontos napot. A mai modern világnak hála néhány kattintással keresgélni tudunk a világhálón, így egy ilyen lényeges dologban is érdemes szétnézni online. Sok ötletet tudunk begyűjteni azzal kapcsolatban, mi az, ami nekünk is tetszik, és mik azok a dolgok, amik a saját esküvőnk stílusához igazán passzolnának. Célszerű egy büdzsét már ez elején meghatározni, melyhez ragaszkodni is fogunk, hiszen a szebbnél szebb dekorációs elemeknél, virágoknál, meghívóknál könnyen elszaladhat az emberrel az a bizonyos ló.

Ajánlatkérésért kattints ide!

Nem kell egyedül boldogulnotok, keressetek bátran dekoratőrt!

Aki már túl van az esküvőjén az tudja, nem kis feladat egyedül összehozni egy komplett menyegző teljes dekorációját, különösen akkor, ha több helyszín is van a nagy napon. A templomba, a polgári szertartásra, és az utána következő lakodalomra is kell gondolni akkor, ha a díszítésről van szó, és persze ott van még a fotózás kérdése is, ahol szintén jól jöhet néhány szép kellék. Ezek még a legkreatívabbaknak is föladhatják a leckét, így célszerű profik segítségét kérni az esküvő dekorációját illetően. Egy jó dekoratőr tökéletesen megbirkózik majd a feladattal, ráadásul úgy, hogy mindent a ti kívánságaitok figyelembevételével old meg.

Tartsatok ki a döntéseitek mellett!

Abban az esetben, ha az elején eldöntöttétek az esküvőtök stílusát és színvilágát, akkor azon próbáljatok már nem változtatni útközben, különösen akkor, ha már a szervezés közepénél jártok. Ha idő közben más színek mellett döntötök, benne lesz a pakliban, hogy az addig megtervezett és beszerzett dekorációs és egyéb kellékek már nem fognak jól passzolni az új irányzathoz, ez pedig felesleges pénzkidobást fog jelenteni. Egy esküvő szervezése során pedig minden forintnak megszokott lennie a helyen, nincs szükség plusz kiadásokra.

A tökéletes esküvő helyszín

Szeretnénk nektek bemutatni egy igazán különleges esküvői helyszínt, ahol arra is lehetőség van, hogy akár a szabadban tartsátok meg a ceremóniát a nagy napon. A Fenyőharaszt Kastélyszálló több dolog miatt is a tökéletes választás lesz! Négy külső helyszín közül tudjátok kiválasztani azt a helyet, ahol eltudnátok képzelni, hogy kimondjátok egymásnak az igent. Ezek után pedig tarthatjátok magát a lakodalmat is odakint, hiszen egy majdnem 400 négyzetméteres csodás fehér sátrat tudunk biztosítani, de a benti terem is remek választás lehet nektek és a vendégeiteknek. Döntsetek bármelyik verzió mellett, az biztos, hogy a megfelelő dekorációval egy igazán romantikus, meghitt, és rátok szabott esküvőt tudtok nálunk levezényelni.

Ajánlatkérésért kattints ide!

Minden egy helyen, ami egy esküvő során felmerülhet!

A Fenyőharaszt Kastélyszállóban az elejétől a végéig letudjátok bonyolítani az esküvőtöket! Akár 150 főnek is kényelmes szállást tudunk biztosítani, így nem kell a lagzinak korán véget érnie azoknak, akik autóval ékeztek. Segítünk összeállítani egy olyan esküvői menüt, ami az összes vendégetek ízlésének megfelelő lesz! Legye szó hagyományos ételekről, esetleg különlegesebb ízvilágról, a tapasztalatunkkal minden finomságot az asztalra tudunk „varázsolni”! A kreatív fotózáshoz sem kell autóba ülnötök, hiszen egy őspark szívében fekszik a kastélyszálló, így adva vannak a szebbnél szebb helyszínek ahhoz, hogy egyedi és gyönyörű képek készüljenek rólatok! Itt arra is van lehetőség, hogy a polgári szertartás igazi legyen, és tényleg a szabadban történjen meg az anyakönyvi bejegyzés, így a vendégek a valódi egybekeléseteket fogják látni.

Tudjuk, hogy nem könnyű feladat megtalálni a legjobb segítséget, így az oldalunkon ajánlunk nektek néhány szuper esküvői szolgáltatót is, akik mindent megfognak tenni azért, hogy a kívánságaitok teljesüljenek ezen a napon. Érdemes megnéznetek a korábbi párok videóit és fényképeit is, amik a legjobb bizonyítékok lesznek arra, miért a Budapesttől alig 50 kilométerre lévő Fenyőharaszt Kastélyszálló lesz a tökéletes helyszín az esküvőtöknek!

 

Esküvői helyszín dekoráció - Fenyőharaszt Kastélyszálló