A legszebb magyar természetközeli esküvői helyszínek

esküvői helyszín, Ideális esküvői helyszín

Az esküvői helyszínek közül nem mindig egyszerű kiválasztani a számunkra legideálisabbat, hiszen arra is figyelni kell ilyenkor, hogy a hely illeszkedjen majd a menyegzőnk témájához, stílusához. Amikor már az időjárás melegebbre fordul, érdemes elgondolkodni azon is, hogy akár egy természetközeli esküvői helyszínt választotok a ceremóniának! Több előnye is van annak, ha a természet lágy ölén keltek egybe! Nem csak a város zaját hagyhatjátok magatok mögött, de nyugodt és romantikus környezetben fogadhattok egymásnak örök hűséget a család és a barátok előtt! A tökéletes esküvői helyszín azonban nem csak a zöld környezetet kínálja nektek, hanem minden egyéb szükséges felszereltséget és szolgáltatást is biztosít annak érdekében, ezen a napon minden úgy sikerüljön, ahogy azt ti elterveztétek!

Természet, romantika és kényelem egy helyen!

Amikor a legszebb magyar természetközeli esküvői helyszínekről van szó, célszerű több helyet is felkeresni kis hazánkban. Abban az esetben, ha egy Budapesthez közeli helyszínt szeretnétek találni, mindenképpen meg kell néznetek a Fenyőharaszt Kastélyszállót is, ahol már több mint ezer pár tartotta meg a menyegzőjét és persze az utána elmaradhatatlan lakodalmat is. Azért is lesz ideális opció a számotokra ez a hely, mert itt négy különböző részből választhatjátok ki a nektek leginkább tetsző külső szegletét az ősparknak, amiben a kastélyszálló fekszik. A választás lehetőségének köszönhetően egész biztos ott tudjátok tartani a ceremóniát, ahol a legromantikusabbnak gondoljátok a feltételeket! Arról nem is beszélve, hogy kimondottan kényelmes megoldást kínál a saját részetekre, és persze a vendégeitek részére az, hogy egy olyan helyszín mellett döntötök, ahol szállás foglalására is lehetőség nyílik!

Ajánlatkérésért kattints ide!

Milyen előnyökkel jár az, ha szobákat tudtok foglalni egy esküvő esetében?

Amennyiben most csöppentek bele az esküvő szervezésbe, nem árt tisztába lennetek azzal, hogy az olyan lakodalmak viszonylag hamar véget érnek, ahol a vendégeknek kocsiba kell ülniük a hazajutás érdekében. Akkor viszont, ha csak egy rövid sétát kell megtenniük a mulatság végeztével, mindenki nyugodtan és felszabadultan tud majd veletek bulizni akár hajnalig! További előny még, hogy a násznép is itt, a helyszínen tudod majd elkészülni a nap folyamán, és nem felöltözve, kisminkelve és beállított frizurával kell az autóba ülniük egy meleg napon azért, hogy részt vegyenek életetek nagy napján. A Fenyőharaszt Kastélyszállóban 4 apartman és 22 szoba áll a rendelkezésetekére, ami azt jelenti, hogy akár 150 főnek is helyet tudunk biztosítani.

Valódi polgári szertartás az egyik legszebb magyar természetközeli esküvői helyszínen!

Nálunk, a Fenyőharaszt Kastélyszállóban igazi polgári szertartást tudtok tartani a vendégeitek előtt a szabadban, hiszen itt, a helyszínen történhet meg az anyakönyvi bejegyzés! Ami pedig jó hír lehet a számotokra akkor, ha ez az álmotok a ceremóniát illetően, hogy tudunk is ajánlani nektek egy kedves és rendkívül segítőkész anyakönyvvezetőt, akivel ti magatok tudjátok majd megbeszélni a szertartás fontosabb részleteit. Akár az ünnepi beszédéhez is mondhattok néhány aranyos személyes történetet, amit az általunk ajánlott anyakönyvvezető szuperül belesző a szertartás szövegébe, így valóban igazán meghitt és egyedi lesz a ceremónia.

Együtt összeállíthatjuk a tökéletes esküvői menüt is!

Mivel az esküvői menü egy lényeges eleme szokott lenni a nagy napnak, így figyelni kell arra, hogy olyan fogások szerepeljenek a menüben a vendégváró falatkákkal kezdődően az éjfélkor felszolgált ételekig, amik a násznép összes tagjának kínálnak olyan finomságokat, amiket szívesen fogyasztanak majd. A hátunk mögött álló tapasztalattal nálunk ilyen téren is a legjobb helyen lesztek, hiszen segítünk nektek a tökéletes esküvői menü összeállításában. A vacsorát tarthatjátok a bent található teremben, de akár a szabadban is, amihez egy gyönyörű fehér, 375 négyzetméteres sátrat tudunk felállítani nektek. Itt bőven lesz hely arra is, hogy a vacsora után táncoljatok a vendégeitekkel, és az időjárás se szólhat bele a bulizásba.

Ajánlatkérésért kattints ide!

Esküvői szolgáltatók egy helyen!

A Fenyőharaszt Kastélyszálló oldalán ízelítőt nyerhettek az itt található képekből és videókból azzal kapcsolatban, hogy egy természetközeli esküvői helyszín esetében miért minket érdemes választanotok! Mi tudjuk, milyen nehéz feladat megtalálni a legjobb szolgáltatókat egy menyegző szervezése során, ám mi ilyen téren is a segítségetekre leszünk. Legyen szó a ceremóniamesterről, a zenekarról, a dekorációról, vagy épp a meghívókról, feltudunk kínálni nektek néhány választási opciót. Ne feledjétek, ha Magyarország legszebb természetközeli esküvői helyszínén szeretnétek megtartani a menyegzőtöket, keressetek minket bátran, hiszen nálunk nem csak a tökéletes helyet találjátok meg, de mi mindent meg is teszünk azért, hogy ez a nap a ti kívánságaitok szerint valósulhasson meg!