A legjobb természetközeli esküvői helyszínek Budapest környékén

erdei esküvői helyszín, esküvői helyszín, kastély esküvő, Természetközeli esküvői helyszín

Mivel nagyon sok múlik azon egy menyegző esetében, hogy milyen helyszínen valósul meg, így jó előre beszéljétek meg azt, hogy milyen stílusúnak képzelitek el a nagy napot, és milyen környezetben valósítanátok meg ezt a fontos eseményt. Amennyiben ti azok közé tartoztok, akik szeretnétek erre a napra magatok mögött hagyni a város zaját, és egy romantikus zöld környezetben mondanátok ki a család és barátok előtt egymásnak az igent, de mégse akartok nagyon eltávolodni a fővárostól, akkor mi a figyelmetekbe ajánlunk egy varázslatos és meghitt természetközeli helyszínt Budapest környékén!

Nyugalom, megfelelő szolgáltatások és szállás lehetőség egy helyen!

A Fenyőharaszt Kastélyszálló egy igazán gyönyörű, ugyanakkor profi esküvői helyszínt biztosít nem csak nektek, de a vendégeiteknek is! Ez a természetközeli esküvő helyszín Budapesttől alig 50 km-re, egy lenyűgöző őspark szívében fekszik, amit ti is és a násznép is egyszerűen megtudtok majd közelíteni az M3-as autópálya mellett. Nálunk több igazi mesebeli szabadtéri helyszín közül tudjátok majd kiválasztani azt a pontját a parknak, ahol a szertartást szeretnétek tartani! Egy erdő mellett képzeltétek el a menyegzőt? Esetleg egy tó képe mutatna jól háttérként az esküvőn? Nálunk ti döntök ebbe, mi a megvalósításáért leszünk felelősek! Kastélyszállónk tehát helyszínt, szállást, és minden lényeges szolgáltatást is biztosít a nagy napotokra, nektek csak meg kell majd élnetek, és élveznetek a nagy nap minden pillanatát!

Ajánlatkérésért kattints ide!

Miért lényeges, hogy olyan helyszínt találjatok, ahol szállás is van?

Egyértelműen kijelenthető az, hogy az olyan lakodalmakba, ahol a vendégeknek kocsival kell hazamenniük a buli végeztével, jóval korábban véget érnek, azzal szemben, ahol szállást biztosítanak a számukra. Nem csak könnyebben eltudnak azonban majd lazulni a családtagok, barátok azzal a tudattal, hogy néhány lépésnyire kell csak menniük, ha elfáradtak, de a készülődés szempontjából is kényelmet biztosítotok nekik, hiszen közvetlenül a szertártás előtt, a szobáikban tudnak felöltözni, sminkelni, és frizurát készíteni. A Fenyőharaszt Kastélyszállóban akár 150 főre is szállást tudtok foglalni, hiszen 22 szoba és 4 apartman áll a rendelkezésetekre, melyek még pótágyazással is rendkívül kényelmesek lesznek a násznép minden tagjának.

Szabadtéri esküvő és ceremónia

A Fenyőharaszt Kastélyszállóban nem csak egy megjátszott szertartást fognak látni a vendégeitek a természet lágy ölén, hiszen nálunk egyedi és igazi polgári szertartásotok lehet majd a szabadban! Itt történik majd meg nem csak az anyakönyvi bejegyzés, de ti magatok dönthettek az időpontjáról, a menetéről, a helyszínéről és magáról az ünnepi beszédről is. Ehhez egy kedves, rugalmas és igazán segítőkész anyakönyvvezetőt fogunk nektek ajánlani, aki tényleg mindent megtesz majd azért, hogy a szertartás szövege romantikus legyen, valamint rátok legyen szabva!

Gyakori kérdés: mi legyen az esküvői menü?

Miután meg van a tökéletes természetközeli esküvői helyszín, érdemes az egyéb lényeges pontjaira is koncentrálni ennek a napnak. A ceremónia után következő lakodalomnak is jól kell sikerülnie ahhoz, hogy ez az esemény igazán felejthetetlenre sikeredjen nektek és vendégeiteknek is! A lakodalmak egyik kulcsfontosságú elem pedig az, milyen ételek és italok kerülnek az asztalra. Gyakran telhet el hosszabb idő is a helyszínre érkezés és a vacsora között, így már a vendégváró ételek kiválasztására is nagy hangsúlyt kell fektetni, nem is beszélve magáról a vacsoráról, és az éjfélkor kínált fogásokról.

Vannak olyanok, akiknek már konkrét elképzeléseik vannak a menüt illetően, de az sem ritka, hogy tanácstalan a jegyespár azzal kapcsolatban, milyen fogásokat kellene összeválogatni annak érdekében, hogy mindenki megtalálja majd a kedvére valót. Ránk mind a két verzió esetében számíthattok, hiszen tanácsokkal is tudunk segíteni nektek az esküvői menüt illetően, de a konkrét kívánságaitokat is megvalósítjuk majd! Itt arról is ti döntötök, hogy svédasztalos legyen a vacsora, tálszervízes, vagy esetleg a kettő kombinációja lenne a megfelelő nektek és a násznépnek.

Ajánlatkérésért kattints ide!

A kreatív fotózás is megvalósulhat nálunk!

A Budapesttől nem messze lévő Fenyőharaszt Kastélyszálló nem csak az eddig felsorolt előnyök miatt lehet tökéletes természetközeli esküvői helyszín, de a hatalmas zöld környezetnek hála gyönyörű képek készülhetnek rólatok itt a park területén, így nem kell a kreatív fotózáshoz kocsiba ülnötök! Érdemes felkeresnetek galériánkat az oldalunkon, hiszen ott képeken és videókon is megtudjátok nézni, milyen mesebeli és különleges helyszínt kínálunk azoknak, akik mellettünk döntenek! Sőt, néhány megbízható szolgáltatót is tudnunk nektek ajánlani, így, ha nem találtatok még zenekart, ceremóniamestert, esetleg dekoratőrt, nézzétek meg az általunk preferált szolgáltatókat is! Ne feledjétek, ha egy olyan természetközeli esküvői helyszínt kerestek Budapest környékén, ahol nem csak a menyegző minden pillanatát tudjátok megvalósítani, de az egész nap rólatok és a kívánságaitokról fog szólni, akkor a Fenyőharaszt Kastélyszálló lesz a tökéletes választás a számotokra!

Szabadtéri esküvői szertartás az erdőben