Mitől lesz igazán különleges egy esküvői ceremónia?

erdei esküvői helyszín, Ideális esküvői helyszín

Mit tehetünk azért, hogy meghitt és egyben különleges is legyen a nagy nap?

Az elmúlt évtizedekben sok új kellék és kiegészítő lett igazán divatos az esküvői ceremóniákon, melyek használatával személyesebbé lehet tenni ezt az eseményt.  Nem is kell feltétlen drága és nehezen megvalósítható dolgot kieszelni ahhoz, hogy az esküvőnk a lehető legromantikusabban, de ugyanakkor ránk szabottan valósuljon meg, hiszen ezek a kiegészítők egyszerűen beszerezhetők, és akár a polgári szertatáson, akár az egyházi szertartáson is felhasználhatók. A lényeg, hogy olyan kellékek mellett tegyétek le a voksotokat, melyek valóban jelképezik az új közös életetek kezdetét, mely ezen napon örökre egybefonódik.

Homokceremónia, mint romantikus és látványos lehetőség

A homokceremónia egy olyan különleges esküvői kiegészítő, amely tökéletes választás lesz az egyházi és a polgári szertartásra is. A ceremónia alatt két különböző színű homokot tudtok egy üvegbe tölteni, ami remekül jelképezi azt, hogy az étetek ettől a naptól összekapcsolódik. A felváltva öntögettet két színű homok különleges látványt fog majd eredményezni az üvegben, ami az otthonotok dísze lehet a későbbiekben, és mindig öröm lesz majd rápillantani. Abban az esteben, ha még egyedibb megoldást kerestek, érdemes az üveget gravíroztatni is.

Ajánlatkérésért kattints ide!

Gyertyaceremónia, a közös élet szimbóluma

Hasonlóan meghitt és romantikus jelentéssel bíró lehetőséget kínál akár a polgári, akár az egyházi szertartásra a gyertyaceremónia. Itt a leendő ifjú pár egy- egy külön gyertyával gyújt meg egy harmadik gyertyát, amivel azt üzenhetitek ti is, hogy a lelketek egymásba kapaszkodik, és közös lesz innentől kezdve a sorsotok. A gyertya használata azonban leginkább fedett szertartás alatt lesz jó választás, hiszen a szabadban tartott menyegző esetén benne van a pakliban, hogy az időjárás miatt nem sikerül meggyújtani a gyertyákat, vagy gyorsan, esetleg újra és újra elalszanak majd.

Lakatceremónia, amikor bármit lakatolhattok!

Igencsak közkedvelt napjainkban a lakatceremónia is az esküvőkön, ahol többféle lehetőségből is választhattok. Dönthettek úgy, hogy egy lakattal zártok le valamit közösen, legyen ez akár egy szép doboz, akár egy szép kép. Arra is van azonban lehetőség, hogy két különböző lakatot kapcsoljatok össze. Itt már igazán egyedi megoldások is számításba jöhetnek a kulcsokat illetően, hiszen eldobhatjátok, odaadhatjátok egy fontos személynek, esetleg lufira kötve útjára bocsájthatjátok. A lényeg, hogy a lakatceremóniával is a menyasszony és a vőlegény életének összekötését lehet könnyedén, ám gyönyörűen szimbolizálni. Itt is érdemes gravíroztatni a lakatokat!

Kötélceremónia, az egyházi szertartásokra

A kötélceremónia már egy olyan különleges eleme lehet egy esküvőnek, amit leginkább a templomi szertartásra szoktak ajánlani a jegyespároknak. Itt három kötelet lehet összekapcsolni, amik régen a férfi és a nő mellett Istent is szimbolizálták, mostanában viszont már inkább itt is a közös élet összefonódásának az üzenetét hordozzák. Amennyiben az a kiegészítő teszik, nyugodtan válasszatok eltérő színeket a köteleknek, olyanokat, amik valóban rátok jellemzőek! A kötéltartó táblát elláthatjátok a nevetekkel, dátummal, képekkel, de akár kedvenc versetekkel is, ezekkel igazán egyedivé téve az eszközt.

Ajánlatkérésért kattints ide!

Találjátok meg a tökéletest helyszínt, ha igazán különleges esküvői ceremóniát szeretnétek!

Kardinális jelentőségű a nagy nap végeredményét illetően, hogy milyen helyszít választotok a menyegzőtöknek. Nem véletlen sokak álma egy szabadban tartott esküvő, hiszen egyedivé és meghitté tudja varázsolni azt a fontos pillanatot, amikor örök hűséget fogadtok egymásnak a szeretteitek előtt. Abban az esetben, ha ti is kacérkodtok azzal a gondolattal, hogy a természet lágy ölén keltek egybe, a Fenyőharaszt Kastélyszálló ideális esküvő helyszín lesz a számotokra! Több külső helyszínből tudjátok kiválasztani azt, ahol a valódi polgári szertartásotokat levezényelhetitek, de a kinti lakodalom is megoldható nálunk, hiszen egy gyönyörű és tágas fehér sátort tudunk nektek kint felállítani. Ha szeretnétek egyházi szertartást is, a közelben több templomot is találni fogtok. Legyetek teljesen tanácstalanok az esküvői menüt illetően, vagy érkezzetek egy komplett menüsorral, mi mindent megteszünk azért, hogy ti és a vendégeitek elégedettek legyetek a nagy napon felszolgált fogásokkal.

Nem csak különleges esküvői helyszínt biztosítunk a számotokra, de akár 150 főnek is kényelmes szállást tudtok foglalni. Ez azért is lehet előnyös, mert így a násznép nyugodtan tud majd készülődni, és a bulinak se kell korán véget érnie azért, mert kocsiba kell ülnie a vendégeknek. Elvesztetek a sok esküvői szolgálató között? Mi erre is megoldást kínálunk, hiszen a weboldalunkon több megbízható szolgálatót is megosztottunk, akik egész biztos a segítségetekre tudnak lenni abban, hogy minden flottul menjen a nagy napon.

Látogassatok el oldalunkra akkor is, ha szeretnétek látni néhány képet vagy videót az eddig nálunk tartott esküvőkről, de arra is van lehetőség, hogy már a 2023-as árajánlatokat is letöltsétek! Ne feledjétek, ha egy különleges és romantikus menyegzőre vágytok, nálunk megtaláljátok a tökéletes helyszínt életetek egyik legfontosabb eseményére, ráadásul ennek a napnak az elejétől a végéig minden mozzanatát megtudjátok majd nálunk valósítani!

Ez a Ti napotok 2