Vendégváró és vacsora ötletek - Vendégváró ételek, amik garantáltan nem okoznak csalódást!

Mennyire kell komolyan venni a nagy napra szánt menü kérdését?

Ha hiszitek, ha nem, az egyik legsarkalatosabb pontja lehet ennek az események az, hogy olyan ételek kerüljenek az asztalra, amik minden vendég ízlését elnyerik! Természetesen nem ez lesz a legfontosabb mozzanata sem az esküvőnek, és sem az utána következő lakodalomnak, hiszen mégiscsak rólatok szól ez a nap, de valljuk be, az egész násznép arra számít, hogy az ünneplés mellett jókat is lehet majd enni egy ilyen eseményen. A vendégváró vacsora ötletek során nem kell feltétlen egzotikus és drága ételekben gondolkodni, inkább arra szükséges törekedni a menü összeállítása során, hogy olyan étkek kerüljenek fel a listára, majd az asztalra, amik a legtöbb ember ízlésének megfelelőek lesznek.

Kik lesznek a vendégeink?

Bizony, az is lényeges szempont lehet az étel és persze italfogyasztás tekintetében, hogy milyen lesz a násznépünk összetétele. Ha a fiatalabb korosztályból jönnek majd többen, számíthattok arra, hogy valószínűleg nagyobb lesz a fogyasztás a mennyiségeket illetően, és nagyobbnak kell lennie az alkoholos italok választékának is. Akkor azonban, ha az idősebb generáció és gyerekek teszik majd ki a vendégek jelentős részét, számolhattok kisebb adagokkal, és egyszerűbb italválasztékkal is.

Ajánlatkérésért kattints ide!

Vendégváró ételek, amik garantáltan nem okoznak csalódást!

Ha azt szeretnétek, hogy minden meghívott tényleg elégedett legyen az esküvői menüvel, akkor végezhettek egy mini közvéleménykutatást is. A meghívók személyes átadása például remek alkalmat kínál arra, hogy érdeklődjetek afelől, miket fogyasztanak szívesen, legyen szó ételről vagy italról. Ilyenkor érdemes arra is rákérdeznetek, van- e olyan speciális igénye valakinek a násznép között, amire figyelnetek kell vendégváró ételekkel kapcsolatban. Sokan küzdenek manapság ételérzékenységgel, vagy választják a vegetáriánus életmódot, amik, ha nem derülnek ki időben, fennáll az esélye annak, hogy néhányan nem tudnak majd mit fogyasztani a nagy napotok folyamán.

A ti elvárásaitokat is helyezzétek előtérbe, ne csak a vendégekét!

Szögezzük le, annak ellenére, hogy akár több száz ember is tartozhat a násznépetek közé, azért ennek a fontos napnak mégiscsak rólatok és a ti kívánságaitokról kell szólnia. Éppen ezért, ha szeretnétek különlegesebb ételeket is felvenni a vendégváró vacsora ötletek közé, akkor tegyétek meg azt! Nem csak a már hagyományosabbnak számító húsleves, pörkölt, sültestál kombinációhoz kell ragaszkodni, lehetnek egzotikusabb ételek is a menüben. Arra figyeljetek ilyenkor, hogy úgy alkossátok meg a vendégváró falatkáktól indulóan egészen a hajnali étkekig a menüt, hogy minden fogásnál legyenek olyan finomságok is, amikből a különlegességeket kevésbé kedvelő vendégek is tudnak majd fogyasztani.

Az ideális helyszínen az esküvői menü összeállításában is segítenek!

Olyan helyszínt érdemes keresni a menyegzőtöknek, ahol a személyzetre több dologban is számíthattok. A Fenyőharaszt Kastélyszálló nem csak tökéletes hely lesz arra, hogy akár kinti, akár benti helyszínt biztosítson a polgári szertartásra, és a ceremóniát követő lakodalomra, de nagy tapasztalattal bírunk az esküvői menü összeállítását illetően is! Természtesen mi tökéletesen tisztába vagyunk azzal, hogy ez a ti napotok, így nem fogunk rátok erőltetni semmit a mi elképzeléseinkből, inkább tanácsokkal látunk majd el titeket akkor, ha bizonytalanok lennétek. Abban az esetben viszont, ha konkrét elképzeléssel fordultok hozzánk, ne aggódjatok, mi mindent megtudunk valósítani a vendégváró ételekkel kapcsolatban! Ti lesztek a főnökök abban is, hogy svédasztalos vagy tálszervízes legyen a vacsora, ám arra is van lehetőség, hogy a kettő kombinációjára bólintsatok rá.

Ajánlatkérésért kattints ide!

Több minden miatt is célszerű a Fenyőharaszt Kastélyszálló mellett döntenetek!

Mivel egy őspark szívében fekszik a kastélyszállónk, így hatalmas területből tudjátok kinézni magatoknak azt a pontját, ahol a polgári szertartást szeretnétek majd tartani. Nálunk nem csak eljátszani kell az anyakönyvi bejegyzést, hiszen itt a valódi polgári szertartás is levezényelhető, amihez ráadásul egy rendkívül kedves és rugalmas anyakönyvvezetőt tudunk ajánlani. A ceremónia végén sem kell bevonulnotok egy terembe, maradhattok természetközelben! Több helyszínen is feltudjuk állítani a csodálatos fehér sátrunkat, ami olyan tágas, hogy bőven jut majd hely benne a vacsoraasztaloknak, a zenekarnak, és persze a tánctérnek is.

Az egész násznépnek is tudtok nálunk szállást foglalni, kényelmes és jól felszerelt szobáinkban akár több, mint 150 főnek is helyet tudunk biztosítani. Feltétlen nézzétek meg az oldalunkon elérhető galériát is, ahol képeken és videókon fogjátok majd látni, milyen romantikusak és látványosak szoktak lenni a nálunk tartott menyegzők! Káprázatos kinti helyszíneinken pedig a kreatív fotózást is gond nélkül letudjátok majd bonyolítani. 2023-as árajánlataink már elérhetőek, keressetek minket bizalommal akár online, akár személyesen. Amennyiben nem csak olyan vendégváró ételeket szeretnétek, amik garantáltan nem okoznak csalódást, de az is fontos számotokra, hogy az egész nap flottul, az elképzeléseitek szerint alakuljon, a Fenyőharaszt Kastélyszálló egész csapatára bátran számíthattok!

JZ-562