A legkülönlegesebb esküvői menük, az egzotikus ízek kedvelőinek

erdei esküvői helyszín, esküvői catering, esküvői helyszín, esküvői menü, Ideális esküvői helyszín, kastély esküvő, kastélyszálló esküvői menü, Pest megyei esküvői helyszín

Az első dolog, amiben közös nevezőre kell jutnia a menyasszonynak és a vőlegénynek, hogy mikor is akarják pontosan tartanai a nagy napot. Amennyiben ez megvan, következik az egyik legfoltosabb mozzanata a szervezésnek, ez pedig nem más, mint az ideális helyszín kiválasztása. Érdemes a szerint dönteni, hogy melyik évszakban fogják tartani az esküvőt, hiszen a melegebb hónapokban arra is van lehetőség, hogy szabadtéri ceremónia keretében keljenek egybe a párok a család és barátok társaságában. Ezek után már jöhetnek az egyéb olyan elemei a szervezésnek, melyek szintén befolyásolhatják azt, hogy ne csak a vendégek, de a nap főszereplői is sikeresnek és felemelőnek élhessék meg ezt a csodálatos eseményt. A ruhák, a frizura, a virágok, a meghívó, és a fényképész kiválasztásán túl azonban meg kell említeni még egy igencsak kardinális tényezőt, ami a mellett, hogy komolyabb fejtörést is okozhat a szerelmeseknek, igencsak befolyásolhatja a nap sikerességét. Ez nem más, mint az esküvői menü összeállítása!

Ajánlatkérésért kattints ide!

Ha jól választotok helyszínt, akkor a menü megtervezése is gyerekjáték lesz!

Bizony, abban az esteben, ha az ideális helyet találjátok meg, akkor az esküvőn felszolgált ételsor kiválasztása se fog nektek gondot okozni! A Fenyőharaszt Kastélyszálló nem csak több csodálatos helyszínt tud biztosít a menyegzőtöknek, de azzal kapcsolatban is a segítségetekre tudunk majd lenni, hogy mi kell egy igazán sikeres és jó hangulatú esküvőhöz, valamint az utána következő lakodalomhoz, hiszen már több 1000 ilyen eseményt vezényeltünk le! Nálunk valóban ti vagytok a főszereplők, így a vendégvárótól kezdve egészen az éjfélkor felszolgált finomságokig a ti elképzeléseseitek alapján készítjük el, valamint szolgáljuk fel az ételeket!

Nagyon sok múlik azon, milyen menü kerül a nagy napon az asztalra!

A menyegző napján természetesen a hangsúly mindig az ifjú páron, és az ő kívánságaikon, elképzeléseiken van, de nem szabad elfelejtkezni arról sem, mennyire fontos az, hogy a vendégek is jól érezzék magukat. Ebben pedig nagy szerepe van annak, hogy a helyszínre történő megérkezéstől kezdve egészen a hajnali buli végig finom és bőséges ételeket tudjanak fogyasztani. Éppen ezért célszerű úgy összeállítani a menüsort, hogy a tényleg mindenki megtudja találni azt, amit szívesen fog enni. Valljuk be, ez azért nem egy egyszerű feladat, hiszen elég különböző ízléssel rendelkeznek az emberek ilyen téren is. Nálunk, a Fenyőharaszt Kastélyszállóban azonban az sem akadály, ha az egzotikus ízvilág áll közelebb hozzátok és a vendégeitekhez, hiszen nekünk a legkülönlegesebb esküvői menük összeállítása és elkészítése sem okoz gondot!

Akkor is számíthattok ránk, ha nincs ötletetek az ételek terén!

Általában a párok szoktak hozni konkrét elképzeléseket is az esküvői menüt illetően, de természetesen az sem gond, ha tanácstalanok lennétek, mivel kellene vendégül látnotok a násznépet. Nálunk a legkülönbözőbb finomságok listájából tudjátok kiválasztania azokat a fogásokat, amiket szívesen látnátok a vendágváró asztalokon, valamint a későbbi vacsora alatt is. Legyen szó olyan különlegességekről, mint például a lazac, a fácán, a steak, esetleg a kenyérlángos, vagy az olyan hagyományosabbnak számító fogásokról, mint a tyúkhúsleves, a pörkölt, netán a töltöttkáposzta, náluk bármelyik mellett dönthettek!

Svédasztal vagy ültetett tálszervíz?

Amikor az esküvői menü összeállításáról van szó, arról is döntést kell hozni, hogy a vacsora milyen jellegű legyen a kiszolgálás tekintetében. A Fenyőharaszt Kastélyszállóban választhatjátok azt, hogy a felszolgálók viszik majd ki a vendégeiteknek az ételeket, de a svédasztalos verzió mellett is lerakhatjátok a voksotokat. Sőt, akár a kettő kombinációja se akadály nálunk, ilyenkor a levest felszolgáljuk a násznépnek, de a főételeket már ők maguk válogathatják össze a svédasztalról. Azért célszerű meggondolni az utóbbi eshetőséget, mert így valóban akkor tudják majd a vendégek elfogyasztani a vacsorát, amikor ők szeretnék.

Ajánlatkérésért kattints ide!

Miért érdemes minket választanotok?

Az mellett, hogy a legkülönlegesebb, akár egzotikus ízvilágú esküvői menü összeállításában és elkészítésében számíthattok ránk, több szempont miatt is megéri minket választanotok a nagy napra! Igazán exkluzív környezetben, Budapesttől alig 50 kilométerre, egy őspark szívében található a Fenyőharaszt Kastélyszálló, ahol szabadétéri esküvő esetében 4 helyszín közül is tudtok majd választani. Itt valóban lehetőség van arra, hogy kültéren, akár a fák között történjen meg az anyakönyveztetés, arról nem is beszélve, hogy igazán különleges helyeket találhattok nálunk a kreatív fotózásotokhoz! Vendégeiteknek színvonalas szállást tudunk biztosítani, így nem csak egyből pihenni tudnak a hajnalig tartó lagzi után, de a szobákban kényelmesen tudnak majd elkészülni a ceremóniára is. 

Ne feledjétek, a Fenyőharaszt Kastélyszállóban a döntés a ti kezetekben van azzal kapcsolatban, hogy milyen ételek szereplejnek az esküvői menütökben, mi csak az ötletadók, majd a tökéletes megvalósításért felelősek leszünk!

 

esküvői sátor széthúzható oldalfalakkal, gyönyörű zöld környezetben