Esküvői helyszínek szállással - Bemutatkozik a Fenyőharaszt Kastélyszálló

erdei esküvői helyszín, esküvői catering, esküvői helyszín, Ideális esküvői helyszín, kastély esküvő, Pest megyei esküvői helyszín, szabadtéri esküvői helyszín, Természetközeli esküvői helyszín

Olyan, amilyet megálmodtok, hiszen ilyenkor ti, és az elképzeléseitek vannak a középpontban! Fontos, hogy nagyjából tudjátok már a keresgélés folyamatának az elején, milyen témájúnak képzelitek el a saját esküvőtöket. Egy igazán jó helyszín nem csak a lakodalomnak ad majd helyet, de akár az egész napot letudjátok vezényelni ugyan itt, valamint szállást is tudtok foglalni magatoknak és a vendégeiteknek is! Budapesttől nem messze található a Fenyőharaszt Kastélyszálló, ahol valóban á-tól cettig megtudjátok szervezni a menyegzőtök minden pillanatát! 

Exkluzív környezet az őspark szívében

Abban az esetben, ha nektek is fontos a természet közelsége, és egy szabadtéri esküvőn gondolkodtok, mi ideális helyet tudunk majd nektek biztosítani. Itt négy különböző helyszínből tudjátok majd kiválasztani azt, ahol szívesen megtartanátok a polgári szertartást! Az előkertünkben található egy szökőkút és egy kis tó is, melyek igazán meghitt hangulatot varázsolhatnak nagy nap legfontosabb pillantanák, de a hátsó parkban lévő nagy tó és erdő is igazán egyedi élményt biztosíthat nektek ahhoz, hogy felejthetetlen legyen a szertartás! Fontos tudnotok, hogy parkunk bármelyik részét kiszemelhetitek magatoknak és a vendégeiteknek, mi oda rendezzük be nektek a helyszínt, ahova szeretnétek. Gyönyörű fehér és tágas sátrunkban pedig nem kell majd tartani attól, hogy a hajnalig tartó bulit elrontaná a változatos időjárás!

Ajánlatkérésért kattints ide!

A vendégeitek kényelmére is gondolni kell!

Gyakori kérdés szokott lenni a násznép körében még a vacsorát megelőzően, hogy ki lesz hazafelé a sofőr. Bizony, általában korábban távoznak azok a vendégek, akik előre tudják, hogy kocsiba kell majd ülniük ahhoz, hogy otthonukba hajthassák álomra a fejüket. A Fenyőharaszt Kastélyszálló viszont ilyen szempontból is tökéletes választás lesz, hiszen a kényelmes és színvonalas szobáknak hála valóban hajnalig mulathat bárki, és miután elfáradtak bármikor lepihenhetnek majd! Azért is érdemes olyan helyet választanotok, ahol szállást tudtok foglalni a vénségeiteknek, mert így lehetőségük lesz nekik is arra, hogy nyugodtan, a szobáikban öltözzenek fel és készüljenek el. Senki sem szeret elegánsan felöltözve, talpig sminkben sokat autózni, pláne nem egy izzasztó nyári napon. 

Nem kell aggódnotok az esküvői menü miatt sem!

A Fenyőharaszt Kastélyszállónak már komoly tapasztalata van abban, hogyan kell egy sikeres esküvőt megszervezi és lebonyolítani, így tisztában vagyunk azzal is, milyen sok múlik azon, hogy a nagy napon felszolgált ételek ne csak finomak és bőségesek legyenek, de minden vendég találjon majd az ízlésének megfelelő finomságot. Érkezhettek akár konkrét elképzelésekkel, de akkor is számíthattok ránk, ha tanácsra lenne szükségetek a menü összeállításában! Legyen szó hagyományos ételekről, esetleg különlegesebb ízvilágról, nálunk ti döntitek el mi kerüljön az asztalra a vendégváró falatkákat illetően, a vacsora alatt, valamint az éjféli étkezéshez. Választhattok svédasztalos, vagy tálszervízes megoldásból, de akár ezek kombinációja is megvalósítható nálunk. Amennyiben szeretnétek ti kínáló süteményt behozni, nálunk ennek sincs akadálya!

Segítünk megtalálni a legjobb esküvői szolgáltatókat is!

Számunkra valóban az a legfontosabb, hogy ennek a napnak ti legyetek a főszereplői, és ennek megfelelően minden az elképzeléseitek szerint történjen. Sok múlik a helyszín és a menüsor összeállítása mellett azon is, milyen lesz a menyegzőtok dekorációja, milyen zenét választotok, ki lesz a ceremóniamesteretek, vagy milyen esküvői meghívó mellett döntötök. A Fenyőharaszt Kastélyszálló oldalára ellátogatva mi most ezekben is a segítségetekre leszünk, hiszen összegyűjtöttünk minden szervezés előtt álló párnak néhány megbízható szolgáltatót, így könnyítve meg nektek egy kicsit a keresgélés folyamatát. Abban az esetben pedig, ha valóban azt szeretnétek, hogy az anyakönyvvezetés is itt történjen meg, egy nagyon kedves, és rugalmas anyakönyvvezetőt tudunk nektek ajánlani, aki akár még a saját kis sztorijaitokat is beleszövi a beszédébe, így igazán meghitt és személyre szóló lehet majd a szertartás.

Nem kell félnetek a váratlan költségektől!

Sokszor lehet olyat hallani azoktól, akik túlvannak az esküvőjükön, hogy amikor a fizetésre került a sor, olyan dolgok is kiszámlázásra kerültek, amelyek nem szerepeltek a korábban kapott árajánlatban. Nálunk azonban nem kell ettől félni, nincsenek rejtett költségek! A Fenyőharaszt Kastélyszálló oldalán arra is lehetőségetek lesz, hogy letöltsétek a jövő évi, 2022-es esküvői árajánlatainkat a különböző létszámoknak megfelelően, sőt akár egy egyszerű űrlap kitöltésével online jelentkezhettek hozzánk, és rövid időn belül vissza is küldjük a kalkulációnkat!

Ajánlatkérésért kattints ide!

Beszéljenek helyettünk egy kicsit a képek, videók is!

Ha már a Fenyőharaszt Kastélyszálló oldalán jártok, feltétlen nézzetek szét a galériánkban található, korábban itt tartott esküvői képek és videók között, melyek bemutatják egy kicsit nektek azt, milyen csodálatos helyszínt tudunk biztosítani szállással együtt, és milyen felejthetetlen menyegzőt tudtok majd nálunk tartani!

Szabadtéri esküvői szertartás az erdőben