Íme egy kimondottan romantikus esküvői helyszín Pest megye területén!

esküvői helyszín, Ideális esküvői helyszín, kastély esküvő, Pest megyei esküvői helyszín, szabadtéri esküvői helyszín, szabadtéri szertartás, Természetközeli esküvői helyszín, Zöld környezet

Miután álmaid pasija megkérte a kezed, érdemes hamarosan eldönteni azt is, mikorra tervezitek a nagy napot. Ez azért lehet lényeges, mert abban az esteben, ha melegebb évszakot választotok, akár a szabadban is megtarthatják mind a szertartást, mind pedig az utána következő lakodalmat. Ha pedig jól választotok helyet az esküvőtöknek, egy fontos döntést már le is tudhattok, hiszen a tökéletes helyszínen nagyon sok múlik a végeredmény tekintetében. Eljátszottatok már ti is azzal a gondolattal, hogy egy olyan romantikus és meghitt menyegzőt szeretnétek, ahol a szabad ég alatt tudtok lenni a vendégeitekkel? Amennyiben igen a válaszotok, most meg is találtátok Pest megye egyik legszebb helyét, ahova szabadtéri esküvőt tervezhettek!

Ajánlatkérésért kattints ide!

Az ideális helyszín szabadtéri esküvőre

A Fenyőharaszt Kastélyszálló rendkívül közel van a fővároshoz, hiszen mindössze 40 perc alatt megközelíthető az M3-as autópályán, ráadásul könnyen, még navigáció nélkül is idetalálnak majd a vendégeitek hozzánk. Azért mi leszünk a legjobb választás a számotokra, mert nálunk nem csak letudjátok majd vezényelni az egész esküvőtöket A-tól Z-ig, de a fergeteges buli után hajnalban a násznépnek nem kell autóba ülni, csak a szobáikba felmenni. Valljuk be, egy olyan lakodalom esetében, ahol mindenki jól akarja magát érezni, nem árt, ha nem azon kell alkudozni, ki legyen majd hazafelé a sofőr.

 

Ti döntötök a helyszínről!

A Fenyőharaszt Kastélyszállóban négy kinti helyszín közül tudjátok kiválasztani azt, ami a legközelebb áll az elképzeléseitekhez a polgári szertatás alatt. Hátsó parkunkban dönthettek a nagy tó közelsége, vagy az erdei menyegző mellett, az előtérben pedig a szökőkút és a kis tó közötti részt is választhatjátok, de ott van még a fák alatti rész is, ami szintén hangulatos helyet biztosíthat a leendő ifjú párnak. Abban az esteben viszont, ha egy másik szeglete tetszene meg a 13 hektáros ősparkunknak, nyitottak vagyunk a kinézett helyszín berendezésére is, hiszen a nagy napnak a rólatok és a kívánságotokról kell, hogy szóljon! A szertartás után következő kinti vacsorának és táncnak egy közel 375 négyzetméteres esküvői sátort tudunk biztosítani, mely az mellett, hogy nem csak szemet gyönyörködtető, de praktikus is, mivel hűvösebb idő esetén is megvédi a násznépet az időjárás viszontagságaitól. 

 

Házasságkötés a helyszínen

A gyönyörű helyszíneinek nem csak a szertartáshoz fognak idilli megoldást biztosítani, de a kreatív fotózás tekintetében is rengeteg lehetőséget biztosít majd nektek. Amennyiben kíváncsiak vagytok, több videó és kép is található az oldalunkon, melyek egész biztos elfogják indítani a ti fantáziátokat is a sajt ötleteitekkel kapcsolatban. Arról is szoktunk minden hozzánk forduló párt tájékoztatni, hogy itt tényleg helyben történhet meg az anyakönyvi bejegyzés, melyhez egy kedves és segítőkész anyakönyvvezetőt szoktunk ajánlani, aki az mellett, hogy egy valódi polgári szertartást vezényel le a vendégeitek előtt, figyelembe fogja venni a kéréseiteket is az ünnepi beszédével kapcsolatban. Sokszor egy személyes kis történet még meghittebbé tudja tenni az egész ceremóniát!

 

Segítség a menü összeállításában 

Egy jó esküvőhöz hozzá tartozik az ízletes és bőséges menü is. Abban egész biztos sokan egyetértenek, hogy nem is olyan egyszerű összeállítani egy olyan ételsort, ami magába foglalja az esküvő előtti vendégvárót, magát a vacsorát, és az éjfélkor felszolgát fogásokat is, különösen akkor, ha az összes vendégünk ízlésének megszeretnénk felelni. Mi ebben is a segítségetekre leszünk, hiszen több mint 1000 esküvőt vezényletünk már le az elmúlt 17 év alatt, így nyugodtak lehettek afelől, hogy az ünnepi menütök megfelelően lesz összeállítva!

Ajánlatkérésért kattints ide!

Amiért megéri bizalmat szavaznotok nekünk! 

Mikor lesz tehát ideális választás a számotokra a Fenyőharaszt Kastélyszálló? Akkor, ha egy olyan igazán romantikus és természetközeli menyegzőt szeretnétek Pest megyén belül, ahol nem csak az esküvőtök minden részletét megtudjátok oldani, de a vendégeitek kényelmére is gondolni akartok a színvonalas szállás biztosításával. Mi vagyunk a nektek való hely, ha a vendégeitek létszáma maximum 200 fő körül alakul, és szeretnétek nyugodtak lenni az árak tekintetében is, hiszen nálunk nem kell félnetek az egyéb helyeken sokszor előforduló rejtetett költségektől sem! Látogassatok el az oldalunkra, ahol nem csak a korábban nekünk bizalmat szavazó párok gyönyörű fotóit tudjátok majd megnézni, de a véleményüket is eltudjátok olvasni. 

Számunkra az a legfontosabb, hogy a Fenyőharaszt Kastélyszállót választó párok ténylegesen életük legszebb napjának élhessék meg az esküvőjük napját, pont olyannak, amilyennek már korábban megálmodták azt!

 Öltöztesd ünnepi díszbe az esküvőtöket