Viszlát hajadonság, helló menyasszonyi frizurák!

esküvő szállással, esküvői helyszín, esküvői menü

tökéletes menyasszonyi frizurákKözeledik a nagy nap, de még nem döntötted el, milyen frizurát szeretnél? Mutatjuk az örök klasszikust és néhány új trendet is, hogy biztosan megtaláld az igazit!

A menyasszony megjelenését természetesen maga a ruha határozza meg, ám egy vérbeli nő pontosan tudja, hogy a kiegészítők, a smink és persze a frizura teszi tökéletessé az összképet. Hogy hogyan viseled a hajad, az ráadásul hatással lesz arra is, hogy mennyire érzed magad komfortosan, ezért ne feledd, hogy az ideális frizura nem csak látványos, hanem egyben praktikus is, így fogod igazán jól érezni magad a napon, ami örökre beleég a szívedbe.

Bár megteheted, hogy egyszerűen a fodrászodra bízod magad, valljuk be, az esküvő előtt kevesen szeretik elengedni a gyeplőt, és ezzel valószínűleg Te sem vagy másképp. Egy jó szakember biztosan olyan frizurát kreál Neked, ami passzol a karakteredhez, a kiszemelt ruhádhoz, sőt, az esemény stílusához és ezzel együtt az esküvőhelyszínhez, de jó, ha van elképzelésed.

Pár szóban a frizura trendekről

Az utóbbi években egyre inkább jellemző, hogy a menyasszonyok a természetes szépséget szeretnék hangsúlyozni, ez pedig a frizura trendekben is tetten érhető. Sokan fordulnak azzal a kéréssel a fodrászhoz, hogy a hajkoronájuk keltsen olyan hatást, mintha épp csak gyorsan összedobtak volna maguknak valamit, az egész mégis legyen stílusos és rendezett. Ezzel összhangban hódítanak a laza hullámok, és a klasszikus frizurák is kapnak egy különleges csavart, amitől egész másképp hatnak.

Neked viszont csak akkor érdemes ezekhez igazodnod, ha tényleg elnyeri a tetszésed valamelyik. A lényeg, hogy úgy viseld a hajad az esküvőn, ahogy Neked jó, hiszen évek múlva senki sem fog emlékezni arra, hogy épp mi volt a divat, ám ha jól érzed magad a bőrödben, a felhőtlen mosoly örök emlékké válik a fotókon. De mégis milyen lehetőségek jöhetnek szóba? Nézzük!

 

Ajánlatkérésért kattints ide!

 

Az örök kedvenc konty

tökéletes menyasszonyi frizurák

Az esküvői frizurák világát évtizedek óta uralja a konty, és bár számos trónkövetelő akad, egyelőre úgy látszik, semmi sem tudja felvenni a versenyt ezzel a klasszikussal. A kontyoknak számtalan verziója létezik, a picit szigorú, balerinás hajviselettől egészen a laza, bohém stílusig szinte bármi megvalósítható, épp ezért bátran állíthatjuk, hogy nincs az a menyasszony, aki ne találna kedvére valót, ha ilyesmit képzelt el.

Úgy véled, nem ez a Neked való frizura, mert félhosszú, netán egészen rövid tincseid vannak? A jó hír, hogy nem kell lemondanod róla, ha éppen erre vágysz, hiszen egy jó fodrász nem csupán hosszú hajkoronából tud kontyot alkotni. Rövidebb hajból is mesés kontyköltemény készülhet, ez csupán tehetség és kreativitás kérdése, így bátran állj k az elképzelésed mellett. De miért is ilyen népszerű ez a hajviselet? Íme, 3 kikezdhetetlen érv a konty mellett!

  1. Azért készülsz hónapokon át a nagy napra, hogy megmutasd, milyen gyönyörű vagy és a konty legnagyobb előnye épp abban rejlik, hogy hagyja érvényesülni a ruhádat, a sminkedet, a kiegészítőidet. Mivel egy ilyen frizura a vállaidra, a nyakadra és az arcodra tereli a pillantásokat, igazán szexis, mégis megőrzi végtelen eleganciáját.
  2. A konty remekül mutat önmagában, ám a legtöbb ara szívesen választ valamilyen hajékszert, ami ezzel a frizurával válik igazán figyelemfelkeltővé. Természetközeli esküvőhelyszínt választottatok? Ebben az esetben mindenképp érdemes elgondolkodnod azon, hogy élővirág koronázza meg a hajviseleted, ehhez pedig szintén a konty a legjobb frizura.
  3. Nincs ennél kényelmesebb hajviselet a nagy melegben, hiszen ha fel van tűzve a hajad, a tarkódat, hátadat is éri a levegő, amiért nagyon hálás leszel, ha egy tipikus kánikulai napra esik az esküvő. Ezen felül a rakoncátlan tincsek nem lesznek útban az esküvői vacsora közben és nem zavarnak, míg a menyecske tánc tart.

 

Ajánlatkérésért kattints ide!

 

Lehetőségek a kontyon túl

Nem kell megállnod a kontynál, ha valami egészen más nyeri a tetszésed, hiszen lehetőség van bőven, hoztunk is mindjárt pár ötletet:

  • Félig feltűzött, félig kiengedett haj: A leomló haj a maga természetességében tündökölhet, míg a feltűzött tincseket díszítheti valamilyen hajékszer.
  • Laza csavar egy kis extrával: Az elegáns hajviseletet meg lehet bolondítani egy-egy lágy loknival, ehhez pedig tökéletesen passzol a klasszikus, hosszú fátyol.
  • Fonat minden elképzelhető variációban: A halszálka a legnépszerűbb verzió, de szinte bárhogy jól mutat, apró virágfüzérrel díszítve csupa báj és romantika.
  • Egyszerű és nagyszerű lófarok: Az egyenes, selymes tincsek remekül néznek ki szimpla lófarkba kötve, ez a minimalista arák egyik kedvenc frizurája.
  • Kiengedett haj különleges díszítéssel: Bár a nagy volumenű hullámok és a szélfútta hatás önmagában is mutatós, gyöngyökkel kiegészítve igazán páratlan.

tökéletes menyasszonyi frizurák

Bármi is nyeri el a tetszésed, ne feledd a próbafrizurát, ehhez mindenképpen ragaszkodj, mikor egyeztetsz a szakemberrel! Az esküvőn nem kaphatnak esélyt a bakik, ezért a legjobb, ha tesztek néhány próbát a fodrásszal, kikísérletezitek, mi áll a legjobban és persze egymásra hangolódtok, hogy az esküvő helyszínén már minden flottul menjen.

Még nem döntöttétek el, hol keltek egybe? Ha szeretnétek megismerkedni a legszebb esküvői helyszínek egyikével Pest megyében, akkor a Fenyőharaszt kastélyszálló Számotokra is jó választás lehet. Nézzetek körül a honlapon, inspirálódjatok galériánk esküvői fotóiból és ha tetszik, amit nálunk láttok, kérjetek egy ajánlatot!