A családias hangulat titka: kis létszámú esküvő szállással

20-50 fős esküvő helyszín, esküvő szállással, esküvői helyszín, hétköznapi esküvő, kis létszámú esküvő, kis létszámú esküvő helyszín

kis létszámú esküvő

Egyre több pár dönt úgy, hogy világraszóló lakodalom helyett meghitt ünneplést választ. De mi teszi a kis létszámú esküvőket olyan varázslatossá?

Az álomesküvő sokak számára egy grandiózus eseményt jelent, rengeteg vendéggel és csupa extravagáns megoldással. Tény, hogy mindez igazán izgalmasnak ígérkezik, és ha valakinek ez a vágya, nem szabad lemondania róla, ám egy ilyen esküvőnek megvan a maga ára, méghozzá szó szerint, a szervezéssel járó stresszről nem is beszélve. Ti inkább valami másra vágytok?

Egy szerényebb, 20-50 fős esküvő nem a rendezvényszervezési készségeiteket és a pénztárcátok vastagságát, hanem a szerelmeteket helyezi a középpontba. A meghitt hangulattól és a személyre szabott élményektől lesz a nagy nap igazán a tiétek, és ha ezen felül a kiszemelt esküvőhelyszín szállással is rendelkezik, még egy nagy adag kényelem is jár az eseményhez.

Ha az álmotok egy kis létszámú esküvő szállással, mi valóra tudjuk váltani, de a kérdés az, hogy mit nyertek Ti és a vendégeitek? Ezt fogjuk most bemutatni.

 

Ajánlatkérésért kattints ide!

 

Amiért imádni fogjátok a kis létszámú esküvőt

Kezdjük mindjárt azzal, hogy nem kell előre félnetek attól, hogy a szervezés csupa feszültséget szül. Kevesebb a feladat és könnyebb összehangolni az igényeket, így számotokra a szervezés stressz helyett izgalmas várakozásról szólhat. A szűkebb körű ünneplés ráadásul lehetővé teszi, hogy személyesebb kapcsolatot alakítsatok ki a szolgáltatókkal, és jobban belefolyjatok a részletekbe.

kis létszámú esküvő

A kisebb vendégszám egyúttal kisebb kiadást is jelent, hiszen szinte mindenre kevesebbet kell költenetek. Ehhez hozzá kell tenni azt is, hogy a rugalmasabb költségvetés egy plusz lehetőség, hogy a prioritásaitoknak megfelelően osszátok el az esküvőre szánt pénzt, és tényleg csak arra költsetek, ami fontos számotokra.

Ha kevesebb a vendég, a komplett szervezés rugalmasabb, hiszen nem kell minden lépésnél amiatt aggódnotok, hogy megfeleljetek mások elvárásainak. Szeretnétek szakítani az esküvői hagyományokkal? Nem gond, a szűkebb körű ünneplés lehetővé teszi, hogy egyedibbé és emlékezetesebbé tegyétek az esküvőt. Kreativitásra fel!

Végül, de nem utolsó sorban a kis létszám mellett szól a meghitt, családias hangulat. A nagy napnak nem kell arról szólnia, hogy egymás távoli rokonaival vagy kollégáival próbáljátok megtalálni a közös hangot. Helyette minden időt azokkal tölthettek, akik igazán kedvesek a szíveteknek, és teljesen átadhatjátok magatokat a nap varázslatos pillanatainak.

 

Ajánlatkérésért kattints ide!

 

Amiért a vendégeknek is kedvez a kis létszám

A családias hangulat nem csak nektek kedvez ám, a kisebb létszámnak köszönhetően a vendégek is jobban tudnak kapcsolódni egymáshoz. Az első pillanattól fogva oldottabb lehet a hangulat, ami teret ad a spontaneitásnak, a közös beszélgetéseknek és játékoknak. Ez remek lehetőség arra, hogy a két család jobban megismerje egymást és összefonódjon a baráti társaságotok.

A kis létszámú esküvő előnye továbbá, hogy a vendégek részéről sincs szükség lemondásokra, sőt, egy ilyen eseményen épp az egyedi igényeké a főszerep. Legyen szó speciális étrendről vagy különleges szállásigényről, mindent könnyebb megvalósítani, hiszen nem csak Ti, hanem a násznép is nagyobb figyelmet kap a helyszíntől és a szolgáltatóktól.

20-50 főnek nem kihívás szállást biztosítani a helyszínen, és ennek épp a vendégek a legnagyobb nyertesei. Nem kell külön szobafoglalással vesződni és transzferről sem kell gondoskodni, mindenkinek ott a saját szobakulcsa a keze ügyében. A helyszínen biztosított szállás ráadásul erősíti a közösségi érzést és lehetőséget ad a tartalmas időtöltésre, akár még reggel is.

Mindezek alapján talán jobban átlátjátok, mennyi előnye van annak, ha csak azokat hívjátok meg, akik igazán fontosak számotokra. De tudunk ajánlani még egy szuper lehetőséget!

 

Ajánlatkérésért kattints ide!

 

Hétköznapi esküvőre már gondoltatok?

kis létszámú esküvő

Amennyiben nem terveztek világraszóló lakodalmat, a kis létszámból adódó rugalmasság egyéb előnyöket is tartogat számotokra. Miért ragaszkodnátok a hétvégéhez? Egy hétköznapi esküvővel meglepően sokat spórolhattok, olcsóbban lehet tiétek a kiszemelt helyszín és még a szolgáltatók díjai kedvezőbbek. Nálunk abszolút ki tudjátok használni ezt a lehetőséget, máris eláruljuk, hogyan.

A tipikus esküvői szezonban, áprilistól októberig rengeteg foglalásunk van, ám a hétköznapok általában szabadabbak, így biztosítani tudjuk nektek a szuper helyszínt. Hétfőtől csütörtökig kedvezőbb a sátor bérleti díja és csak annyi szobát kell foglalnotok, amennyire szükségetek van, 20 fő felett mégis kizárólagosságot biztosítunk, vagyis a teljes kastély a tiétek lehet.

Sok helyszín csak nagyszabású esküvőknek ad otthont, mi azonban akkor is szívesen látunk benneteket, ha csak a legkedvesebb ismerőseitekkel szeretnétek ünnepelni. Ha érdekel titeket egy különleges helyszín kis létszámú esküvőknek, szállással együtt, érdemes alaposabban is körülnéznetek a honlapunkon, mert lehet, hogy épp minket kerestek.

Ha a Fenyőharaszt kastélyszálló elnyerte tetszéseteket, nincs más dolgotok, mint kérni egy ajánlatot, és ne feledjétek, nálunk hétköznap is kimondhatjátok a boldogító igent!