Hírek 2/4

Minden bizonnyal sokak számára az egyik legfontosabb esemény az életükben az esküvőjük napja. Néhányan már egészen kislánykoruk óta álmodoznak róla, tervezgetik a menyegzőjüket, és rengeteg ötletet gyűjtenek be addig, amíg valóban el nem érkezik a lánykérés pillanata. Miután a gyűrű a hölgyek ujjára kerül, egy igazán boldog, de ugyanakkor nehéz időszak veszi a kezdetét, hiszen egy esküvő megszervezése nem mindig nevezhető egyszerű feladatnak. Annak ellenére, hogy számtalan elképzeléssel rendelkeztek már erről a napról, sajnálatos módon van egy olyan korlátozó tényező, ami a legtöbb párnál közbeszól a tervezés folyamatában, ez pedig nem más, mint a pénz. Éppen ezért érdemes tisztába lenni azzal, hogyan kéjünk esküvői árajánlatot az egyes szolgáltatóktól!


Hogyan válasszunk esküvői ruhát?

A lányok az esküvőjükről már egészen fiatalon elkezdenek álmodozni. A legtöbb esetben több százszor is elképzelik magukat abban a bizonyos fehér ruhában, amint az oltár elé sétálnak szívük hercegéhez, egészen addig a percig, amíg tényleg eljön a leánykérés pillanata. Amikor életünk párja letérdel előttünk, és egy apró dobozt húz elő, bizony elérkezik az idő, valósággá válik az álom, és neki lehet állni az esküvő megszervezésének. Rengeteg teendőre kell számítani egy menyegző megtervezése során, melynek az egyik legfontosabb eleme az szokott lenni, legyen szó a menyasszonyokról vagy a vőlegényekről, hogy megtalálják a tökéletes esküvői ruhát!


Miután egy romantikus utazás, vagy épp egy meghitt vacsora alkalmával megtörténik a lánykérés, egész biztos minden pár szeretné világgá kürtölni a boldogságát. Erre remek lehetőséget kínálnak a manapság kimondottan népszerű közösségi felületek, ahova elég feltölteni egy jól sikerült képet, és ismerőseink máris értesülnek életünk eme fontos eseményéről. Ami ezután következik az viszont nem lesz ennyire egyszerű és gyors, hiszen egy esküvő megszervezése során rengeteg mindenre oda kell figyelni annak érdekében, hogy a nagy nap tökéletesen sikerüljön. Miután kitaláltátok, hogy pontosan melyik napon legyen a menyegző, az egyik legfontosabb feladatotok az lesz, hogy megtaláljátok azt a helyszínt, ahol életetek legszebb napját megtudjátok majd tartani.

Szabadtéri esküvő? Van rá lehetőség!


Annak ellenére, hogy az esküvőnk napja kétségkívül életünk egyik legszebb napja lesz, a megszervezésével járó hercehurca egész biztos nem sok párnak fog hiányozni. Amikor belevág az ember, talán még nincs tisztában teljesen azzal, mennyi mindenre kell odafigyelni annak érdekében, hogy mind az esküvő, mind pedig az utána tartott lakodalom igazán jól sikerüljön. A két legfontosabb lépés, amivel a jegyespárnak már az elején meg kell küzdenie, az a dátum kitűzése, és az esküvői helyszín kiválasztása. Abban az esetben, ha ezek megvannak, lehet neki állni az egyéb lényeges elemeknek. Az esküvői dekorációt sem érdemes az utolsó pillanatra hagyni, hiszen nagyon is sok múlik azon, hogy lesz berendezve és feldíszítve a már előre kiválasztott helyszín. Nézzük meg, mire kell figyelnetek!


A saját esküvőnknek nem csak azért kell tökéletesen sikerülnie, mert ilyenkor kötjük össze az életünket az igazival, de azért is, mert mindenki azt szeretné, ha a meghívott családtagok, barátok is jól éreznék magukat ezen a napon. Természetesen ennek az eseménynek mindig ti vagytok a főszereplői, de abban az esetben, ha vendégeket is hívtok, figyelni kell az ő igényeikre és kényelmükre is. Sok döntést kell meghozni a menyegzőt megelőzően! Annak ellenére, hogy elsőre talán nem tűnik nehéz feladatnak, akik bele csöppenek az esküvőjük megszervezésébe, egyből érteni fogják, miért nevezik sokan ezt egy stresszes időszaknak.


A leánykérés kétségkívül az ember életének egyik legszebb és persze legfontosabb pillanata. Onnantól kezdve viszont, hogy kitűzitek a nagy napotok időpontját, érdemes felkötni azt a képzeletbeli gatyát, hiszen egy esküvő megszervezése sok kihívás elé állíthatja még a legedzettebeket is! Az igazán lényeges dolgok mellett, mint a helyszín kiválasztása, a tökéletes ruha megtalálása, a minden ízlésnek megfelelő menü összeállítása, vagy épp a jó zenekar felkutatása, olyan dolgokra is figyelni kell, hogy a menyegző napján az ülésend is rendben legyen. Higgyétek el, lehet, hogy első ránézésre ez nem tűnik egy bonyolult feladatnak, de amint nekiálltok, látni fogjátok, hogy mennyire sok mindenre kell figyelni egy esküvő ülésrend összeállítása során!


Egész biztos sokak álma egy olyan eljegyzés, amilyet a filmekben lehet látni! Egyértelműen az a legfontosabb, hogy a nagy kérdést életünk párja tegye fel, de valljuk be, sokat nyom a latba az is a végeredmény tekintetében, hogy mennyire romantikus helyszínen, milyen körítéssel történik meg a kis ékszeres doboz elővétele. Miután a gyűrű felkerül a hölgyek ujjára, és miután megosztottuk a szeretteinkkel és a nagyvilággal is a boldogságunk, kezdődhet is az álomesküvő szervezése! Első lépésként mindenképpen a dátumban kell megállapodnia a pároknak, és ha ez meg van, akkor következhet egy olyan fontos mozzanata a szervezésnek, amin nagyon is sok múlik majd a menyegző napján, ez pedig nem más, mint a tökéletes helyszín megtalálása.


A polgári esküvő menete - Hogyan zajlik a szertartás?  

Kétségkívül sok olyan pillanat van az emberek életében, amik fontos dátumoknak tekinthetők, ám ezek közül az egyik legszebb esemény az, amikor életünk párja megkéri a kezünket, vagy épp igent mond a lánykérésre. Az eljegyzésről általában elég csak néhány képet feltölteni az online közösségi felületekre annak érdekében, hogy barátaink, ismerőseink is értesüljenek a boldogságunkról a családon kívül. Ezután azonban jön egy olyan időszak, ami már korántsem megy ennyire egyszerűen, hiszen az esküvőszervezés során a teendők listája igencsak hosszú lesz. Higgyétek el, minden belefektettet időt és energiát meg fog érni az, ha a nagy napotok olyan lesz, amilyennek közösen álmodtátok meg!


Mindenki egy olyan esküvőre vágyik, amire még hosszú évek múlva is örömmel lehet majd visszagondolni. Amikor megtörténik az eljegyzés, sokan még nem is gondolják, mennyi mindenre szükséges odafigyelni annak érdekében, hogy az a bizonyos nap valóban tökéletesen sikerüljön. Két fontos dologról kell dönteni a menyegző szervezésének a legelején, ezek pedig nem mások, mint az időpont és a helyszín. Miután a dátumot kitűztétek, egyből érdemes is elkezdeni keresgélni, hiszen az ideális helyszínen nagyon is sok múlik majd, és a legjobb helyek gyorsan el szoktak fogyni, különösen a népszerűbb időszakokban. Engedjétek meg, hogy mi most bemutassuk nektek a Fenyőharaszt Kastélyszállót, mely több szempontból is remek választás lesz majd a nagy napotokra!

Milyen az ideális esküvői helyszín?


Annak ellenére, hogy az emberek életének egyik legboldogabb pillanata az szokott lenni, amikor életük párja végre felteszi a várva várt nagy kérdést, vagy fordított esetben igent mond a lánykérésre, az örömteli pillanatok után egy kicsit nehezebb időszak elé is néznek a szerelmesek, hiszen egy tökéletes esküvő megszervezése nem feltétlen nevezhető egy egyszerű feladatnak. Természetesen nem is lehetetlen küldetés, pláne akkor, ha még egy kis segítséget is kapunk abban, mi mindenre kell majd odafigyelni egy esküvőszervezés alatt!

Mik azok a tételek, melyeken sok múlhat egy sikeres menyegző esetében?