Hírek 1/5

 Amikor az ember az esküvőjére készül, nem csak a saját elvárásainak akar megfelelni, de arra is törekszik, hogy a meghívott vendégei is sokáig emlékezzenek erre a napra. Aki mostanában több esküvőn és lakodalomban is részt vett, az talán észrevette, hogy a legtöbb menyegző hajlamos ugyan olyan lenni, és egy kis idő elteltével nem nagyon tudja felidézni, hogy mi is volt közöttük a különbség. Nem is kell ezen meglepődni, hiszen az olyan eseményeket szoktuk megjegyezni, amiken történik valami különleges, valami szokatlan. Ha ti is egyedi esküvő ötletekkel szeretnétek fűszerezni a nagy napotokat, akkor most a legjobb helyen jártok!


A saját esküvőjének a napja sokak életében az egyik leginkább várt esemény. A hölgyek már egészen kislányként is hajlamosak esküvőset játszani, és gyakran már ekkor megfogan egy- egy ötlet, kívánság azzal kapcsolatban, milyennek is képzelik ezt a fontos napot a jövőben. A romantikus leánykérés után érdemes egyből nekiállni a szervezési feladatok elkezdéséhez, pláne akkor, ha nem terveztek hosszú jegyességet, mihamarabb kimondanátok egymásnak az igent. Egész biztos meglepő lesz, ahogy belecsöppentek a menyegzőtök szervezésbe, hogy mennyi mindenre kell odafigyelni akkor, ha romantikus és tökéletes esküvőt, valamint lakodalmat szeretnétek.


 

A saját esküvő gondolata már egészen fiatalon, akár gyermekkorban ott motoszkál az ember fejében. Különösen a lányok esetében figyelhető meg az, hogy esküvőset játszanak, megrajzolják a leendő menyasszonyi ruhájukat, megálmodják a férjük nevét, tehát nagyszabású terveket szőnek életük egyik legszebb napjával kapcsolatban. Amikor pedig elérkezik a várva várt pillanat, és felteszi azt a bizonyos kérdést a párunk, indulhat élesben a saját esküvőnk megszervezése! Ez azonban nem annyira egyszerű folyamat, mint talán azt sokan gondolnák elsőre, hiszen rengeteg dologra kell figyelni annak érdekében, hogy maga a szertartás és az utána következő lakodalom valóban olyan legyen, mint ahogy azt korábban elképzeltük.


Egész biztos sokan elképzelték már az esküvőjük napját! Ez a fontos esemény nem véletlenül olyan lényeges az emberek életében, hiszen örök hűséget fogadni életünk párjának egy fontos és meghitt pillanat tud lenni. Amikor a lánykérésen túl vagyunk, következhet az esküvő megszervezése, ami valljuk be, nem mindig egyszerű feladat. Sok minden múlik azon, hogy milyen helyszínt választotok, hiszen a későbbiekben ehhez érdemes majd igazítani a ruhákat és dekorációt is, így mielőtt neki álltok a tervezgetésnek, hozzatok döntést a helyszínt illetően! Abban az esetben, ha mind a ketten a természet szerelmesei vagytok, nyugodtan gondolkodhattok egy erdei esküvőben is, kis hazánkban is több csodás zöld környezetből lehet kiválasztani az ideális helyszínt a menyegzőtöknek.


Szerencsés az, aki megtalálja élete párját! Sokan szeretik azzal megünnepelni a kapcsolatukat, hogy a család és a barátok előtt örök hűséget esküsznek egymásnak. Egy esküvő megszervezése nem könnyű feladat, ám egész biztos minden nehézséget meg fog érni ez a nap akkor, ha valóban az elképzeléseitek szerint alakul. Azt, hogy milyen is legyen a menyegző, mindenki máskét képzeli el, mindenesetre egyre népszerűbb választásnak számít a jegyespároknál a szabadtéri esküvő gondolata. Abban az esetben, ha nem csak a szertartást szeretnétek a természet lágy ölén megvalósítani, de az utána következő vacsorát is a szabadban képzelitek el, nem árt néhány dologra előre felkészülni. Jöjjön 5 dolog, amit érdemes tudni akkor, ha szabadtéri vacsorára vágytok az esküvőn.


A saját esküvőjére az ember mindig úgy szeretne majd emlékezni, hogy tökéletes volt! Amikor neki áll a jegyespár megszervezni a menyegzőjüket, általában nem csak az a cél, hogy ők maguk jól érezzék magukat ezen a napon, de arra is törekedni szoktak, hogy a vendégeik is csodás élményekkel távozzanak. Aki mostanában csöppent bele egy esküvő megszervezésébe, az már egész biztos látja, nem egyszerű feladat egy menyegző minden részletének a megtervezése és a megvalósítása. A tökéletes helyszín, az álom ruha, és az ideális fotós megtalálása, valamint a minden ízlésnek megfelelő esküvői menü összeállítása mellett érdemes arra is nagy hangsúlyt fektetni, hogy milyen esküvői zenekar mellett tesszük le a voksunkat!


Életünknek sok olyan pillanata van, amit egész biztosan szeretnénk még évek múlva is egy fényképen újra és újra visszanézni. Kétségkívül az egyik legfontosabb és legszebb nap egy ember életében az, amikor a másik felének kimondhatja a boldogító igent, így nem véletlen, ha erre a napra a legtöbben profi fotóst akarnak felkérni. Manapság már egyre inkább elterjedt az, hogy nem csak a szertartásról és az utána következő lakodalmáról kér képet a jegyespár, de kreatív fotózást is szerveznek erre az eseményre. Annak érdekében, hogy igazán elégedettek lehessetek a képekkel egy jó fotósra, megfelelő beállításokra és természetesen egy különleges helyszínre van csak szükség, hiszen ha ezek megvannak, akkor még évek múlva is egész biztos szívesen veszitek majd elő az esküvői fotóalbumot! Nézzünk most meg néhány olyan esküvői kreatív fotózás ötletet, melyet érdemes megfontolnotok!


Egész biztos sokan elképzelték már az esküvőjük napját. Vannak olyanok, akik egészen kisgyermekkorukból hoznak ötleteket és elképzeléseket azzal kapcsolatban, hogy milyen is legyen az a fontos nap. Miután az eljegyzés megtörténik, nem érdemes sokat várni a szervezési teendők megkezdésével, hiszen sok dolga lesz a jegyespárnak akkor, ha tökéletes végeredményt szeretnének. Az időpont kitűzése mellett arról is döntést kell hozni még a folyamat legelején, hogy milyen stílusú, témájú menyegzőre vágynak a leendő házastársak. Abban az esetben, ha egy időtálló, romantikus és különleges esküvőt szeretnétek, érdemes a vintage stílust is felvennetek a lehetőségek listájára!


Végre elérkezett az idő, és egy romantikus esemény alkalmával eljegyeztétek egymást? Kétségkívül ez a pillanat eddigi életetek egyik legszebb momentuma lehetett, ám ezután jön még egy olyan fontos nap, amire egész biztos örökké szívesen fogtok emlékezni! Az esküvő napja egy olyan alkalom a szerelmesek életben, amelyre annak ellenére, hogy rengeteget kell készülni, mégis minden perce meg fogja érni a sokszor stresszes szervezési feladatoknak. Amennyiben a végeredmény tökéletes lesz, akkor valóban rólatok és a boldogságotokról fog szólni a menyegzőtök minden perce! Hihetetlen gyorsan elszokott telni az idő a gyűrűhúzás és az esküvő tényleges időpontja között, így érdemes minél előbb nekiállni a szervezési teendőknek.


Már az egészen kicsi lányokba is valahogy genetikailag bele van kódolva az, hogy hercegnőnek és menyasszonynak képzelik magukat, és ezekhez a témákhoz illő játékokat játszanak. Éppen ezért nem is kell csodálkozni azon, hogy a fiatal lányoknak sokszor már konkrét elképzeléseik vannak azzal kapcsolatban, hogyan is fog kinézni majd a jövőbeni esküvőjük. A leánykérést követően azért nem árt az ifjú jegyespárnak leülnie, és megbeszélni néhány lényeges dolgot a menyegzőt érintően. Fontos, hogy kompromisszumra tudjatok jutni, hiszen ez a nap mind a kettőtök életében egy rendkívül fontos esemény lesz!