Vintage esküvő helyszínek az ország szívében

vintage esküvő

vintage esküvő

Egész biztos sokan elképzelték már az esküvőjük napját. Vannak olyanok, akik egészen kisgyermekkorukból hoznak ötleteket és elképzeléseket azzal kapcsolatban, hogy milyen is legyen az a fontos nap. Miután az eljegyzés megtörténik, nem érdemes sokat várni a szervezési teendők megkezdésével, hiszen sok dolga lesz a jegyespárnak akkor, ha tökéletes végeredményt szeretnének. Az időpont kitűzése mellett arról is döntést kell hozni még a folyamat legelején, hogy milyen stílusú, témájú menyegzőre vágynak a leendő házastársak. Abban az esetben, ha egy időtálló, romantikus és különleges esküvőt szeretnétek, érdemes a vintage stílust is felvennetek a lehetőségek listájára!

Milyen is pontosan a vintage esküvő?

Kezdjük az elején, hiszen nem mindenkinek egyértelmű az, milyen is pontosan egy vintage stílusú esküvő. Magának a vintage szónak a jelentése régies, antik, így egy ilyen menyegző összes kis apró részeltére is leginkább a régies hangulat a jellemző. Megjelenik a vintage stílus tehát az meghívóktól kezdődően a ruhákon át egészen a dekorációig, sőt, egy ilyen esküvőhöz érdemes olyan helyszínt is keresni, ahol az összes elme a menyegzőnek jól fog majd mutatni.

Kiknek ajánlott a vintage esküvő?

Mivel egy kimondottan egyedi stílusról van szó, ezért leginkább azoknak a pároknak érdemes ilyen menyegzőben gondolkodniuk, akik tudnak azonosulni a stílushoz tartozó jellegzetességekkel. Abban az esetben, ha ezt a stílust választjátok, lényeges, hogy ne csak mind a kettőtök ízlésvilágába beleférjenek a hozzá passzoló ruhák, frizurák, és kiegészítők, de egész nap jól érezzétek majd magatok ebben a különleges környezetben.

Ajánlatkérésért kattints ide!

Mitől igazán vintage egy esküvő?

Csak hogy néhány példát nézzünk a menyasszonyi ruha esetében például inkább a szolidabb, egyszerűbb darabok között kell majd keresgélni, a hercegnős, nagy abroncsos modellek nem fognak belepasszolni ebbe a „világba”. Frizura tekintetében általában a kontyok és a hullámos tincsek dominálnak, és a régies hatású hajpántokkal is fel lehet dobni a hajkoronát. A vőlegénynek is illenie kell majd az öltözködésben mind a környezethez, mind a menyasszonyhoz, így neki is olyan ruhát és kiegészítőket kell keresni, amikben felfedezhetőek a vintage stílusjegyek, például a hózentróger, a csokornyakkendő, és a minta tekintetében remek választás lehet a kockás öltöny.

Milyen egy vintage esküvői helyszín?

Meg van az időpont, kezd összeállni a kép a fejetekben az esküvő fontosabb elemeit illetően, ám még nagyon fontos a végeredményt illetően a vintage esküvői helyszín felkutatása is. Arra azonban nincs konkrét szabály, hogy milyennek kell lennie egy vintage esküvői helyszínnek! Mindenképp olyan helyek között kell szétnéznetek a keresgélés folyamatába, ahol a természetes anyagok dominálnak, úgy mint például a fa szerkezetű épületek, ám a szabadban tartott menyegző is remekül beleillik vintage stílusba különösen akkor, ha régies, antik hatású kiegészítőkkel rendezitek be. Klasszul fel lehet például használni kopottas, régies otthon talált tárgyakat, bútorokat, melyeket egy kis felújítással és kreativitással egyedi, valamint romantikus dekorációs elemként helyezhetünk el az esküvőn, a kreatív fotózáson, és akár a lakodalomban is!

vintage esküvő

Vintage esküvő helyszínek az ország szívében

Szerencsére kis hazánknak számos olyan pontja van, ami tökéletesen alkalmas lehet egy vintage esküvő megszervezésére is. Sőt, ha jól választotok, el tudtok majd távolodni a főváros zajától, ám még sem kell messzire menni Budapesttől egy csendes, romantikus és hangulatos helyszínhez! A Fenyőharaszt Kastélyszálló egy csodás ősparkban található, ahol számos hangulatos zöld szabadtéri helyszínből tudjátok ti magatok kiválasztani azt, ahol a vintage esküvőtöket meg szeretnétek valósítani. Remek zug lehet a számotokra például az erdő melletti rész vagy a tó közvetlen közelében lévő terület, hiszen már magában különleges hangulatot biztosíthatnak egy menyegző számára, de az egyedi antik kiegészítőkkel mind a két verzió esetében kimondottan ideális vintage esküvő helyszínt tudunk a számotokra varázsolni.

Ajánlatkérésért kattints ide!

Ez azonban nem az egyetlen érv, ami mellettünk és a kastélyszálló mellett szól! Itt kényelmes szállásról tudtok gondoskodni magatoknak és a vendégeiteknek is, hiszen szobáinkban és apartmanjainkban akár 150 főt is eltudunk helyezni. A szállás azért lehet fontos egy esküvő során, mert könnyebben és kényelmesebben tud mindenki készülődni, valamint a lagzi is hajnalig tarthat, mivel nem indul senki el korábban a hazajutás érdekében.

Az esküvői menü nem véletlenül lényeges egy menyegző esetében, hiszen fontos az, hogy a sokszor egész napos esemény során a násznépből mindenki találjon magának való finomságokat, legyen szó az ételről vagy az italról. Mi az esküvői menü elkészítésében, de akár az összeállításában is mindig a jegyespár segítségére vagyunk! A szabadtéri helyszíneinken valóban megtörténik a tényleges anyakönyvi bejegyzés, nem pedig egy „színjátékot” fognak végignézni a vendégeitek, arról nem is beszélve, hogy a kreatív fotózáshoz is olyan zugokat találhattok, amik remekül passzolnak a vintage esküvő stílusához. Ránk akkor is számíthattok, ha nem bukkantatok még rá a számotokra szimpatikus esküvői szolgáltatók valamelyikére, oldalunkon megbízható zenekart, dekoratőrt vagy épp ceremóniamestert is tudunk nektek ajánlani. Honlapunkon járva feltétlen nézzetek be a galériába is, hiszen videók és képek fogják megmutatni azt, milyen sokféle stílusú esküvőhöz nyújt ideális helyszínt a Fenyőharaszt Kastélyszálló. Abban az esetben, ha vintage esküvőhöz kerestek helyszínt, a mögöttünk álló szakmai tapasztalattal megfogunk tenni minden azért, hogy ez a nap tényleg az álmaitokról szóljon, és feledhetetlen élményben legyen részetek!

Vintage esküvő