Esküvői kreatív fotózás ötletek - Csodás szabadtéri helyszínek Budapest közelében

Életünknek sok olyan pillanata van, amit egész biztosan szeretnénk még évek múlva is egy fényképen újra és újra visszanézni. Kétségkívül az egyik legfontosabb és legszebb nap egy ember életében az, amikor a másik felének kimondhatja a boldogító igent, így nem véletlen, ha erre a napra a legtöbben profi fotóst akarnak felkérni. Manapság már egyre inkább elterjedt az, hogy nem csak a szertartásról és az utána következő lakodalmáról kér képet a jegyespár, de kreatív fotózást is szerveznek erre az eseményre. Annak érdekében, hogy igazán elégedettek lehessetek a képekkel egy jó fotósra, megfelelő beállításokra és természetesen egy különleges helyszínre van csak szükség, hiszen ha ezek megvannak, akkor még évek múlva is egész biztos szívesen veszitek majd elő az esküvői fotóalbumot! Nézzünk most meg néhány olyan esküvői kreatív fotózás ötletet, melyet érdemes megfontolnotok!

Ismerkedjetek meg előre a fotóssal!

Valljuk be, egy hétköznapi embernek nem mindig könnyű egy idegen ember előtt pózolni, pláne akkor, ha az esküvői kreatív fotózás egy napra esik a menyegzővel, hiszen ilyenkor alapból idegesebb, feszültebb az ember. Éppen ezért célszerű már az esküvő előtt is beszélgetni egy kicsit a kiválasztott fotóssal, a személyes találkozó alkalmával kölcsönösen megtudjátok majd egymást ismerni. Nem muszáj az első fotóst felkérni, aki szembejön veletek, nyugodtan keressetek meg több szakembert is, hiszen csak így tudjátok majd kiválasztani azt, akinek a munkája a legközelebb áll az elképzeléseitekhez. Nem szabad utolsó pillanatra hagyni a fotós felfogadását, hiszen a legjobb szakemberek már akár egy évre előre is le lehetnek kötve. Ami fontos, hogy csak olyan fotós mellett döntsetek, akinek a döntéseiben, tanácsaiban valóban megbíztok majd!

 

kreatívfotózás

 

Készüljetek egy kicsit a fotózásra!

 

Talán első látásra nem tűnik nehéznek megfelelően pózolni, ám nem is annyira könnyű szépen tartani a vállunk, a kézfejünk vagy a nyakunk annak érdekében, hogy valóban szép legyen egy- egy beállítás végeredménye. Próbáljátok ki melyik oldalatokat tartjátok az előnyösebnek, és milyen mosollyal látnátok magatok szívesen a képeken. Természetesen támaszkodhattok a fotós tanácsaira, ám érdemes otthon egy kicsit gyakorolnotok a tükör előtt azért, hogy lássátok, mi mutat majd jól szerintetek a képeken. Lényeges, hogy a ruhák ne legyenek majd gyűröttek a beállítások alatt, mindig húzzátok ki magatokat, és a fotózás során használt kiegészítők is mindig hibátlanul mutassanak. Higgyétek el sok múlik ilyen téren az apróságnak gondolt dolgokon is!

 

Ajánlatkérésért kattints ide!

 

Az egyik legfontosabb, hogy rábukkanjatok a tökéletes esküvői fotózás helyszínre!

A megfelelő esküvői fotózás helyszín felkutatása azért lényeges, mert így igazán hozzá tudjátok adni majd a személyiségeteket is a képekhez, és a végeredmény tükrözni fogja, kik és milyenek is vagytok valójában. Ebben kérhettek segítséget a fotóstól, de lehetnek konkrét elképzeléseitek is. Remek döntés például az, ha nem csak műtermi fotókban gondolkodtok a kreatív fotózáshoz, hanem kimentek a természet lágy ölére, hiszen a természetes fények és a zöld környezet remek kombinációnak fog bizonyulni ehhez az alkalomhoz. Arra azonban figyeljetek, hogy olyan helyekben gondolkodjatok, ahol nem lesznek olyan zavaró elemek, mint például a forgalomból adódó autók vagy emberek, esetleg a földön szétdobált szemét.

kreatívfotózás

Csodás szabadtéri helyszíneket lehet már találni Budapest közelében!

Nem kell feltétlen nagyon messzire menni a fővárostól akkor, ha igazán romantikus zöld környezetben szeretnétek az esküvői kreatív fotózásotokat megtartani. Sőt, ha jól választotok esküvői helyszínt, akkor nem csak a fotózást tarthatjátok a természet lágy ölén, de magát a menyegzőt is! A Fenyőharaszt Kastélyszálló Budapesttől alig 50 kilométerre helyezkedik el, és egy olyan helyszínt biztosít minden jegyespárnak, ahol a nagy nap minden pillanatát megtudják majd valósítani! Mi szól a Fenyőharaszt Kastélyszálló mellett? Egy olyan csodás zöld környezetben fekszik, ahol az összes esküvői kreatív fotózás ötleteteket valóra tudjátok váltani! Egy erdő mellett, vagy egy tó közelében kelnétek egybe? Nálunk ti választotok, mi pedig megvalósítjuk az elképzelésiteket! Ráadásul itt valóban a szabadban történik meg az anyakönyvi bejegyzés, nem pedig csak eljátsszátok a barátok és a család előtt a szertartást. Az esküvő utáni lakodalom és buli is lehet a szabad ég alatt, ehhez mi egy csodás fehér sátort tudunk nektek biztosítani, ahol bőven lesz hely az asztaloknak a vacsorához, a zenekarnak, és persze nektek, valamint a násznépnek is táncolni. Apropó esküvői menü! Lenne elképzelésetek a nagy napra szánt fogásokat illetően, vagy épp ellenkezőleg, fogalmatok sincs mit szolgáljanak majd fel a vendégeiteknek? Ránk mind a két verzióban számíthattok, hiszen az ötletelésben és a megvalósításban is több éves tapasztalat van a hátunk mögött. Mivel a Fenyőharaszt Kastélyszállóban akár 150 főnek is kényelmes és színvonalas szállást tudtok foglalni, így a buli valóban kifulladásig tarthat, hiszen senkinek sem kell kocsiba ülnie akkor, ha elfáradna. Mindenképp látogassatok el az oldalunkra akkor, ha szeretnétek látni azt, milyen egyedi és romantikus esküvő helyszínt kínálunk nektek életetek legfontosabb napjára! A képek és videók a galériánkban igazán jól bemutatják nektek azt, miért lehet ideális helyszín ez az ősparkban található kastélyszálló. Abban az esetben tehát, ha nem csak az esküvői kreatív fotózás ötleteiteket szeretnétek a tökéletes szabadtéri helyszínen megvalósítani, de az egész menyegzőt is a zöld természetben képzelitek el, a Fenyőharaszt Kastélyszálló minden szempontból a legjobb választás lesz a számotokra!

Ajánlatkérésért kattints ide!

Esküvősi helyszín