Esküvői zenekar - Hogyan válassz zenekart a nagy napra?

Esküvői zenekar

Valljuk be, egy lakodalmat akkor szoktak még hónapok, esetleg évek múlva is emlegetni, ha jó hangulatú volt. A jó hangulatért pedig leginkább a zenekar lesz a felelős, így korántsem mindegy az, kiket választasz a nagy napotokra. Éppen ezért, első lépésként nézzétek meg a már összeírt vendéglistátokat, hiszen a násznép összetétele és a saját zenei ízlésetek megadhatja a kezdő lökést abban, hogy merre is induljatok el az esküvői zene tekintetében. Néhány jótanáccsal mi is a segítségetekre leszünk most!

Esküvői zenekar

Mulatós vagy party zenekar?

Az első döntés, amit meg kell hozni, hogy milyen típusú zenét szeretnétek majd hallani a lakodalomban. Vannak olyan zenekarok, amik modern, inkább party zenéket játszanak, és vannak a mulatós zenét biztosító zenekarok is. Hogy melyik lesz az ideális nektek és a násznépnek, arról - ahogy azt már fentebb is említettük - a vendégek összetétele döntsön. Ha stílusban és életkorban vegyes a násznép, nyugodtan jöhet egy party zenekar, ha viszont inkább hagyományos, igazi lakodalmas zenét szeretnéd hallani, mert ez áll közelebb szerinted a vendégekhez, akkor a mulatós zenekar mellett döntsetek.

 

Ajánlatkérésért kattints ide!

 

Az esküvői DJ- t se felejtsük le a lehetőségek listájáról!

Tény és való, egy élő zenét játszó zenkarnak meg van a maga varázsa, pláne akkor, ha egy belevaló és profi esküvői zenekart találtok, ám egy jó DJ is fergeteges hangulatot tud biztosítani egy lakodalomban. A megfelelő hangtechnikával az esküvő egész napján lehet majd számítani egy DJ-re, és a jó fénytechnikai elemekkel a hajnalig tartó mulatásnak is egyedi hangulatot tud majd biztosítani. A saját és a vendégek kedvenc dalai gond nélkül bekerülhetnek a lejátszási listába, így egész biztos, hogy mindenki táncra fog majd perdülni. Arról nem is beszélve, hogy egy DJ sokkal költséghatékonyabb megoldásnak tekinthető, mint egy zenekar, így több pénzetek marad a többi esküvői szolgáltatóra.

Esküvői zenekar

Hogyan válassz esküvői zenekart a nagy napra?

Abban az esetben, ha már tudod, hogy milyen jellegű zenét képzelsz el a lakodalomba, akkor indulhat a keresgélés! Egy profi zenekarnak manapság már van saját weboldala, ahol a legfontosabb információk fel vannak tüntetve az együttesről. Ha szimpatikus egy esküvői zenekar, keress róluk mindenképpen referenciát, hiszen csak így lehetsz majd igazán nyugodt afelől, hogy valóban tudják mi kell egy jó hangulatú bulihoz. Érdemes olyan zenekar irányába dönteni, akik nem csak egy stílusú zenét játszanak, hanem sokoldalúak, és többféle zenei irányzattal tudják majd emelni a nagy nap hangulatát. Fontos, hogy személyesen is találkozz a kinézett esküvői zenekarral, hiszen ilyenkor tudjátok majd letisztázni, hogy pontosan mik az elvárásaitok, és egyből látni, érezni lehet majd, hogy meg van- e a kölcsönös szimpátia, ami egyértelműen fontos lesz a végeredmény tekintetében.

 

Ajánlatkérésért kattints ide!

 

Az ideális esküvői helyszín a legjobb zenekar kiválasztásában is segíthet!

Az egyik legelső és egyben legfontosabb döntés, amit meg kell hozni egy menyegzőt illetően, az az, hogy hol is szeretnéd tartani ezt a fontos napot. Az ideális esküvői helyszín nem csak a helyet nyújtja nektek és a násznépnek, de minden egyéb teendőben is lehet rá számítani! A Fenyőharaszt Kastényszálló több szempontból is tökéletes esküvői helyszínnek tekinthető, hiszen nem csak csodás, zöld környezetet biztosítunk a jegyespárnak és a vendégeiknek, de a több éves szakmai tapasztalatunkkal igyekszünk kivenni a részünk az esküvő többi lényeges szervezési teendőjéből is. Kényelmes és csodás szobákban tudjuk elhelyezni a násznépet, így hajnalig tudjátok majd ropni a táncot, senki nem megy el korábban azért, mert haza kell vezetnie. Az esküvői menü is kulcskérdés lehet, hiszen fontos az, hogy minden vendég találjon magának való finomságokat a nap folyamán. Hozzánk érkezhetsz konkrét elképzelésekkel is a menüt illetően, de teljesen tanácstalanul is, mi nem csak a megvalósításban, de az összeállításban is a segítségedre leszünk! Tisztába vagyunk azzal, hogy nem egyszerű feladat megtalálni a tökéletes esküvői zenekart, így, ha még te is keresed őket, mi tudunk neked ajánlani több olyan zenekart is, akik már bizonyítottak a nálunk tartott menyegzőkön.  Oldalunkon több esküvői szolgáltatót is összegyűjtöttünk azoknak, akik még nem találták meg a számukra legszimpatikusabb dekorost, vagy épp ceremóniamestert. Látogass el az oldalunkra, ahol a galériában sok képen és videón tudod majd megnézni azt, mitől lesz olyan különleges és egyben tökéletes esküvői helyszín a Fenyőharaszt Kastélyszálló! Ne feledd, ha egy helyen szeretnéd az esküvőd minden fontos mozzanatát megvalósítani, akkor a csodás őspark szívében fekvő Fenyőharaszt Kastélyszálló lesz a tökéletes választás a számodra!

Zenekar