Szabadtéri vacsora az esküvőn? 5 dolog amit érdemes tudnod!

Szabadtéri esküvői vacsora

Szerencsés az, aki megtalálja élete párját! Sokan szeretik azzal megünnepelni a kapcsolatukat, hogy a család és a barátok előtt örök hűséget esküsznek egymásnak. Egy esküvő megszervezése nem könnyű feladat, ám egész biztos minden nehézséget meg fog érni ez a nap akkor, ha valóban az elképzeléseitek szerint alakul. Azt, hogy milyen is legyen a menyegző, mindenki máskét képzeli el, mindenesetre egyre népszerűbb választásnak számít a jegyespároknál a szabadtéri esküvő gondolata. Abban az esetben, ha nem csak a szertartást szeretnétek a természet lágy ölén megvalósítani, de az utána következő vacsorát is a szabadban képzelitek el, nem árt néhány dologra előre felkészülni. Jöjjön 5 dolog, amit érdemes tudni akkor, ha szabadtéri vacsorára vágytok az esküvőn.

Az esküvői helyszín berendezése

  1. A tökéletes időpont kiválasztása

Rendkívül fontos egy szabadtéri esküvő, így egy szabadtéri vacsora esetében is az, hogy az ideális évszakot válasszuk. Tavasztól kora őszig szinte bármelyik hónap remek döntés lehet, hiszen nem feltétlen rajong mindenki a forró nyári időjárásért. Egy szabadtéri menyegző esetében azonban mindig van rizikó, mivel nem tudhatjuk, hogy az akár egy évre előre lekötött időpontban lehet- e majd esőre, vagy épp viharra számítani. Próbáljatok végig pozitívak maradni azzal kapcsolatban, hogy igenis szerencsétek lesz, és tökéletes lesz az idő! Érdemes nyáron minél később kezdeni a szabadtéri esküvőt és vacsorát, hiszen délután 4 óra után is még nagyon meleg szokott lenni, egy ilyen fontos napon pedig senki se arra vágyik, hogy megizzadva sétálhasson az oltár elé. 

  1. Az ideális helyszín felkutatása

Az esküvői helyszín kiválasztása az egyik leglényegesebb feladataitok közé fog tartozni a szervezési teendők listáján. Olyan helyet kell keresnetek, ami annak ellenérre, hogy csodás zöld környezetben fekszik, jól megközelíthető lesz a vendégeiteknek, megoldható lesz a parkolás, és lehet az adott helyen esküvői ceremóniát levezényelni. Érdemes olyan helyeket felkutatnotok, ahol nem csak a szertartás, és a vacsora lehet a szabadban, de ennek a napnak az egyéb fontos részeletei is megvalósíthatóak lesznek az adott helyszínen. Remek választás lehet helyszín tekintetében egy olyan hely, ahol elegáns és szép sátort tudnak nektek biztosítani a vacsorához és az utána következő bulihoz. 

 

Ajánlatkérésért kattints ide!

 

  1. Az esküvői helyszín berendezése

A végeredmény tekintetében közel sem lesz elég az, ha egy csodás romantikus helyszínt szemeltek ki az esküvői szertartásra. Lényeges, hogy készüljetek székekkel, hiszen a melegben nem minden vendég szeretne végig állni. Próbáljátok úgy berendezni majd a helyet, hogy a lenyugvó nap senkinek se süssön a szemébe, hiszen zavaró lehet hunyorogva végignézni a ceremóniát. Szép kiegészítők még egyedibbé és hangulatosabbá tehetik az egész eseményt, így nyugodtan használjatok olyan eszközöket, amik harmóniában lesznek az általatok választott környezettel. 

szabadtéri vacsora

  1. A megfelelő ruha

Abban az esetben, ha a természetben álmodtátok meg az esküvőt és a szabadtéri vacsorához is ragaszkodtok, célszerű ennek megfelelően nézelődni a ruhák között. Minden menyasszony és vőlegény álma az, hogy káprázatos legyen ezen a napon, ám vannak olyan ruhák, amik jobban passzolnak az ilyen környezethez. Különösen a cipő esetében kell alaposabban szétnézni, hiszen a túl magas sarkú cipőben nem lehet majd a füves területen könnyen mozogni. A meghívó kiküldésénél érdemes a vendégek figyelmét is felhívni arra, hogy a szabadban lesz a ceremónia és a vacsora, ennek megfelelően öltözzenek.

  1. Egy második opció

Sajnálatos módon, mivel még az időjárást senki se tudja irányítani, érdemes B- tervvel is készülni.  Ilyenkor jön jól, ha egy olyan helyszínt kerestek, ahol szükség esetén benti részre is betudtok költözködni. Nem árt, ha a szabadtéri vacsorára a közelben készülnek a különböző fogások, így egész biztos frissek lesznek, és nem is hűlnek ki, míg az asztalra érnek. 

 

Ajánlatkérésért kattints ide!

 

Mutatunk nektek egy tökéletes esküvői helyszínt!

Fenyőharaszt Kastélyszálló ideális választás akkor, ha romantikus zöld környezetben szeretnétek egybekelni, és a szabadtéri vacsora is felmerült az elképzeléseitek között! Egy olyan csodás őspark szívében fekszik a kastélyszállónk, ami Budapesttől alig 50 kilométerre található, és rendkívül könnyen megközelíthető autóval. Több kinti helyszínből választhatjátok ki ti magatok azt a zugát a parknak, ami a legmegfelelőbb lenne a szertartás számára, és az utána következő vacsorához és lakodalomhoz. Egy fehér hatalmas és díszes sátort tudunk nektek felkínálni, amiben kényelmesen el fog mindenki férni, és nem kell aggódni az időjárás hirtelen változása miatt.

szabadtéri vacsora

A vendégeiteknek kényelmes és exkluzív szobák állnak a rendelkezésre a kastélyszállóban, így nem kell attól tartani, hogy valaki korábban elindul a buliból azért, mert autóval kell hazamennie. A szabadtéri vacsorára ti választhatjátok ki az esküvői menüt. Legyen az elképzelésetek a hagyományosabb ízvilág, vagy valamilyen egzotikusabb menüsor, mi megvalósítjuk azt, amit ti megálmodtatok! Nincs még ötletetek azzal kapcsolatban, milyen ételek lennének a legjobb választások erre a napra? Mi segítünk összeállítani egy olyan esküvői menüt, amiben minden vendég a kedvét fogja lelni! Keressétek bátran a Fenyőharaszt Kastélyszálló online oldalát akkor, ha nem akadtatok rá még valamelyik esküvői szolgáltatóra, hiszen mi tudunk nektek ajánlani megbízható zenekart, vagy esküvőszervezőt is. Ami pedig még hatalmas érv mellettünk, hogy itt tényleg lehetőség van arra, hogy a szabadban történjen majd meg az anyakönyvi bejegyzés, melyhez egy kedves anyakönyvvezetőt is ajánlani fogunk nektek! Nézzetek szét az online galériánkban, ahol képek és videók fogják megmutatni nektek, miért a Fenyőharaszt Kastélyszálló lesz álmaitok helyszíne az esküvőtökre!