Menyecskeruha ötletek - Modern vagy hagyományörző?

Menyecske ruha

A tökéletes esküvőhöz bizony rengeteg dologra kell odafigyelnie a szervezés során a jegyespárnak. Az időpont kitűzése és a helyszín felkutatása után jöhet a többi „apró” részlete is ennek a napnak, hiszen nagyon sok fog múlni azon, milyen zenekart választanak, milyen menü kerül az asztalra a vacsora során, valamint milyen ruhában mondják ki egymásnak az igent a szerelmesek. Talán nem túlzás a kijelentés, mely szerint a menyasszonyoknak az egyik legfontosabb az szokott lenni a nagy napon, hogy a menyasszonyi ruhában tündökölni tudjanak, így általában nagy gondot fordítanak arra, hogy valóban a tökéletes darabot találják meg. Ne feledkezzünk meg azonban a menyecskeruháról sem!

Azok a menyasszonyok, akik még csak most kerültek bele az esküvőszervezés forgatagába, talán nem is sejtik, hogy az ideális menyecskeruha felkutatása hasonlóan nagy feladat lesz, mint a menyasszonyi ruháé, hiszen közel sem mindegy, hogy éjfél után miben mutatkoznak a vendégek előtt, és miben ropják a táncot hajnalig. Nézzük most meg, mire érdemes odafigyelni a menyecskeruha kiválasztása során!

menyecskeruha

Modern vagy hagyományörző?

Célszerű tisztába lenni azzal már a nézelődés elején, hogy míg a menyasszonyi ruha esetében szinte előírás az, hogy a fehér valamelyik árnyalatát lássuk viszont a ruhán, addig a menyecskeruhánál nincs semmilyen szabály a szín esetében! Bizony, nem csak a hagyományosnak számító piros szín jöhet számításba! Abban az esetben, ha a piros nem a szíved csücske, esetleg nem illik az esküvő és a lakodalom színvilágához, nyugodtan légy merész, és keress olyan színt vagy mintát, amit valóban eltudnál képzelni magadon a lagzi második felében.

A kulcsszó a kényelem és a praktikusság!

Természetesen fontos, hogy jól nézzen ki mind a menyecskeruha, mind pedig te magad a ruhában, ám más szempontokat is célszerű figyelembe venni, miközben nézelődsz a boltokban. Mivel a lakodalmakban általában hatalmas buli szokott lenni a vacsora után, így lényeges, hogy olyan menyecskeruhában gondolkodj, amiben jót tudsz táncolni, és kényelmesen érzed majd magad! Hidd el, szinte megkönnyebbülés lesz az, hogy a gyönyörű, de nehéz abroncsos menyasszonyi ruhádat valami könnyed és praktikus darabra tudod majd lecserélni a nap végén.

 

Ajánlatkérésért kattints ide!

 

Olyan fazont válassz, ami előnyös a számodra!

A menyecskeruhák között is többféle fazon áll a menyasszonyok rendelkezésére, így lehet hosszú, középhosszú és rövid fazon mellett is dönteni. Aszerint válassz, hogy melyik ruha és fazon áll legközelebb az egyéniségedhez és az elképzeléseidhez, hiszen több órát kell majd magadon viselni a lakodalomban. Abban az esetben, ha nyáron van az esküvő, érdemes számolni azzal, hogy valószínűleg még este is meleg lesz, így a rövid vagy a középhosszú menyecskeruha jobb választás lesz. Akár olyan szemmel is keresgélhetsz, hogy ezt a ruhát még később is fel tudd majd venni egy- egy különlegesebb alkalomkor. 

menyecskeruha

Figyelj a harmóniára!

Egy esküvő és lakodalom esetében minden mindennel kapcsolatban áll, így lényeges, hogy a ruhák, a dekoráció, és a színek passzoljanak majd egymással! A menyecskeruha tekintetében is célszerű figyelni arra, hogy olyan darabot viselj, ami nem lóg ki a menyegző témájából és stílusából sem, és a párod ruhájához is illeni fog. A boltokba, szalonokba próbálgatva vedd figyelembe az ott dolgozók tanácsait, véleményét is, hiszen a tapasztalatuknak köszönhetően biztos tudnak néhány jó ötlettel segíteni majd neked!

A legfontosabb, hogy a tökéletes helyszínen tudjátok megtartani az esküvőt!

Annak ellenére, hogy sok részleten múlik egy menyegző és lakodalom sikere, a leglényegesebb mégis az, hogy az ideális helyszínt találjátok meg erre a napra. A tökéletes helyszínen bizony az egész menyegző lebonyolítható lesz! A Budapesttől alig 50 km-re lévő Fenyőharaszt Kastélyszálló remek választás lesz a számotokra akkor, ha még nincs meg az esküvőtök helyszíne! A gyönyörű őspark, amiben a kastélyszállónk fekszik csodálatos kinti helyszínt fog biztosítani akkor, ha az az álmotok, hogy a szabadban tartsátok meg az esküvői ceremóniát, valamint a kreatív fotózásotokhoz is egészen egyedi lehetőségeket kínál. Egy lakodalom akkor tekinthető igazán sikeresnek, ha a buli hajnalig tart, ennek pedig elengedhetetlen feltétele az, hogy a vendégek ne siessenek haza. A Fenyőharaszt Kastélyszállóban akár 150 főnek is szállást tudtok foglalni, így a szobákban és apartmanokban nem csak pihenni tudnak majd a vendégek az esküvő után, de kényelmesen és nyugodtan készülődhetnek erre a fontos eseményre. Csapatunkra számíthattok akkor is, ha konkrét esküvői menü ötlettel érkeztek, de abban az esetben is, ha nem tudtok dönteni afelől, mi legyen a vacsora az est folyamán, hiszen a sok éves tapasztalatunkkal mi pontosan tudjuk milyen fogásoknak kell az asztalra kerülne azért, hogy a násznép minden tagja megtalálja azt a finomságot, amiből szívesen eszik majd. Amennyiben nem csak szabadtéri esküvőt szeretnétek, de a lakodalmat is kint képzelitek el, akkor jó hír a számotokra, hogy egy hatalmas fehér és díszes sátort tudunk felállítani a kastélyszálló több pontján is. Érdemes ellátogatnotok az oldalunkon könnyen elérhető galériába, ahol az eddig nálunk tartott menyegzőket nézhetitek meg képeken és videókon. Abban az esetben, ha még valamelyik esküvői szolgáltatóból nem találtátok meg az igazit, mi tudunk néhány remek olyan szolgáltatót ajánlani, akik nekünk már bizonyítottak. Ahogy azt majd látni fogjátok a képeken, a Fenyőharaszt Kastélyszálló egy tökéletes helyszín lesz a számotokra, ahol minden megteszünk azért, hogy az esküvőtök napja az álmaitokról és a vágyaitokról szóljon!

 

Ajánlatkérésért kattints ide!