Esküvői szülőköszöntő szöveg ötletek - Szem nem marad szárazon!

Esküvői szülőköszöntő szöveg ötletek

A szülőköszöntő ajándék szöveg megírása során több dologra is érdemes odafigyelni, hiszen akkor lesz igazán szép a beszéd, ha saját gondolatainkat, érzéseinket is bele tudjuk foglalni az mellett, hogy gyönyörű idézeteket is beleszővünk. Nézzük meg most, min múlik az, hogy az esküvői szülőköszöntő szöveg elmondása után szem ne maradjon szárazon, hiszen ez majd azt jelenti, hogy célt értünk a szándékunkkal!

Esküvői szülőköszöntő

Döntsük el, kit vagy kiket is akarunk pontosan köszönteni!

Nem csak a szülőket lehet köszönteni a szertartás során, hiszen lehet szoros a kapcsolata a szerelmeseknek más családtagokkal is. Akik életében például komoly szerepet tölt be egy nagyszülő, egy keresztszülő, esetleg egy nagynéni vagy nagybácsi, azoknak nyugodtan meg lehet ajándékozni őket is egy köszöntővel. Érdemes erről már korán elkezdeni gondolkodni, és nem az utolsó percre hagyni azt, hogy kinek, kiknek fog pontosan szólni az esküvői köszöntő szöveg.

 

Ajánlatkérésért kattints ide!

 

Ki írja meg az esküvői szülőköszöntő szöveget?

Szerencsére nem feltétlen kell saját magunknak megírni a szöveget, hiszen felkérhetjük a leendő szertartásvezetőnket is arra, hogy az általunk elmondottak alapján fogalmazzon meg egy megható és szép beszédet a szülők felé. Azok, akik azonban éreznek magukban egy kis ambíciót és kedvet, maguk is megírhatják a köszöntő szövegét. Egy jó szülőköszöntőben köszönetet lehet mondani mindenért, ami addig történt az emberrel: magárét az életért, mert felneveltek, mert támogattak, és mert szerettek bennünket.

Mire figyeljünk a megírás során?

Mindenképp szőjük bele a kötelezőnek tekinthető köszönet mellett személyes témákat is, hiszen ezzel lehet igazán pozitív és mély érzéseket kiváltani majd a köszöntendő félből. Nyugodtan lehet benne egy – egy fontosabb emlék, és ha jellemző rátok a humoros életfelfogás, akár ez is visszatükröződhet majd a szövegben. Abban az esetben, ha ti magatok írjátok meg, legyetek őszinték, és ne féljetek érzelmesek lenni!

Esküvői szülőköszöntő

Ne feledkezzetek meg a szülőköszöntő ajándékról sem!

Gyönyörű ajándék lehet a szülőknek, nagyszülőknek egy szépen megfogalmazott esküvői szülőköszöntő szöveg, ám érdemes valamilyen direkt erre az alkalomra szánt speciális ajándékkal is készülni, amit el lehet majd rakni emlékbe. A virág mellett külön-külön ajándékba érdemes gondolkodni az apának és az anyának is. Tök jó, ha valakinek kapásból van is ötlete azzal kapcsolatban, mit fog adni erre az alkalomra, de ha nektek véletlen még nincs, az sem baj! Remek választások lehetnek a gravírozott tárgyak, a különleges borok, ékszerek, vagy egy fotóalbum, egyszóval olyan dolgok, amiket el lehet tenni emlékbe, és ez a nap fog róla majd eszébe jutni az embernek. Nyugodtan nézelődjetek a neten, hiszen rengeteg remek ötletre lelhettek majd ilyen téren is!

 

Ajánlatkérésért kattints ide!

 

Az esküvőhelyszín kulcsfontosságú a nagy napon!

Ahhoz, hogy a nagy napotok igazán különlegesre sikerüljön, érdemes időt és energiát fektetnetek abba, hogy a tökéletes esküvői helyszínt találjátok meg. Egy jó helyszínen nem csak a lakodalmat lehet megtartani, de akár a menyegző minden lényeges pillanatát is. Ilyen téren remek választás lehet a számtokra a lenyűgöző ősparkban fekvő Fenyőharaszt Kastélyszálló, ami a főváros közelében található. Így nyugodt és csendes helyen kelhettek egybe, ám mégse kell órákat utazni majd sem nektek sem pedig a násznépnek. A csodás zöld környezet lehetőséget kínál arra, hogy a szertartást is egy erdő vagy tó mellé szervezzétek, de a kreatív fotózásotokhoz is számos romantikus helyre bukkanhattok majd. A kastélyszállónkban 150 főnek is kényelmes szállást tudtok foglalni, ami az esküvő előtt és után is nagy szolgálatot fog tenni a vendégeiteknek. Amennyiben a szabad ég alatt képzelitek el a ceremónia mellett a lakodalmat is, mi tudunk nektek biztosítani egy fehér, nagy, és kristálycsillárokkal ellátott sátort, ahova 200 fő is be fog férni. Esküvői menü kérdésben a csapatunk bármilyen fogást elkészít nektek, legyen szó hagyományos vagy valamilyen egzotikusabb ízvilágról, de szívesen segítünk nektek a tökéletes menüsor összeállításában is. Látogassatok el az oldalunkra, ahol a galériában több videó és kép is bemutatja majd nektek, miért mi vagyunk számotokra az ideális választás. Ha pedig már itt jártok, keressétek fel a Blog részeleget is, itt több olyan tanácsra és ötletre is bukkanhattok, amiket hasznosítani tudtok majd az esküvőszervezés során. A nagy napotokat ti megálmodjátok, a Fenyőharaszt Kastélyszálló csapata pedig megtesz majd mindet azért, hogy meg is valósulhassanak az elképzeléseitek!

BA-399