Megfizethető esküvői helyszínek Budapest környékén

Az ideális helyszín felkutatása

Azért is kell az első lépések között szerepelnie az esküvői helyszín felkutatásának, mert ez alapján lehet a legjobban tovább haladni például a dekorációt, a meghívót, vagy épp a mennyasszonyi ruhát illetően. Mi alapján célszerű ezt a döntést meghoznotok? Vegyétek figyelembe, hogy melyik évszakban szeretnétek tartani a menyegzőt, mekkora létszámra számítotok a vendégeiteket illetően, milyen dekorációt álmodtatok meg erre a napra, és persze az is fontos lehet, hogy van- e lehetőség a kinézett helyeken arra, hogy szállást is foglaljatok a násznépnek. Annak ellenére, hogy úgy tűnik, lehetetlen küldetés ennyi mindenre odafigyelni, és rábukkanni az ideális helyre, mégsem kell megijedni, hiszen mi most a segítségetekre leszünk! Szerencsére kis hazánkban is számos olyan romantikus, ugyanakkor megfizethető esküvői helyszínt lehet találni, ráadásul Budapest környékén, amik tökéletes választásnak fognak bizonyulni!

Egy hely, ami minden szempontból remek választás lesz!

A fővárostól nem messze, körülbelül 50 kilométerre található kimondottan romantikus és zöld környezetben a Fenyőharaszt Kastélyszálló, mely az mellett, hogy színvonalas helyszínt biztosít nektek és a násznépnek mind az esküvői szertartásra, mind az azt követő lakodalomra, még kényelmes és exkluzív szállást is nyújt a vendégeiteknek. Több kinti helyszínből is kiválaszthatjátok azt a részét a kastélynak, amely megfelel az elképzeléseiteknek, így nem kell feltétlen benti ceremónia mellett döntenetek, szabadtéri menyegzőt is szervezhettek! Ráadásul nálunk nem csak „eljátszhatjátok” a polgári szertartást, de valóban a természetben történhet meg az anyakönyvi bejegyzés. Ehhez tudunk is majd ajánlani nektek egy olyan rugalmas és megbízható anyakönyvvezetőt, aki a saját, számotokra fontos kis történeteket is szívesen beleszövi a beszédébe, így a meghitt és egyedi ceremónia garantált lesz!

Ajánlatkérésért kattints ide!

Az egyéb fontos tényezők

Meg van a dátum, meg van a helyszín, ám itt még közel sincs vége a szervezési feladatoknak. Olyan dolgokra is nagy hangsúlyt kell majd fektetni ebben az időszakban, mint a fényképész és a ceremóniamester személye, a legjobb zenekar megtalálása, valamint az esküvőtökhöz leginkább passzoló dekoráció kiválasztása. Ezek olyan fontos tényezők, amikhez nem árt egy kis segítség, és jó hír, hogy ránk ebben is számíthattok! Összegyűjtöttünk néhány olyan klassz szolgáltatót, akikkel egész biztos sikeres lesz minden téren a nagy napotok, így nektek a keresgéléssel már nem is kell sokat bajlódnotok. Ezek természetesen csak választási lehetőségek, a döntés mindvégig a ti kezetekben lesz!

Nem kell autóba ülnie a vendégeiteknek a mulatság végén

Egy esküvő és lakodalom akkor tekinthető igazán tökéletesnek, ha nem csak ti, de a vendégeitek is jól érzik magukat. Bizony könnyen rányomhatja néhány családtagotoknak, barátotoknak a kedvére a bélyeget az, ha tudják, a lagzi végeztével a volán mögé kell ülniük. A Fenyőharaszt Kastélyszálló egy olyan Pest megyei esküvői helyszín, ahol 4 apartman és 22 szoba áll a rendelkezésetekre, így pótágyak behelyezésével akár 150 főnek is kényelmes pihenést tudunk biztosítani a lagzi végeztével. Azért is jó egy ilyen megoldás, mert a szobák nem csak hajnalban jönnek jól, de a menyegzőt megelőzően is nyugodtan tud bennük készülődni a násznép, és a szertartást előtt nem kell akár több órát majd talpig felöltözve utazniuk és várniuk.

Ajánlatkérésért kattints ide!

Sok múlik az esküvői menün is!

Kár is tagadni, a legtöbb vendégnek fontos szempont az összkép tekintetében az is, hogy talált-e kedvére való fogást a nagy napotokon. Nálunk abszolút a ti kezetekben lesz ilyen téren is az irányítás, hiszen legyen bármi is az elképzelésetek a menüsort illetően, mi igyekszünk megvalósítani az általatok kért finomságokat. Abban az esteben is számíthattok csapatunkra, ha nem nagyon van ötletek azzal kapcsolatban, mik azok a fogások, amik minden vendégetek számára ideális választások lennének, hiszen a több mint 1000 hátunk mögött lévő esküvő tapasztalatával nem fog nekünk gondot okozni ez a része se a menyegzőtök napjának! Legyen szó különlegesebb fogásokról, vagy épp a hagyományosabbnak tekinthető menükről, mi összeállítjuk, és persze meg is valósítunk a vendégváró falatkáktól kezdve az éjféli vacsoráig mindent!

Segíthetnek a döntésben a nálunk tartott esküvők képei!

A Fenyőharaszt Kastélyszállóban már több mint 1000 sikeres és gyönyörű esküvőt bonyolítottunk le, melyekről sok kép és videó is készült. Mindenképp érdemes ezeket is megnéznetek, hiszen arról adnak majd tanúbizonyságot, mennyire meghitt és romantikus lehet a menyegzőtök napja akkor, ha minket választotok. Ne feledjétek, ez a Budapest környékén található kastély egy olyan megfizethető helyszínt fog biztosítani nektek a nagy napra, ahol a legelejétől letudjátok majd vezényelni a menyegzőtök minden pillanatát egészen addig, hogy az utolsó vendégetek is távozik hajnalban a lakodalomból!

Kép8