Különleges esküvői meghívók - 7 Egyedi meghívó ötlet

esküvői dekoráció, esküvői helyszín, esküvői meghívók

Amikor a leendő vendégeitek a kezükbe fogják tartani a meghívótokat, rögtön kialakul bennük egy első benyomás, és egy kicsit már maguk elé is képzelik ezt az eseményt, éppen ezért lényeges az, hogy fektessetek egy kis energiát abba, hogy különleges esküvői meghívókat tudjatok átadni nekik. Miért ne lehetne már a meghívókban egy kicsit megmutatni azt, milyenek vagy ti magatok, és milyennek képzelitek el a menyegzőtök napját? Nézzünk most meg 7 egyedi meghívó ötletet, ami segíthet ezt a fontos kis papírdarabot igazán személyre szabottá tenni!

1.     Mutassátok meg, kik és milyenek is vagytok pontosan!

Abban az esetben, ha valami nem mindennapi dolgot szeretnétek az esküvői meghívótokkal kapcsoltban, hiszen ti magatok sem vagytok mindennapiak, nyugodtan tervezzétek ilyennek a meghívót is. Szerettek utazni? Akkor legyen repülőjegyes, vagy térképes a meghívó! Imádjátok a kutyátokat? Csempésszétek be az ő képét vagy rajzát is a meghívóba! Valami speciális dolgot terveztek a nagy napra? Akár már erre is utalhattok a meghívóban színekben vagy stílusban. A lényeg, hogy merjetek valóban egyediek és merészek lenni a tervezés során!

eskuvoi-meghivo-otletek

Lényeges milyen papírból készülnek az esküvői meghívók!

Szerencsére manapság már igen sokféle papírból lehet kiválasztani azt, ami leginkább megfelel az elvárásotoknak, így nem lesz nehéz különleges esküvői meghívót terveztetni. Szerepeljen az elképzeléseitek között áttetsző papír, esetleg fényesebb, csillogós papír, szinte bármi lehetséges ilyen téren. Figyeljetek arra, hogy a kiválasztott színek harmonizáljanak majd az esküvőtök színeivel is. Egyedi meghívó ötlet lehet például az, ha nem szimpla négyzet vagy téglalap alakú papírra nyomtattatjátok a fontosabb információkat a nagy nappal kapcsolatban, hanem különleges formát kértek, például szív, kör, vagy épp legyező alakút.

Ajánlatkérésért kattints ide!

Betűtípus, betűszín, grafika

Napjainkban ilyen téren is rendkívül különlegessé lehet tenni egy esküvői meghívót, hiszen rengeteg gyönyörű betűtípusból lehet kiválasztani a meghívók szövegét. A színekkel is lehet játszani akár a meghívó hátterét, akár a betűtípust illetően. Arra azonban nagyon kell figyelni, hogy minden fontos információ helyesen szerepeljen a meghívón, és persze ne legyen benne helyesírási hiba. Figyeljetek arra is, hogy jó dátumot és időpontot adjatok meg a meghívótok tervezőjének, és nyomtatás előtt kérjetek egy utolsó megtekintést az általuk késztett meghívó szövegéről!

kulonleges-eskuvoi-meghivok

Esküvői meghívó idézetek

Talán ennél a résznél lehettek a legszabadabbak, és tudjátok megmutatni azt, milyenek is vagytok pontosan. Természetesen fontos milyen szöveg kerül be a meghívóba, de azt, hogy vicces, vagy inkább romantikus idézetet gondoltok ki, azt teljesen ti határozzátok meg! Ami fontos, hogy közösen döntsetek ebben a dologban!

Ajánlatkérésért kattints ide!

Egy kis csipke, egy kis szalag még különlegesebbé teheti a meghívót!

Nagyjából már kezd kirajzolódni a meghívó dizájnja és szövege, de még mindig van lehetőség arra, hogy egyedibb, rátok szabottabb legyen ez a papírdarab. Szép szalagokkal, csipkével még szebbé, és különlegessebbé tudjátok varázsolni. Mivel sokan borítékban adják át a meghívót, így a borítéknak is tervezhettek valami nem mindennapi külsőt!

eskuvoi-meghivo

Mi szerepeljen a meghívóban?

Mindenképpen tartalmaznia kell a szövegnek a neveteket, a pontos időpontot és helyszínt. Ezeken felül jól mutat benne egy szép vagy épp mulatságos idézet, vers is, ahogy ezt már fentebb írtuk. Ám arra is lehetőség van, hogy a meghívóban közöljétek az esküvői dress code-ot, vagy épp azt, hogy minek örülnétek nászajándékba.

Ajánlatkérésért kattints ide!

Kérjetek bátran segítséget!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy mivel különleges esküvői meghívót szeretnének szétküldeni a rokonságnak, túlzásokba esnek. Nem attól lesz azonban egyedi egy meghívó, hogy minden féle színt, grafikai elemet és stílust akartok egyszerre megmutatni benne! A kevesebb néha több! Nézzetek szét, keressetek olyan esküvői meghívó készítő szolgáltatót, aki nem csak szimpatikus nektek, de elfogadjátok majd a tanácsait, észrevételeit!

eskuvoi-meghivok

Figyeljetek az egyéb fontos dolgokra is az esküvőszervezés alatt!

Érdemes az esküvő szervezését mindig azzal kezdeni, hogy kitűzitek az időpontját, és kiválasztjátok a tökéletes helyszínt, hiszen csak ezek után tudtok nekiállni a többi teendőnek. Amennyiben egy csodálatos és Budapesthez közeli helyszínt kerestek, a figyelmetekbe ajánljuk a Fenyőharaszt Kastélyszállót, ahol egészen elképesztő kinti helyszínekből is kitudjátok majd választani a menyegző helyét! Több érv is szól a kastélyszállónk mellett azon túl, hogy közel van a fővároshoz, és természetközelben tudtok egybe kelni a család előtt! Ránk az esküvői menü összeállításában is számíthattok, és a hátunk mögött lévő tapasztalattal abban is biztosak lehettek, hogy a nagy napotokon felszolgált összes fogás elnyeri a ti és a vénségeitek tetszését is! Akár a kreatív fotózásotokat is megtudjátok nálunk valósítani, hiszen csodás kinti helyszínek várnak titeket ilyen téren is.

Ajánlatkérésért kattints ide!

Ha nem csak az igent szeretnétek kimondani a természet lágy ölén, de a lagzit is itt valósítanátok meg, egy tágas fehér sátort tudunk nektek felállítani. Hatalmas érv még mellettünk, hogy akár 150 főnek is kényelmes szállást tudunk biztosítani, így a buli tényleg hajnalig tarthat! Látogassatok el oldalunkra, ahol a galériánkba képeken és videókon tudjátok megnézni, milyen egyedi és különleges esküvőt tarthattok nálunk, és már a 2023-as év árajánlatait is letölthetitek!

Esküvői helyszín