Hogyan kérjük esküvői árajánlatot

Árajánlat kérés, esküvői helyszín

Egész biztos veletek is előfordult már az, hogy vagy egy filmben, vagy egy ismerősötök menyegzőjén láttatok olyan esküvői elemeket, amiket eltudtatok volna képzelni a saját nagy napotokon. Általában izgatottan szoktak nekiállni a friss jegyesek az esküvő szervezésének, ám amikor először találkoznak a különböző szolgáltatók árajánlataival, kissé alább hagy a lelkesedésük. Igen, ki lehet jelenteni, hogy egy esküvő megvalósítása nem nevezhető olcsó mulatságnak, ám mivel ez egy olyan esemény, amire mindig szívesen emlékszünk majd vissza, és jobb esetben csak egyszer történik meg az emberrel, így érdemes anyagilag áldozatokat hozni a tökéletes végeredmény érdekében.

Nem baj, ha nem megy egyedül, merjetek segítséget kérni!

Hiába tudjátok már nagyjából, hogy is képzelitek el ezt a napot, annyi mindenre szükséges figyelni az esküvő szervezése során, hogy olykor elveszik az ember a feladatok között. Ilyenkor jön jól, ha van az ismeretségi körben vagy a családban valaki, akihez fordulhatunk a kérdéseinkkel, aggályainkkal. Abban az esetben, ha nektek nincs ilyen személy a közelben, forduljatok bizalommal egy tapasztalt esküvőszervezőhöz, akinél talán néhány konzultáció is elég lesz ahhoz, hogy tovább haladjatok a szervezési teendőkkel.

Ajánlatkérésért kattints ide!

Amennyiben van elképzelésetek, ne engedjetek belőle!

Sokszor esnek abba a hibába a jegyespárok, hogy hiába tudják pontosan, mit szeretnének az esküvőn és az utána következő lakodalomba, a környezetük akkora befolyással van rájuk, hogy elbizonytalanodnak egy- egy tételt illetően. Éppen ezért fontos, hogy ne akarjatok se a szüleiteknek, se barátaitoknak megfelelni, nyugodtan ragaszkodjatok az elképzeléseitekhez, legyen szó a helyszínről, a szolgáltatókról, vagy épp az előre kapott árajánlatokról!

Hogyan kérjünk esküvői árajánlatot?

Minden attól függ, melyik szolgáltatóról van szó, de lényegében a legtöbb helyen már emailben is kaphattok árajánlatot. Figyeljetek arra, hogy helyesen szólítsátok meg a levében az adott személyt, vagyis használjátok a nevét az illetőnek. Érdemes pár mondatban kitérni arra, hogy bemutatjátok egy kicsit magatokat, és a két leglényegesebb pontot már itt is írjátok le, ez pedig nem más, mint a menyegző pontos helyszíne és időpontja. Röviden azt is megindokolhatjátok, miért épp őrá esett a választásotok, kitől hallottatok róla, hiszen fontos lehet a későbbiekben az, milyen első benyomást keltettetek egy fotósban, egy zenészben, esetleg egy dekoratőrben.

A dátumon és a helyszínen túl mindenképp tartalmazza még az árajánlatkérő email a vendégek pontos létszámát, a nagy nap egyéb fontosabb időpontjait (lánykikérés, vendégvárás, vacsora stb.), és persze arra is térjetek ki, mik a ti pontos elképzeléseitek. Ha valamiben bizonytalanok lennétek, kérdezzetek rá bátran, hiszen így kerülhetitek el a későbbi félreértéseket. Ne felejtsétek el megadni a levél végén az elérhetőségeiteket, és fektessetek egy kis energiát a megfelelő elköszönésbe is.

Mi maradt ki? Egyértelműen az ár kérdése!

Természetesen sokaknak az egyik leglényegesebb kérdés szokott lenni az, belefér- e egy adott szolgáltató az esküvői büdzsébe. Itt két megoldás jöhet szóba. Az egyik nyíltan rákérdezni arra, hogy az általatok megfogalmazott dolgok mennyibe fognak nála kerülni. A másik lehetőség, hogy előre leírjátok, ti mennyit tudtok szánni az esküvő ezen részére. Nem kell ettől a második opciótól kínosan érezni magatok, hiszen így gyorsan kiderül az, tudtok- e majd a jövőben együtt dolgozni.

Ajánlatkérésért kattints ide!

Az egyik legfontosabb eleme az esküvőnek: a helyszín!

Első körben az időpont kitűzése után meg kell találnotok a megfelelő helyszínt erre a fontos napra. Mivel az esküvői költségek jelentős részét teszi ki az, hol tartjátok meg a menyegzőt és a lakodalmat, érdemes először itt árajánlatkérést tenni. A jó idő közeledtével már akár szabadtéri szertartásban is nyugodtan gondolkodhattok, hiszen hazánknak jó néhány olyan helye van, ahol lehetőség nyílik arra, hogy a természetben mondjátok ki az igent egymásnak. Abban az esetben, ha egy Budapesthez közeli, nyugodt és gyönyörű környezetű esküvői helyszínt kerestek, a Fenyőharaszt Kastélyszálló tökéletes választás lesz!

Négy csodálatos kinti helyszínből tudjátok eldönteni azt, hol legyen a ceremónia, ráadásul itt lehetőség nyílik arra, hogy a valódi polgári szertartás is akár egy erdő vagy tó mellett történjen. Mivel egy kastélyszállóról van szó, így adva van a kényelem lehetősége a vendégeiteknek is, akár 150 főnek is szállást tudunk biztosítani, arról nem is beszélve, hogy a szintén kardinális jelentőségű menüsor összeállításában is profik segítségére számíthattok nálunk!

Jó hír, hogy az oldalunkon nem csak fényképeket és videókat tudtok majd megnézni a korábbi esküvőkről, de arra is lehetőségetek nyílik, hogy a 2023-as árajánlatokat töltsétek le. Sőt, egy igazán egyértelmű űrlap kitöltésével be is tudtok jelentkezni hozzánk, amire 24 órán belül már választ is kaptok. Ha egy rendkívül rugalmas, de ugyanakkor tökéletes esküvői helyszínre vágytok, a Fenyőharaszt Kastélyszálló egész biztos elnyeri majd a tetszéseteket!