Kis esküvő, nagy élmény: mesés helyszín hétköznapokra is

erdei esküvő helyszín

Mesébe illő esküvőhelyszínt biztosítunk a hétköznap kimondott igenekhez is. De miért érdemes így időzíteni a nagy napot és mire figyeljetek, ha ezt választjátok?

A szervezés egyik legfontosabb lépése, hogy eldöntitek, mikor szeretnétek egybekelni, ez ugyanis sokkal többről szól, mint hogy kijelöltök egy szimpatikus napot. Persze, fontos, hogy a kedvenc évszakotokat válasszátok, hisz az majd ad egy alap hangulatot az esküvőnek, de érdemes egy kicsit továbbgondolnotok a kérdést; hétvége vagy inkább hétköznap legyen?

A legtöbb pár automatikusan hétvégi dátumban gondolkodik, pedig valójában a hétköznapi esküvő sem ördögtől való, különösen akkor, ha csak a szívetekhez legközelebb állókkal szeretnének ünnepelni. A hétköznap tartott, kis létszámú esküvő nem jelenti azt, hogy egy rövid ceremóniára korlátozódik az esemény, sőt, épp ez az, ami megnyitja a kaput a lehetőségek előtt.

Több szolgáltatóból szemezgethettek, alacsonyabban tarthatjátok az esküvői költségvetést és még extra figyelmet is élvezhettek, nem beszélve a meghitt hangulatról. Nézzük a részleteket!

Népszerű szolgáltatók elérhető közelségben

A ceremóniamesterek, dekoratőrök és fotósok naptárja péntektől vasárnapig általában tele van, méghozzá hónapokra előre. Ezzel szemben a hétköznapokon sokkal nagyobb esélyetek van arra, hogy megtaláljátok a tökéletes szolgáltatókat, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnötök. Gondoljatok csak bele, mennyivel nyugodtabb a szervezés, ha nem kell versenyeznetek más párokkal!

 

Ajánlatkérésért kattints ide!

 

Álomesküvő, ami kíméli a pénztárcátokat?

Azok a dátumok, amikre kisebb a kereslet, anyagilag is könnyebben elérhetőek, sőt, akadnak szolgáltatók, akik még kedvezményeket is biztosítanak, ha az esküvő hétköznapra esik. A megtakarított pénzből választhattok egy különleges helyszínt a nászútra vagy épp csinosíthatjátok a közös otthonotokat, csak rajtatok áll, mihez kezdtek az okosan megspórolt pénzzel!

Kevesebb stressz, több figyelem

erdei esküvő helyszín

Mivel ez egy lazább időszak a szolgáltatók számára, a hétköznapokon megrendezett esküvők általában kevésbé stresszesek. Ha nyugodtabbak mindazok, akiknek a munkájára támaszkodtok a nap során, Ti sem fogtok fölöslegesen aggódni, ráadásul ezekben az esetekben még inkább előtérbe kerülhetnek az egyedi igényeitek, hiszen minden figyelem a tiétek.

Családias hangulat vendégbarát megoldásokkal

Egy 20-50 fős esküvő lehetőséget ad arra, hogy valóban személyes kapcsolatot alakítsatok ki a vendégekkel és meghitté varázsoljátok az eseményt. A szolgáltatók elérhetősége és a kis létszám együtt azt jelenti számotokra, hogy mindenben sokkal kreatívabbak lehettek, legyen szó különleges esküvői menüről vagy éppen a vendégeknek szóló, személyes, közös pillanatokat idéző dekorációról.

Ami külön figyelmet érdemel: a meghívók időzítése

Ha meggyőzőnek találjátok mindazokat az előnyöket, amiket egy hétköznapi esküvő adhat, egyetlen dolgon áll vagy bukik a siker; a meghívók időzítésén. Nem túlzás hónapokkal előbb átadni a meghívókat, hiszen a vendégeknek elegendő időt kell biztosítanotok a szabadságuk megszervezésére és az esetleges utazási terveik koordinálására. Íme néhány szervezési ötlet, ami jól jöhet:

  • Save the Date kártya: Küldjetek ki külön értesítőket még a hivatalos meghívóátadás előtt, hogy a vendégek minél előbb tudjanak a dátumról.
  • Online értesítés: Használjatok online platformokat az információ gyors terjesztésére és a vendégekkel való kapcsolattartásra.
  • Személyes megkeresés: Amennyiben lehetséges, személyesen is értesítsétek a legközelebbi családtagokat és barátokat, hogy biztosan ne maradjanak le.
  • RSVP kártya: Kérjetek visszajelzést a meghívottaktól, hogy ott tudnak-e lenni a nagy napon, ezzel egyúttal a személyes igényeket is fel tudjátok mérni.

Elsőre talán túlzásnak tűnhet ennyi különféle módon bebiztosítani magatokat, de higgyétek el, megéri. Ne feledjétek, mindez nem csupán a vendégeknek nyújt segítséget a tervezésben, hanem számotokra is csökkenti a stresszt. Így biztosak lehettek abban, hogy szeretteitek veletek lesznek a napon, ami talán egy hétfő vagy egy szerda, de számotokra a legkülönlegesebb mind közül.

 

Ajánlatkérésért kattints ide!

 

Mivel vár titeket hétköznap a Fenyőharaszt kastélyszálló?

erdei esküvő helyszín

Kastélyunk ideális helyszín kis létszámú esküvőknek, melyhez még a szállást is biztosítani tudjuk nektek és persze a vendégeiteknek. Azt viszont fontos tudnotok, hogy a mi naptárunk is hamar betelik hétvégi dátumokkal, különösen tavasszal és nyáron, a főszezonban. Viszont a jó hír, hogy hétköznap sokkal könnyebben tudunk dátumot egyeztetni, és extra kedvezményeket is biztosítunk ilyenkor.

Ha hétköznapi esküvő helyszínének választotok minket, már 20 fő felett kizárólagosságot biztosítunk, viszont a hétvégi napokkal ellentétben nem kell kibérelnetek az összes szobát és hétfőtől csütörtökig még a sátor bérleti díja olcsóbb. Kastélyunk a mesés parkkal és az exkluzív szobákkal együtt a tiétek lehet egy időre, és természetesen ezekkel minden figyelmünk és vendégszeretetünk is jár nektek.

Hétköznapi, kis létszámú esküvő szállással, minden részletében rátok szabva; ha erre vágytok, kérjetek egy ajánlatot tőlünk!