A nagy napon minden örök emlék, a fotózás is!

Árajánlat kérés, ceremóniamester, esküvőhelyszín szállással, esküvői fotózás, esküvői helyszín

esküvői helyszínek Pest megye

Az esküvői fotózás nem egy plusz feladat, hanem a nagy nap egyik meghatározó része, amit imádni fogtok, ha készültök rá egy kicsit!

Az esküvőn rengeteg szolgáltató fog dolgozni értetek, és köztük az egyik legfontosabb a fotós, aki gondoskodik róla, hogy a legszebb pillanatokat évek múlva is vissza tudjátok nézni. Egy jó szakembernek megvannak a maga bevált módszerei az esküvői fotózásra és ismeri a legújabb trendeket is, de azért nem árt, ha Ti is elmélyültök egy kicsit a dologban.

Miért szabadtéri helyszínt válasszatok?

Ha az esküvőhelyszínetek egy impozáns kastély, máris adja magát a kézenfekvő megoldás, hogy a történelemmel átitatott falak között készüljenek a fotók. Bár néhány képet feltétlenül érdemes készíteni itt is, mi mégis inkább a kastélyparkot ajánljuk a fotózáshoz, hiszen a szabadtéri helyszín adta lehetőségekkel semmi sem érhet fel.

A szabadtéri fotózás egyik legnagyobb előnye a természetes fény, ami álomszerű, romantikus képeket eredményez. A fák lombjai között szűrődő napsugarak játéka páratlan, ha ez adja a hátteret, biztosak lehettek benne, hogy magazinokba illő képek készülnek rólatok. Előkészületek? Semmi. Egyszerűen csak kisétáltok a kastélyból a parkba, és máris kezdődhet a fotózás!

 

Ajánlatkérésért kattints ide!

 

Egy ilyen helyszín rengeteg lehetőséget kínál a kreatív kompozíciókra. Legyen szó egy szerelmes pillanatról a virágos kertben vagy egy játékos fotóról a szökőkút mellett, a természet adta díszlet mindig inspiráló. Nem kell aggódnotok a zárt tér korlátai miatt, a fotós több szögből tudja megörökíteni a boldogságotokat.

Ha ezt a lehetőséget választjátok, a fotóitokon nyomot hagy az évszak minden szépsége. Tavasszal az éledező természet a háttér, nyáron a szikrázó napsütés varázsol mindent élettel telivé, ősszel ezer színű pompát kaptok, télen pedig - kis szerencsével - hóeséses romantika felel a csodás fotókért. Noha az időjárás kiszámíthatatlan, még egy hirtelen jött zápor is hozzáadhat a napotok varázsához.

Esküvői fotózás trendek: új hullámok a lencse előtt

esküvői helyszínek Pest megye

Az esküvői fotózás világában mindig pezseg az élet. Egy jó fotós ismeri és kreatívan alkalmazza a különféle stílusokat, illetve technikákat, de ha megvan a saját elképzelésetek is, biztosak lehettek benne, hogy igazán egyediek lesznek a képek. Mutatunk néhány izgalmas trendet, ami könnyen lehet, hogy Titeket is azonnal megbabonáz:

  • Természetes fényben fürdőző romantika: A szabadtéri helyszín hangulatát fokozhatjátok a jól időzített fotózással. A naplemente aranyló fénye, de ha nem jelent gondot a korán kelés, a gyengéd hajnali derengés is tökéletes hátteret biztosíthat a szerelmes pillanatoknak.
  • Drónok a magasból: A madártávlatból készült képek lenyűgöző perspektívát nyújtanak. Itt egy picit kevésbé érvényesül a gyönyörű ruha és a gondosan elkészített smink, viszont a természetközeli esküvőhelyszín minden részletében érvényesül és kiemel belőle titeket.
  • Vintage hangulat modern köntösben: Készülhetnek a régi idők báját idéző képek, de modern technikával megörökítve. A szépia vagy fekete-fehér szűrők, valamint a filmkamera-szerű effektek újra divatba jöttek és különlegessé tehetik a fotóitokat.
  • Kreatív kompozíciók: A fotósok egyre bátrabban játszanak az elemekkel, legyen szó tükröződésekről, árnyékokról vagy a természet adta díszletekről. A kreativitásnak csak a képzelet szabhat határt, inspirálódjatok Ti is, hogy a képek tükrözzék az egyedi történeteteket.

5 + 1 tipp a tökéletes esküvői fotókhoz

1. Válasszátok ki előre a stílust!

Tisztázzátok, milyen stílusú fotókat szeretnétek. Tetszik valamelyik az itt bemutatott trendek közül, inkább a klasszikus vonalat érzitek magatokénak, esetleg spontán, természetes pillanatokat szeretnétek megörökíteni? Gondoljátok át!

2. Járjátok be a helyszínt!

Az esküvői helyszín minden szempontból meghatározó, ezért jó, ha alaposan körülnéztek a fotózás előtt. Sétáljatok egyet a fák között, és kezdődhet az ötletelés, mi legyen a háttere a romantikus vagy épp a vicces pillanatoknak.

3. Hagyjatok időt magatoknak!

Az időbeosztás nagyon fontos, az esküvői forgatókönyv és ütemterv jelentőségét nem lehet eléggé hangsúlyozni. Hagyjatok elegendő időt a fotózásra is, hogy ne kelljen sietni, hiszen a kapkodás megöli a kreativitást és beárnyékolja a fotózás élményét.

 

Ajánlatkérésért kattints ide!

 

4. Kommunikáljátok az igényeiteket!

Beszéljétek meg a fotóssal, hogy milyen képeket szeretnétek. Ha vannak különleges kéréseitek, mint például bizonyos csoportképek vagy speciális kompozíciók, mindenképpen kommunikáljátok előre, ez egy közös munka.

5. Csak természetesen!

Már előre aggódtok a pózolás miatt? Higgyétek el, nem kell rutinos fotómodellnek lenni ahhoz, hogy jól sikerüljenek a képek. A fotós segíteni fog természetesen viselkedni a kamera előtt, bízzatok benne, hiszen ez a szakmája.

+ 1 tipp: Lazuljatok el!

esküvői helyszínek Pest megye

Ne feledjétek, a legfontosabb, hogy élvezzétek a pillanatot. Ha jól érzitek magatokat, az a fotókon is látszani fog, ezért csináljátok az egészet. Nem baj, ha lesz néhány rosszul sikerült kép, az albumba nem ezek fognak bekerülni, úgyhogy csak lazán!

Még nem döntöttetek helyszín ügyben? A Fenyőharaszt kastélyszálló különleges esküvőhelyszín szállással, no meg egy gyönyörű, ősfákkal körülölelt parkkal, ahol elhangozhat a boldogító igen és csodálatos fotók készülhetnek rólatok. Nálunk mindent egy helyen megtaláltok, hogy a nagy napot stressz helyett könnyed boldogság járja át!