Esküvői weboldal készítés 🔜– mi ez a hóbort és miért jó? 😎

esküvői helyszín, Ideális esküvői helyszín, kastély esküvő, Pest megyei esküvői helyszín, Természetközeli esküvői helyszín, Zöld környezet

SAVE the DATE! 📆

Az első apropója az esküvő weboldal létjogosultságának a dátum kihirdetése. Minél előbb, annál jobb. Ez egy előzetes meghívás az esküvői rendezvényetekre, hogy a vendégek ne szervezzenek oda sem nyaralást, sem üzleti utat, semmit. 

 

Ki is az a Géza?

Sok esetben a vendégek és a pár egyik fele 💏 az esküvő napján, az esküvő helyszínén találkoznak először. Az esküvői honlapon a párok képeket töltenek fel a jegyesfotózásról vagy egyéb közös fotózásokról, leírják a megismerkedésük történetét, kvázi bemutatják magukat a násznép tagjainak.

 

Hol lesz az esküvői rendezvény?🏛

Az esküvői helyszín bemutatása szintén nagyon fontos, hiszen az útvonalat, a szálloda szolgáltatásait, a kastélyt a szobákat, tehát az egész esküvő helyszínét ismerhetik meg a vendégek, kicsit ráhangolódhatnak, irigykedhetnek 😉 a kiválasztott esküvői helyszín gyönyörűsége miatt.

 

Mikor eszünk és mit? 🍵

Nagyon jó, hogy az esküvői rendezvény menetrendjét, és a menüt is meg lehet osztani a résztvevőkkel, így ha valakinek be kell ugrania még a munkahelyére aznap, akkor látja, hogy meddig kell elintéznie bokros teendőit. Az ételérzékenységgel élők pedig látják a menüt és jelezhetik a pár felé, ha nem találnak számukra fogyasztható ételt a felsorolásba.

 

Ajándéklista 🎁

Azért, hogy ne kapjon a pár 4 kenyérpirítót és sok más számukra haszontalan ajándékot, nagyon jó, sőt remek ötlet az ajándéklista. De azt is simán le lehet írni, hogyha pénzt szeretnének kérni, mert mondjuk építkezni szeretnének, vagy útban van a baba, vagy éppen világ körüli nászútra szeretnének menni.

 

Dresszkód és egyéb nyalánkságok 😉

Ha van bármi úri hóbortotok, akkor azt is lehet itt közölni a vendégekkel, mint például, hogy az esküvő vezető színvilága a hupilila, vagy ne öltözzetek ki, mert tornacipős lagzit szeretnénk, vagy legyen mindenkin kalap, stb-stb.

Tájékoztathatjátok Őket a covid helyzetről, maszkviselésről, hozzáállásotokról a  süti-torta behozatalával kapcsolatban, stb-stb…

 

A vendégeknek is jó lesz, meglásd! 😃

Ahelyett, hogy a vendégeknek tizen-huszon-harminc levelet kelljen átolvasnia, amit a levelezési listával megkaptak, csak egyetlen-egyet kell küldenetek a honlap elérhetőségével, és onnantól kezdve minden, de minden fontos információt megtalálnak, amikor csak szeretnék.

 

Emléknek sem utolsó! 💏

Végül, de nem utolsó sorban az esküvői fotókat, videókat feltölthetitek a galériába, így szintén mindenki megtekintheti, megcsodálhatja a csodás esküvői rendezvényeteken készített gyönyörű fotókat. Ééééés, 10 év múlva, amikor a gyermekeiteknek beszéltek az esküvőtökről, egyszerűen csak megmutatjátok Nekik a honlapot.

 

Ha kedvet kaptatok, és szerintetek is szenzációs ötlet az esküvői weboldal, akkor keressétek Zolit bátran!

https://eskuvonkhelyszine.hu/eskuvoi-weboldal-keszites