Egy romantikus esküvői helyszín 💏 – Miért méltó esküvő helyszín a kastély? 🏛💞

Covid, esküvői helyszín, Ideális esküvői helyszín, kastély esküvő, Pest megyei esküvői helyszín, szabadtéri esküvői helyszín, Természetközeli esküvői helyszín, Zöld környezet

romantikusJelen bejegyzés előzménye az, hogy a novemberi kényszerpihenőnk után VÉGRE egy kis remény morzsa vetődött elénk: holnap kinyithat a teraszunk, fogadhatunk vendégeket. Lázasan készülődünk az eseményre, mint mikor gyermekkoromban valami családi ünnepség miatt vendégsereget vártunk, vagy mint mikor szezonban esküvői rendezvényre készülünk. 

„Azt még tedd el!” „Ide jöhet még egy kis virág!” „Fújd le a placcot!” „Ki jön holnap?” „Azzal teríts! Nem, nem azzal! A barnával!”

Majd amikor elkészültünk, körbe nézünk, és melegséggel a mellkasunkban konstatáljuk: „Annyira gyönyörű!” 🌳🏛💖

Dimbes-dombos terület, rengeteg hatalmas fával, üde, élénk virágokkal, csodálatos madárcsicsergéssel. Az épület méltóságot és tekintélyt sugároz, de mégsem feszélyezi az embert. Barátságos és melegséget áraszt. Elég kicsi ahhoz, hogy egyszerre csak egy esküvői rendezvényt tartsunk, de pont elég nagy ahhoz, hogy egy átlagos 100-150 fős esküvő játszi könnyedséggel elférjen. 

Ajánlatkérésért kattints ide!

romantikusSzinte hihetetlen, hogy ez a mesés esküvői helyszín Pest megyében van, közel a fővárosi nyüzsgéshez, mégis távol annak monoton zajától. Átjárja a nyugalom a kastélyt és a parkjának minden zegzugát, és az a legdurvább, hogyha ki szeretnék kapcsolódni, én bizony a Kastélyba jövök. 21 év után is meg-megállok és azon gondolkodom, hogy vajon mitől ennyire varázslatos ez a kastély? Pedig átéltem itt már sok jó és bizony nehéz napokat is. És mégis töretlen a szerelmem. 

Beszélgettem esküvősökkel, akik vissza-visszajárnak a kastélyba, nem csak a házassági évfordulójukon, vagy hogy megmutassák a gyerkőcöknek, hol volt anyuci és apuci esküvője, hanem olyan párokkal is, akik rendszeresen kijárnak, csak úgy június 11-én kedden, mert hiányzott nekik a „fíling”… 

Ugyanazt érzik, amit én: vonzza őket, vágynak rá, hiányzik nekik. Olyan ez tényleg, mint a szerelem. Megmagyarázhatatlan.

romantikusBocsánat, ha kicsit érzelmesre és énközpontúra sikerült ez a bejegyzés, de túlcsorog bennem a szeretet, a remény, boldog vagyok, mert hamarosan újra élettel teli lesz a kastély minden zegzuga! Már nem kell sokat várni! Az első reménysugár a hétvégi terasz nyitás, és utána indulhat a mandula! 

Arra biztatok minden kedves esküvős párt, akik Pest megyei esküvő helyszínt keresnek, hogy látogassanak el hozzánk, győződjenek meg személyesen a kastély adottságairól, magával ragadó miliőjéről, akár úgy is, hogy nem jelentkeznek be, csak szúrópróba szerűen elkirándulnak egy kicsit feltöltődni, hiszen ilyen is van:

„Pár hete jártunk önöknél csak egy kellemes sétára, és nagyon megtetszett a helyszín, teljesen beleszerettünk!” 💏💞

Ajánlatkérésért kattints ide!