Esküvői helyszín választás 🧐 milyen szempontok szerint válassz?

Ideális esküvői helyszín

Esküvői helyszín választás
Esküvői helyszín választás

Ha olvassátok ezt a bejegyzést, nagy valószínűséggel Ti is az esküvőszervezés legelején jártok… 🙂 Belevetettétek magatokat sok-sok helyszín honlapjába, és a képek alapján próbáltok képet alkotni az esküvő helyszínről. A honlap igényessége már nagyon sokat elárul tulajdonosáról, de azért semmi sem múlhatja felül a személyes benyomást!

Szerezzetek személyes benyomást!

Mindenképpen érdemes rászánni az időt, egy péntek vagy egy szombat délután, hogy személyesen felkeressétek az esküvői helyszíneket, akár bejelentkezés nélkül. Az inflagranti látogatás alkalmával nagyon sok minden kiderül az esküvő helyszínről, a helyszínen dolgozó emberekről: hogyan kezelik a váratlanul betévedt vendégeket, ha nem alkalmas az időpont a látogatásra, kelletlenül kitessékelik-e a hívatlan érkezőket, vagy azért találnak rá módot, hogy felvilágosítsák a kedves érdeklődőket…

Ajánlatkérésért kattints ide!

Azért ez nem mindegy…

De ha szeretnétek hasznos látogatást tenni, akkor célszerű időpontot kérni az esküvőszervezőktől, így a megbeszélt időpontban csak a Ti rendelkezésetekre fog állni, és válaszol minden kérdésetekre.

Esküvői helyszín választás
Esküvői helyszín választás

 

Miért fontos a személyes tapasztalat?

Biztos hallottátok már a “Kinek a pap, kinek a papné!” vagy az “Ízlések és pofonok!” híres szólásainkat, ami a népi bölcsesség szerint csak annyit jelent, hogy mivel nem vagyunk egyformák, nem is egyformák az elvárásaink, mindenkinek más tetszik, illetve nem tetszik.

Ezért fontos a személyes helyszíni szemle, hogy saját magatok tudjátok eldönteni, hogy az adott esküvő helyszín mennyire illik bele a Ti esküvőtök arculatába…

Bár most, ebben a latyakos, morcos időben, ahol a szürke ötven árnyalata fellelhető a parkban, elég nagy képzelő erőre van szükség, hogy lássátok az egészet üde zöldben, de azért én mégis csak invitálok  minden kedves házasulandót, hogy látogassanak el hozzánk és nézzenek jól szét!

Fenyőharaszt egy szerelem: akinek bejön, nagyon bejön! Akinek pedig nem… Istenem, hát van ilyen! 😉

Sok szeretettel, vidáman várunk minden kedves érdeklődőt! 🙂

Következő írásomban a foglalásról és a szerződés fontosságáról lesz szó… 🙂

Addig is egy kis olvasnivalóért kattintosn ide:  az ideális esküvői helyszín

Esküvői helyszín választás

 

Ajánlatkérésért kattints ide!