Esküvő ötletek, amikre a násznép mindig emlékezni fog!

egyedi esküvő

Amikor az ember az esküvőjére készül, nem csak a saját elvárásainak akar megfelelni, de arra is törekszik, hogy a meghívott vendégei is sokáig emlékezzenek erre a napra. Aki mostanában több esküvőn és lakodalomban is részt vett, az talán észrevette, hogy a legtöbb menyegző hajlamos ugyan olyan lenni, és egy kis idő elteltével nem nagyon tudja felidézni, hogy mi is volt közöttük a különbség. Nem is kell ezen meglepődni, hiszen az olyan eseményeket szoktuk megjegyezni, amiken történik valami különleges, valami szokatlan. Ha ti is egyedi esküvő ötletekkel szeretnétek fűszerezni a nagy napotokat, akkor most a legjobb helyen jártok!

Miért ne szervezhetnétek egy olyan esküvőt, ami eltér az átlagos menyegző menetétől és olyan dolgokat illesztetek be a programba, amik nem nevezhetők hagyományosnak? Abban az esetben, ha már eldöntöttétek, hogy valami egészen különlegest akartok erre a napra magatoknak és a vendégeiteknek, de még nem tudjátok, hogy a menyegző melyik részeltében szeretnétek valamilyen szokatlannal előrukkolni, mi most adunk nektek néhány esküvői tippet!

Egyedi ízek, ételek az esküvői menüben!

Amikor a lakodalmi menü szóba kerül az esküvő szervezése során, általában a hagyományosabb ízvilágban szoktak gondolkodni a párok, hiszen a levesek, a pörköltek, és a sültestálak kombinációjában a násznép egész biztos talál olyan ételt, amiből szívesen fogyaszt a nap folyamán. Fel lehet azonban dobni a menüt úgy, hogy azt még évek múlva is emlegessék a vendégeitek! A csokiszökőkút, a fánkpult, a fagyiskocsi, vagy a vattacukor olyan egyedi megoldást kínál nektek, amikkel az mellett, hogy garantáltan meglepitek a násznépet, örömet is okoztok majd nekik. Ital tekintetében egy koktélpult mixerrel gyorsan a vendégek kedvenc állomásává válhat.

Jó hangulathoz jó zene dukál!

Az elsőrangú esküvők egyik kulcsfontosságú feltétele az, hogy olyan zene szóljon, ami mindenkit táncra csábít majd. Ehhez felkérhettek DJ-t vagy egy jó zenekart is, a lényeg, hogy olyan muzsika szóljon, ami a násznép érdeklődésének megfelel. Simán tervezhettek olyan meghívót, amiben nem csak arról kértek visszajelzést a vendégektől, hogy el tudnak- e majd jönni, de arról is nyilatkozhatnak, milyen zenét, dalt hallanának szívesen a menyegző napján a lakodalomba. Amennyiben pedig igazán nagyot akartok durrantani, és a büdzsé is megengedi, akár sztárvendéget is felkérhettek egy rövid műsor erejéig a lagziba.

 

Ajánlatkérésért kattints ide!

 

Extra lehetőségek ezen a fontos napon!

Lehetőségetek van arra is, hogy az esküvő napján különleges programokkal lepjétek meg a násznépet. A tűzijáték remek ötlet lehet esküvőre is, bár erről mindenképpen egyeztetni érdemes az esküvő helyszínével, és valószínűleg engedélyt is kell szerezni hozzá. A lufieregetést is sokan választják, ám ha egy kicsit is környezettudatosak vagytok, akkor nézzetek utána ennek a programnak a hátrányainak is. A fotósarok egy igazán népszerű helynek szokott számítani minden lagziban, hiszen vicces képek készülhetnek a jópofa kellékeknek hála. Remek esküvői ötlet lehet az is, ha egy olyan ajándék elkészítésébe vontjátok be a vendégeket, amit később szívesen látnátok az otthonotok egyik polcán. Az ujjlenyomatfa vagy az időkapszula is kiváló lehet ilyen téren!

Egyedi tematika, mint esküvő ötlet!

egyedi esküvő

Azzal is nagyon különleges hangulatot tudtok varázsolni az esküvőtök napján, ha közösen kitaláltok egy olyan tematikát, aminek megvalósításába a vendégeket is bevonjátok. Kérhetitek például, hogy a kedvenc színeteket viselje mindenki ezen a napon, esetleg minden férfi vendég csokornyakkendőt kössön magának. Abban az esetben, ha egy egészen egyedi esküvői tippre vágytok, és a vendégeitek sem zárkóznak el tőle, azt tanácsoljuk, legyetek merészek, és kérjétek meg őket, hogy például mindenki hippi vagy provance stílusnak megfelelő ruhában jelenjen meg ezen a napon.

Különleges esküvőhöz különleges helyszínt kell találni!

Lehet attól is egyedi a menyegzőtök napja, ha egy olyan esküvő helyszínt választotok, ami minden szempontból tökéletes lesz! Amennyiben egy romantikus, nyugodt és zöld környezetben lévő helyet kerestek életetek legszebb napjára, akkor a figyelmetekbe ajánljuk a Fenyőharaszt Kastélyszállót, amely egy csodás ősparkban fekszik! Budapesttől nagyjából egy órányira vagyunk, így elég közel ahhoz, hogy ne kellejen sokat utaznotok, de mégis elég távol, hol kiszakadjatok a főváros zajából és porából. Több különleges helyszínt is feltudunk nektek ajánlani a kastélyszálló körül lévő zöld környezetben, így akár kimondhatjátok egymásnak az igent egy tó mellett vagy egy gyönyörű erdő közelében is. Nálunk valóban megtörténhet a szabadban az anyakönyvi bejegyzés, így nem csak eljátszani kell a ceremóniát a vendégeitek előtt.

 

Ajánlatkérésért kattints ide!

 

Ehhez pedig egy nagyon kedves anyakönyvvezetőt fogunk nektek ajánlani, aki szívesen beleszövi a beszédébe kedvenc kis történeteket is. Abban az esetben, ha a lagzit is odakint tartanátok, tudunk nektek egy hatalmasa fehér sátort biztosítani, ahova gond nélkül befér majd akár 200 fő is. Különleges esküvői menüt álmodtatok meg? Nem gond, mi elkészítjük nektek, de akár tanácsokkal is ellátunk benneteket, ha még nem teljesen tudjátok, hogy mit is szeretnétek felszolgálni a menyegző napján! Csodás kreatív fotók készülhetnek a Fenyőharaszt Kastélyszállóban rólatok, hiszen a szépséges zöld környezetünkben számtalan lehetőség rejlik ilyen téren is. Az esküvő előtti készülődés és a lagzi utáni pihenés szintén megoldott nálunk, kényelmes és gyönyörű szobáinkban akár 150 vendégeteket is eltudjátok szállásolni. Galériákba a korábban nálunk tartott esküvői képekből és videókból is szemezgetni tudtok, amik remekül bemutatják azt, miért mi leszünk számotokra az ideális helyszín az esküvőtök napjára!

Eskuvoi helyszin (93)