A legszebb rusztikus esküvői helyszínek Magyarországon

A saját esküvő gondolata már egészen fiatal korunk óta ott szokott motoszkálni a fejünkben. Vannak olyanok, akik gyermekkoruktól tervezik azt, milyen esküvői helyszínen akarják majd kimondani az igent leendő párjuknak, milyen ruhát szeretnének viselni, és milyen dekoráció között képzelik el ezt a fontos napot. Amikor neki állunk az esküvőnk megszervezésének, vannak olyan tényezők, amikről rögtön az elején dönteni kell. Be kell például határolni, hogy milyen stílust szánunk a menyegzőnknek, hiszen ez alapján tudunk tovább haladni a tökéletes esküvői helyszín felkutatásában. Manapság rendkívül népszerűek a rusztikus esküvők, szerencsére csodás helyszíneket lehet az ilyen témájú menyegzőknek találni Magyarországon!

Mitől lesz igazán rusztikus egy esküvő? A rusztikus szó leginkább a régies, falusias, természetes életmódra és stílusra utal. Az ilyen menyegzőkön mellőzni szokták a modern és harsány elemeket, viszont mindent, ami hagyományos és természetközeli, azt szívesen részesítik előnybe, hiszen ezzel egy igazán egyedi, hangulatos, valamint romantikus miliőt tudnak teremteni. Ti is ilyen témájú menyegzőt terveztek? Ha igen, akkor mi most néhány tanáccsal a segítségetekre leszünk!

rusztikus

Kerüljük a mesterséges és modern elemeket ezen a napon!

A rusztikus esküvők épp attól lesznek különlegesek, hogy minden a természetesség jegyében zajlik, éppen ezért az összes apró részletnek illeszkednie kell ezen a napon ebbe a környezetbe. A ruhának, a frizurának, a dekorációnak, a helyszínnek és még a meghívóknak is ilyen stílusúnak kell lenniük azért, hogy a hangulat valóban megfeleljen annak, amit megálmodtatok. Érdemes finom, már- már lágyabb színekben és fényekben gondolkodnotok, mellőzni a túlzott mintákat, és olyan anyagokkal körbe venni magatokat, amik valóban természetesek.

A menyasszonyi és vőlegény ruha is tükrözze az elképzeléseteket!

Mivel egy egyszerű, letisztult és természetközeli hangulat jellemző a rusztikus esküvőkre, így nem vehet fel sem a menyasszony, sem pedig a vőlegény egy csicsás, modern ruhát. A menyasszonyi ruha esetében kerülni kell a nagy abroncsos, hercegnős darabokat! Sokkal inkább a könnyű anyagból készült, csipkés, lágy esésű ruhák fognak illeni a környezetbe. Nyugodtan lehet egyszerűbb hajdísszel, virágkoszorúval kombinálni a hölgyek ruháját. A vőlegények esetében remek választás lehet egy hagyományos öltöny a szmoking helyett, de akár elegendő lehet egy kellemes árnyalatú ing is a nagy napra, melyhez remek kiegészítő lesz egy csokornyakkendő vagy hózentrógli.

 

Ajánlatkérésért kattints ide!

 

Rusztikus esküvői helyszín felkutatása kulcsfontosságú!

Mivel a rusztikus esküvők egyik legfontosabb sajátossága a természetes és a régies hangulat, így esküvői helyszínnek sem lehet választani semmi modernet és flancosat. Előnybe kell viszont részesíteni azokat a helyeket, amik természetközeliek, valamint romantikusak. Remek lehet például egy erdő melletti kis pajta, egy zöld környezetben lévő kert, de bármi olyan helyszín is, ahol a természetes anyagok és textúrák dominálnak. Amikor meg van az ideális helyszín, néhány rusztikus kellékkel remekül lehet még a hangulatot fokozni, így érdemes időt szánni arra, hogy a megfelelő kellékeket, dekor elemeket felkutassátok!

A legszebb rusztikus esküvői helyszínek Magyarországon

Kétségkívül Magyarországon számos olyan esküvői helyszín van, ahol remek rusztikus hangulatú menyegzőket lehet tartani. Mi most a figyelmetekbe szeretnénk ajánlani az egyik legszebb esküvői helyszínt kis hazánkban, ahol bátran gondolkodhattok ebbe a stílusirányzatba! A Fenyőharaszt Kastélyszálló egy igazi természetközeli és romantikus hely, hiszen egy lenyűgöző ősparkba épült. A zöld környezt, a tavirózsákkal borított kerti tó, valamint a szökőkutunk mind- mind olyan egyedi hangulatról gondosoknak, amik megteremtik majd a rusztikus esküvőtökhöz nélkülözhetetlen miliőt. Nálunk ténylegesen megtudjátok majd tartani a szabadtéri esküvőtöket, hiszen itt a helyszínen történik meg az anyakönyvi bejegyzés, nem pedig csak eljátsszátok a család és barátok előtt. Az ősparkunk bármelyik zuga mellett dönthettek, mi a kiválasztott helyet biztosítani fogjuk a szertartáshoz! A lakodalomnak sem kell feltétlen odabent lennie, hiszen egy hatalmas és fehér sátorban tudtok majd hajnalig bulizni a vendégeitekkel, melyben kényelmesen lesz hely a vacsorához és a tánchoz is. A Fenyőharaszt Kastélyszálló azért is lesz az egyik legjobb választás, mert nem csak helyszínt biztosítunk nektek, de szállást is vendégeiteknek. Higgyétek el sok múlik majd azon, hogy a násznép kényelmesen és nyugodtan tud elkészülni a menyegző előtt, és a lagzi végén gyorsan pihenni is tudnak menni.

 

Ajánlatkérésért kattints ide!

 

A rusztikus esküvőhöz rusztikus menü is dukál majd. Nyugodtan jöhettek kis csapatunkhoz konkrét esküvői menü elképzeléssel, de akár tanácstalanul is, a hátunk mögött lévő szakmai hozzáértéssel mi a segítségetekre leszünk. A csodás természetközeli részek a kastélyszálló környékén kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy egyedi és romantikus képek készüljenek a kreatív fotózásotok alkalmával, így nem kell külön helyszínre sietnetek a nagy napon. Nincs még meg az összes olyan esküvői szolgáltató, aki beleillene a rusztikus esküvőtökbe? Nálunk megbízható és remek szakmai háttérrel rendelkező szolgáltatókat is találhattok majd a weboldalunkon! Ha már itt jártok, akkor feltétlen nézzétek meg a galériánkat, ahol több videó és kép is bemutatja, milyen rusztikus esküvőket tartottak már nálunk a párok. Az esküvőtök megálmodása a ti feladatok, a megvalósítása pedig a miénk lesz, ha mellettünk döntötök!

marti_ioannis_47