Az 5 legkülönlegesebb esküvő helyszín szállással hazánkban

esküvői helyszín

Egy esküvő megszervezése nem nevezhető egyszerű feladatnak. Sokan csak akkor döbbenek rá erre, amikor belecsöppenek a szervezési teendőkbe az eljegyzés után. A nehézség leginkább abban szokott rejleni, hogy rengeteg dologra kell odafigyelni egy menyegző tervezése közben, ráadásul mindennek mindennel összhangba is kell majd lennie. Ami biztos, hogy érdemes az esküvő szervezést azzal kezdeni, hogy kitűzzük az időpontot, behatároljuk a menyegző témáját, és megkeressük az ideális helyszínt. Amikor ezek megvannak, jöhet a többi lényeges dolog is!

különleges esküvőhelyszín

Összességében elmondható az, hogy azok az esküvők, és az utána következő lakodalmak szoktak igazán jól sikerülni, ahol a vendégeknek nem kell azon aggódni, hogy a buli után mikor és hogyan jutnak haza. Arról nem is beszélve, hogy azok, akik elvállalják a sofőr szerepet, nem is érzik feltétlen annyira felszabadultan magukat az est folyamán, és jóval hamarabb véget is ér azoknak a vendégeknek a mulatás, akik kénytelenek autóba ülni a hazajutás érdekében. Éppen ezért célszerű esküvő helyszínt szálláslehetőséggel keresni!

Az ideális helyszínen sok múlik

Ahogy azt már említettük, mindig a helyszín felkutatásával kell kezdeni egy esküvő megszervezését, hiszen ez alapján tudunk majd logikus menetben tovább haladni a teendőkkel. Ha megvan a helyszín, utána már egyszerűbben lehet ruhát, dekorációt, valamint esküvői menüt is választani, és természetesen ezek alapján tudjuk a meghívókat szétküldeni. Figyelembe kell venni azt is az esküvő helyszín kiválasztása során, hogy jól megközelíthető-e a hely, a tervezett vendéglétszámot betudják- e fogadni, van- e szálláslehetőség a messzebbről érkezett vendégeknek és lehetőség van- e arra, hogy odakint tartsátok meg a szertartást akkor, ha ilyen irányú terveitek vannak.

esküvőhelyszín szállással

Az esküvői helyszín szállással nem csak a buli után lényeges!

Sokan azt hiszik, hogy azért jó, ha szállás is van az esküvői helyszínen, mert akkor mindenki nyugodtan és korlátlan ideig tud majd mulatni a lakodalomban. Arra már kevesebben gondolnak, hogy azért is praktikus, ha van szobája a messziről érkezett családtagoknak, barátoknak, mert így kényelmesen tudnak elkészülni a menyegzőre. Valljuk be, senki sem vágyik arra, hogy szépen felöltözve, kisminkelve, beállított frizurával autókázzon akár több órát, különösen egy meleg nyári napon. A szálláson azonban van idő átöltözni, felfrissülni, és kipihenni kicsit az odautazás fáradalmait. Vendégként egész biztos ti is ennek a verziónak örülnétek jobban!

 

Ajánlatkérésért kattints ide!

 

Az 5 legkülönlegesebb esküvő helyszín szállással hazánkban

Kár is tagadni, kis hazánknak számos olyan gyönyörű helyszíne van, ami remek választás lehet egy esküvőre. Különleges helyszín után kutakodva érdemes megnézni a fővárosunk kínálatát, a Balaton parti lehetőségeket, az Alföld nyújtotta gyönyörű zöld területeket, valamint a borvidékeink fenséges településeit is, hiszen ezek mind- mind olyan esküvő helyszíneket kínálnak akár szállással is, amik bármelyik fiatal pár szívét rabul tudják ejteni. Kiemelnénk viszont egy ötödik, konkrét esküvő helyszínt szállással nektek, ez pedig nem más, mint a Fenyőharaszt Kastélyszálló, ami minden szempontból tökéletes választás lehet azoknak, akik természetközeli menyegzőben gondolkodnak!

Fenyőharaszt Kastélyszálló, mint ideális esküvő helyszín

A kastélyszálló bemutatását azzal kezdenénk, hogy egy olyan lenyűgöző ősparkban lehet megtalálni, ami Budapesttől alig egy óra van csak. Ez azért jó, mert elég messze vagyunk nyüzsgő, pörgős fővárostól, de még sem annyira távol, hogy sok időbe teljen, mire el tudtok jutni ide ti vagy a vendégeitek. A zöld romantikus környezet lehetőséget biztosít arra, hogy a park bármely pontján tartsátok meg a szabadtéri esküvőtöket, és ami a legjobb, hogy itt valóban a helyszínen fog megtörténni az anyakönyvi bejegyzés! Ehhez ajánlunk is majd nektek egy kedves és rugalmas anyakönyvvezető hölgyet, aki szívesen teszi személyessé, meghitté a szertartás szöveget az általatok elmondott kis történetekkel. A mi esküvői helyszínünkön szállás lehetőség is van, akár 150 főt is kényelmesen eltudunk helyezni szobáinkban, apartmanjainkban. Aki elfárad a lakodalomban, néhány perc sétával már tud is majd menni pihenni. Az kastélyszálló területén lévő erdő, kerti tó és szökőkút nem csak romantikus hangulatot teremthet a nagy napon, de akár itt helyszínen le is bonyolíthatjátok a kreatív fotózásotokat is! A hátunk mögött lévő majdnem 20 éves szakmai tapasztalattal bátran kijelenthetjük, hogy nincs lehetetlen a számunkra akkor, ha az esküvő menüről van szó. Legyen a kívánságotok hagyományos menü, vagy valami egzotikusabb ízvilág, ti kitaláljátok, mi pedig elkészítjük majd. Akkor se essetek kétségbe, ha tanácstalanok lennétek ilyen téren, szívesen adunk nektek öteteket a vacsorával kapcsolatban.

 

Ajánlatkérésért kattints ide!

 

Nem csak a szertartás történhet odakint, de akár a lakodalom is, hiszen egy hatalmas és gyönyörűen feldíszített fehér sátort is felállítunk nektek a kéréseteknek megfelelően, így a természet lágy ölén tudtok mulatni, ám mégsem kell tartani az időjárás viszontagságaitól. Amennyiben valamelyik esküvői szolgáltatót még nem találtátok volna meg, mi szívesen adunk nektek néhány tippet a megfelelő személyek felkutatásában, ehhez keressétek fel weboldalunkat! Ha pedig már itt jártok, látogassatok el a galériánkba is, hiszen nem csak képeken, de videókon is megtudjátok majd nézni azt, milyen sokféle stílusú esküvőt tartottak már nálunk korábban a párok. Abban az esetben, ha olyan esküvői helyszínt kerestek, ahol szálláslehetőség is van az mellet, hogy gyönyörű környezetben található és profi csapattal rendelkezik, akkor a Fenyőharaszt Kastélyszálló a nektek való hely lesz!

Esküvő helyszín