Egyedi esküvői meghívó idézetek - Le a klisékkel!

Esküvői meghívó

esküvői meghívó

Sok fontos esemény van az ember életében, ezek közül kétségkívül az egyik legszebb pillanat a leánykérés szokott lenni. Nem csak a hölgyek várják izgatottan, hogy életük párja egy gyűrűvel a kezében feltegye azt a bizonyos nagy kérdést, de az urak is sokat szoktak készülni annak érdekében, hogy ez a perc felejthetetlenre sikerüljön. Az eljegyzést követően általában egyből beindul az esküvő tervezgetése és szervezése is, ami bizony sok feladattal szokott járni. Abban az esetben, ha ti is most csöppentek bele ebbe az „őrületbe”, mi most néhány remek tanáccsal fogunk ellátni titeket!

Első lépésként mindig azzal érdemes kezdeni, hogy megbeszélitek milyen menyegzőt is szeretnétek. Amikor már nagyjából körvonalazódnak az elképzelések, ki kell tűzni esküvő időpontját, és meg kell találnotok álmaitok helyszínét. Csak ezek után célszerű neki látni a többi teendőnek, melyek közül nagyon fontos az, hogyan értesítitek a családot és a barátokat az esküvőtök részleteiről. Egy esküvői meghívót kimondottan egyedire is meg lehet tervezni, akár a külsőségek tekintetében, akár a bele írt idézetekkel.

Milyen a tökéletes esküvői meghívó?

Több dologra is érdemes odafigyelni akkor, amikor az esküvői meghívót választjátok ki. A meghívó anyaga, formája, színe, dizájnja mellett nagy hangsúlyt kell fektetni arra is, hogy milyen szöveg és idézet kerül majd rá. A tökéletes esküvői meghívó azon kívül, hogy minden lényeges információt tartalmaz a menyegző napjával kapcsolatban, tükrözi a kettőtök egyéniségét és stílusát is, valamint jobb esetben még könnyeket is csal a szeretteitek szemébe amikor olvassák. Inspirációért célszerű felmenni a világhálóra is, hiszen az állandóan változó trendeknek köszönhetően rengeteg ötlettel találkozhattok majd!

 

Ajánlatkérésért kattints ide!

 

Legyen egyedi esküvői meghívó idézetetek!

Amennyiben egy kis időt és energiát fektettek abba, hogy igazán különleges egyedi esküvői idézet kerüljön a meghívóra, akkor a végeredmény olyan lesz, ami nem csak a ti, de a násznép tetszését is el fogja nyerni. Van valamilyen emléketek vagy kötődésetek egy vershez, vagy dalhoz? Nyugodtan lehettek merészek és a kedvenc részeteket is kiválaszthatjátok ezekből, mely simán jól mutathat majd a meghívón. Nincs ötletetek? Nézettek szét szintén online, ahol a legnagyobb költők és írók legszebb versei vannak összegyűjtve, egész biztos rábukkantok majd arra az esküvői meghívó idézetre, ami igazán illik kettőtök történetéhez!

a-hattyuk-tava-eskuvoi-meghivo-sannaeskuvoimeghivo17011

Mire figyeljetek még az esküvői meghívó esetében?

Az esküvői idézet a meghívóra nagyon fontos, ám egyéb részeltekre is nagy hangsúlyt kell fektetni a szöveg tekintetében. Az esküvői meghívónak tartalmaznia kell a pontos dátumot, időpontot és helyszínt, a visszajelzés módját, és a dresscode- ot is. Érdemes azt is belefoglalni, hogy milyen ajándékot szeretnétek. Amikor a meghívók átadásra kerülnek, célszerű a leendő vendégeitekkel már azt is tisztázni, van- e valakinek valamilyen ételérzékenysége, így könnyebb lesz összeállítani az esküvői menüt.

Az esküvői helyszín kiemelten fontos egy menyegzőnél!

Kár is tagadni, a legtöbb dolog egy esküvő esetében azon múlik, hogy milyen helyszínt választotok. Érdemes olyan helyben gondolkodni, ahol nem csak a lakodalmat tudjátok megtartani, de az esküvő egyéb részleteit is. Sokan vágynak arra, hogy valamilyen természetközeli helyszínen kelhessenek egybe a vendégeik előtt, ami nem is elérhetetlen álom akkor, ha a tökéletes helyszínt választjuk! A Fenyőharaszt Kastélyszálló minden szempontból ideális választás lesz a pároknak, hiszen rengeteg érv szól mellettünk! Mivel egy őspark szívében fekszik a kastélyszálló, így lehetőség van arra, hogy a terület több pontjából válasszátok ki ti magatok azt a helyet, ahol majd a szertartást szeretnétek tartani. Bizony, itt valóban a természet lágy ölén kelhettek egybe, itt történik majd a tényleges anyakönyvi bejegyzés! Fel tudunk nektek és a vendégeiteknek állítani egy gyönyörű, díszes és tágas fehér sátort odakint, így a zöld környezethez igazán közel mulathattok, ám mégsem kell tartani az időjárás szeszélyeitől.

 

Ajánlatkérésért kattints ide!

 

Akár 150 főt is kényelmesen eltudunk helyezni a nagy napon a szobáinkban és apartmanjainkban, aminek köszönhetően senkinek sem kell korán távoznia a buliból azért, mert messzire kell mennie a hazajutás érdekében. Nem csak az esküvői menü elkészítésében, de az összeállításban is a segítségetekre leszünk, hiszen a sok- sok éves tapasztalatunknak köszönhetően mi tudjuk, milyen ételeknek kell az asztalra kerülnie annak érdekében, hogy minden vendégetek megtalálja az ízlésének megfelelő finomságokat. A lenyűgöző zöld környezet a kastélyszálló körül ideális helyszínt fog biztosítani ahhoz is, hogy csodás képek készüljenek rólatok a kreatív fotózás során, így nem kell ide- oda rohangálni a menyegző napján. Érdemes ellátogatnotok a weboldalunkra is, ahol a blog részlegünkön több tippet is tudunk adni az esküvőszervezéssel kapcsolatos témákban, valamint a galériában sok kép és videó tekinthető meg, ezek remekül bemutatják majd milyen egyedi és meghitt esküvőket tartottak már nálunk a párok. A Fenyőharaszt Kastélyszálló az a helyszín lesz, ahol a nagy napotok minden pillanatát letudjátok majd vezényelni, mi mindent meg fogunk tenni azért, hogy az esküvőtök napja az elképzeléseiteknek és az álmaitoknak megfelelően alakuljon!

buja-termeszet-eskuvoi-meghivo-sannaeskuvoimeghivo-17011