eskuvohelyszin-kastelyszallo-etelekesküvő helyszín

 

Mi is legyen az ünnepi menü?

 

Nyilván az egyik legfontosabb tényező a megfelelő mennyiségű és minőségű ételsor, hiszen nem lehet minden vendég egyedi igényének megfelelni, de azért törekednünk kell rá, hogy mindenki megtalálja a foga alá valót…

 

Ha nincs elképzelésetek, bátran ránk bízhatjátok magatokat! Nektek egy esküvőt kell megszerveznetek, nekünk meg már volt több, mint 570… 😉

 

“Ha az esküvőn jó a kaja, már nyert ügyünk van!”

 

 

“Kedves Évi!

Kedves Zsolt!

Nehéz szavakba önteni, hogy mennyire örömtelinek s nagyszerűnek éltük meg ezt a napot! A Fenyőharaszti Kastélyszálló minden dolgozójának nagyon köszönjük családunk s barátaink nevében is, amit június 11-én nyújtottatok nekünk.

Az ételek nagyon ízletesek s bőségesek voltak, az italok és a cocktailbar pedig egyenesen kiváló és még gazdagabb :D . Külön köszönet a maximálisan segítő emberi hozzáállásotokért, nagyon segített minket a helyes szervezésben!

Vissza fogunk térni hozzátok, jókedvűen mint mindig!

Ölelünk Bennetek!

Zsuzsi s Dani”

 

 

Nem erőltetünk rátok semmit, mindent a Ti igényeiteknek megfelelően állítunk össze, ezért ha az általatok kedvelt finomságokat nem találjátok az alábbi listánkban, ne essetek kétségbe, bármit megvalósítunk, úgyhogy bontakozzatok ki bátran! 😉

 

 

Vendégváró

 

 

Az első benyomás a vendégek fogadásakor történik, éppen ezért nagyon fontos, hogy az esküvő helyszínre hosszadalmas, fárasztó utazást követően megérkező vendégeket étellel és itallal kínáljátok, majd vendégeitek elfoglalhatják szobáikat, ahol felfrissülhetnek. A vendégváró tartalmát célszerű annak függvényében összeállítani, hogy érkezéstől a vacsora kezdetéig mennyi idő telik el.

 

 

 

Ha nincs még semmi ötleted a vendégváró tartalmára, az alábbi listából bátran szemezgethetsz!

♦ Sajtos, sonkás, szalámis szendvicsek

♦ Frissen sült sajtos, medvehagymás, kolbászos és tepertős pogácsák

‰♦ Rántott camembert falatkák

♦ ‰Mini fasírtgolyók

♦ Mini virsli

♦ Mini mozzarella golyócskák koktél paradicsommal és friss bazsalikommal

♦ ‰Kakukkfüves jércemell kockák cukkinire tűzve

♦ Majonézes, lila hagymás burgonyasaláta ágyon főtt-füstölt tarjarózsák és sonkatekercsek

♦ ‰Magyaros vegyes tál

♦ Hurka-kolbász

♦ Rántott csirkecomb (hidegen-melegen, ahogy szeretnétek)

‰♦ Mini császárzsemlék

‰♦ Zöldsaláta dressinggel

♦ ‰Gyümölcstál

♦ Langalló vagy kemencés pizza készítés

♦ Kemencében sült, friss burgonyás kenyér tepertőkrémmel és kacsazsírral

♦ Grillezés

♦ Hamburgerezés (a húspogácsát frissen grillezzük, és mindenki úgy rakja össze a hambiját, ahogy szereti! 🙂 )

 

 

Eskuvo helyszin Fenyoharaszt (2)A hivatalos szertartás, a fotózás és szabad program után kezdődhet a várva-várt vacsora, mely lehet a benti termekben vagy a szabadtéren felállított fehér, szatén anyagokkal díszített, kristálycsillárokkal világított 375 m2-es party sátorban a hátsó teraszon.

Evés-ivás után pedig nincs más hátra, csak a féktelen és reggelig tartó bulizás…

Ti is ilyen esküvő helyszínről álmodtatok? 😉

 

 

Gyertek el, és nézzetek körül Nálunk személyesen!

 

“Kedves Zsolt és Évi!

…és Judit, Balázs, Norbi, Hali, Sanyi, Gábor, Veronika, Anita, és mindenki, akik nevét sajnos nem tudjuk.

Nagyon köszönjük, hogy minden tudásotokkal, lehetőségetekkel azon voltatok, hogy az esküvőnk (plusz elő- és utó-lagzinkkal majd’ 3 naposra nyúlt bulink :)) a lehető legjobban sikerüljön. Elértétek azt, hogy tényleg úgy éreztük, hogy egy napig mienk a kastély. Külön köszönjük, hogy nagyon barátságosan, közvetlenül fogadtatok bennünket és vendégeinket, akiknek szintén nagyon tetszett az esküvő helyszín, az étel és a kiszolgálás.

Jövünk még hozzátok és visszük a jó híreteket.

Albin és Ági

Utóirat: A szobánk ajtaján reméljük nem hagyott nyomot, hogy “odaszoktattuk” a Cicust és Kastély kutyust. :)”

 

 

Ünnepi menü – az egyik legfontosabb tényező!

 

 

Senki sem várja el, hogy végleges döntést hozzatok a menüt illetően, hiszen az esküvőig még minden változhat! Ahhoz viszont feltétlenül szükséges összeállítanotok egy menüsort, hogy egyéni árajánlatot küldhessünk Nektek! De ha se ötletetek, se időtök, ránk is bízhatjátok a menü összeállítását, de várjuk egyéni ötleteiteket is, hiszen ez a TI NAGY NAPOTOK! Ha mégsem boldogultok a menüsort illetően, mi nagyon szívesen segítünk az összeállításban, csak írjátok meg nekünk, milyen jellegű esküvői vacsorát szeretnétek…

 

 

A vacsora lehet ültetett tálszervizes, amikor a felszolgálók az asztalokhoz viszik az ételeket, vagy lehet svédasztalos, ekkor pedig a vendégek egy büféasztalról választhatják ki a számukra megfelelő falatokat.

 

 

A kettő akár kombinálható, ekkor a levest tálakban szervírozzuk, és az asztalhoz visszük, megadva a vacsora ünnepi jellegét. Azt követően pedig a főételek svédasztalról fogyaszthatóak minden vendég egyén étkezési tempójának, szokásainak megfelelően.

Nyári hónapokban nagyon kedvelt a grillezés, a kemencés ételek, így a kemencében sült malac is.

 

Javaslatok hideg előételekre

♦ Zsírjában sült hideg libamáj kroutonon, friss zöldségekkel

♦ Tokajiban pácolt hideg libamáj, eper ízzel, pirított mazsolás kalácson

♦ Füstölt lazacrózsák, kapros tormahabbal

♦ Parasztsonka, sárgadinnye golyókkal

♦ Padlizsánkrém

♦ Körözöttel töltött koktélparadicsom

Egyéb előétel ami nem szerepel a felsorolásban, de TI szeretnétek

♦ Vegyes ízelítő (valamely fenti 3 előételből kiválasztva)

Levesek

♦ Falusi Újházy tyúkhúsleves csigatésztával és omlós főtt hús tormával

♦ Örzse néni hamisítatlan marhahúslevese házi tésztával

♦ Tárkonnyal ízesített, tejszínes-gombás vadragu leves

♦ Fácán erőleves, snidlinges húsgombóccal

♦ Francia hagymaleves

♦ Eper/málna krémleves

♦ Vargánya krémleves

♦ Görög gyümölcsleves

Egyéb leves, ami nem szerepel a listán, de szívesen látnátok a menüben

 

 

Fatálakra vagy svédasztalra

♦ Kemencében sült omlós kacsacomb, hagymás tört burgonyával és párolt káposztával

♦ Baconbe göngyölt szűzérmék zöldbors mártással és fűszeres steak burgonyával

♦ Füstölt sajttal és baconnel töltött pulykamell, vajon párolt zöldségekkel

♦ Pikáns csirkemell (csípős, paradicsomos füstölt tarjás raguval és sajttal egyben sütött csirkemell filé), zöldséges rizzsel

♦ Főtt-füstölt csülök, házi készítésű tormával

♦ Filézett csirkecomb, kukorica bundában

♦ Gödöllői töltött csirkecomb, fűszeres burgonyagerezddel

♦ Sonkával, gombával és sajttal töltött sertésborda, rizibizivel

♦ Csirkemell mandulabundában, kukoricás rizzsel

♦ Bazsalikommal fűszerezett, mozzarellás jércemell, petrezselymes burgonyával

♦ Csirkecomb filé, csípős barbecue szósszal

♦ Grillezett bélszínérmék, igény szerint átsütve

♦ Mustárban pácolt tarjaszelet

♦ Rántott gombafejek, rántott karfiolvirágok, tartárral

♦ Rántott sajtfalatkák, tartárral

♦ Kemencében ropogósra sült csülök hagymás törtburgonyával és párolt káposztával

♦ Spárgás, baconbe göngyölt fogas filé, grillezett zöldségekkel

♦ Rozmaringos báránysült madeira mártással, hercegnő burgonyával

♦ Szarvas pörkölt, galuskával

♦ Szűzérme, aszalt szilvával és camembert sajttal töltve, dió köntösbe bújtatva, vadrizses rizzsel

♦ Finom sajtokkal ízesített, zöldségekkel töltött sült padlizsán

♦ Bélszín Rossini módra, zelleres burgonyapürével

♦ Bélszín Sztroganoff módra, hercegnő burgonyával (svédasztalra)

♦ Roston sült fogas filé, fehérboros póréhagymamártással (csak svédasztalra!)

♦ Frutti De Mare spagetti

♦ Parajkrémes lasagne

 ♦ Egyéb étel, amit feltétlenül szeretnétek

 ♦ Salátapult gazdagon (jégsaláta, ruccola, paprika, koktélparadicsom, uborka, reszelt répa, kukorica, tonhal, olajbogyó,fetasajt, mozzarella…), dresszingekkel (Csak svédasztalra!)

♦ Káposzta-, paradicsom- és uborkasaláta vagy házi vegyes savanyúság

 

 

Éjféli étkezés

Éjszaka, amikor a vendégek már kicsit felöntöttek a garatra, és jól kitáncolták magukat, szükséges egy kis energia utánpótlás… Meg hát az sem árt, ha valami felszívja az alkoholt! Éjfélkor kitesszük, és reggelig fogyasztható…

♦ Töltött káposzta tejföllel

♦ Vörösboros vad- vagy marhapörkölt, galuskával

♦ Magyaros hidegtál (kolbász, sonka, disznósajt, hurka salátaágyon)

♦ Virsli, debreceni és bajor kolbász, grill kolbász

♦ Grillezés

♦ Sajtpult

♦ Amit csak szeretnétek

Garantáljuk, hogy mindegyik verzió bőséges, és mindenki nagyon jól lakik…

 

Foglalás után, ketten ingyen megkóstolhatjátok a kiválasztott finomságokat, és ha bármelyiket cserélnétek, semmi akadálya!

 

Ha nem tudod lebeszélni a vendégeket, hogy tálcaszám hozzák a sütiket, vagy éppen TI szeretnétek sütit rendelni nekik, semmi akadálya! Édesség, sütemény behozható. Ha pedig nem szeretnétek élni a lehetőséggel, kérhettek tőlünk csokoládé szökőkutat, fagylalt pultot, rétest, vagy bármilyen desszertet.

“Kedves Kastélyszálló!

A hétvégi esküvőn voltam vendégetek, és ezúton is szeretném kifejezni elismerésemet a Kastély szépsége és Csapatotok munkássága, közvetlensége iránt!

Lenyűgöző volt számomra, hogy hitetlenül kedvesek és segítőkészek voltatok, mindent megtettek, hogy mindenki remekül érezze magát! És még másnap is széles mosollyal köszöntöttek, segítőkészségetek lankadatlan volt! A Kastély és parkja gyönyörű, a kaja fenséges – ilyen pogácsát még életemben nem ettem! 🙂 – ti pedig profik vagytok! Mi jövő évre tervezzük esküvőnket, de megtaláltam a tökéletes esküvő helyszínt! Kérjük, maradjon a csapat a jelenlegi felállásban!!! 🙂

Gratulálok a Csapatnak, le a kalappal előttetek!

Évi és Peti a 11-es asztaltól és a 11-es szobából :)”

 

 

 Kérjetek ajánlatot tőlünk az esküvőtökre az alábbi űrlap kitöltésével! Várjuk ajánlatkéréseteket!

Jegyespár neve*

Telefonszám*

Email cím*

Esküvő tervezett időpontja:

Meghívott vendégek száma:

Szállást igénylő vendégek száma:

Ha van különleges kérésetek, álmotok és vágyatok, most írjátok ide, és megvalósítjuk!

Nyomd meg az alábbi gombot és küldd el ajánlatkérésedet!

 

 

Honlapunk cookie-kat használ. Bővebben

Egy EU-s törvény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat használ. Ha ezzel nem értesz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookie-k tárolását.

Bezárás