eskuvohelyszin-kastelyszallo-eskuvoi-helyszin-csodalatos-eskuvo
esküvő helyszín

 

A „Nagy Napra” készülve az ideális esküvő helyszín után kutattok? Micsoda véletlen! Nekünk pont van egy esküvői helyszínünk! 🙂

 

2004 óta több, mint 570 pár gondolta úgy, hogy ha esküvőről van szó, a legjobb döntés, a legjobb esküvő helyszín Fenyőharaszt…

 

Vajon jó döntést hoztak?

 

“Kedves fenyőharaszti csapat!

Így utólag visszatekintve mind a ketten úgy érezzük, annál jobb nem is történhetett volna velünk, mint hogy sok-sok kaland után végül is nálatok kötöttünk ki és ott tartottuk az esküvőnket.
Ez volt az, amivel lenyűgöztetek:
– Hitelesek vagytok. Hisztek abban, hogy anyagilag és erkölcsileg is megéri az esküvők szervezésére specializálódni és ebben hosszú távon gondolkodtok.

– Már annyi esküvőt és nagy rendezvényt szerveztetek, hogy lényegében semmilyen kéréssel nem lehet Benneteket meglepni.

– Jó vendéglátók vagytok, és tudjátok, hogy az esküvő napján egy nagyon hosszú készülődési folyamat teljesül be, ahol az a cél, hogy nagyon sok ember sokáig emlékezzen a jó dolgokra.

– Nagyon jó a csapatotok. Az ott dolgozók is mind hosszú távon érdekeltek a sikerekben és ezért végtelenül elkötelezettek, segítőkészek, rugalmasak, emberségesek.

Köszönünk mindent, amit értünk tettetek! A mi napunk tökéletes lett és tudjuk, hogy Nektek ebben mekkora szerepetek van. Szerintünk a legjobb esküvő helyszín: Fenyőharaszt!

További sok sikert kívánunk:
L.-ék, Móni és Gyuri”

 

Nem ígértük nekik, hogy lehozzuk a csillagokat az égről, csak azt, hogy Mi mindent megteszünk, hogy tökéletes legyen az esküvőjük, hogy egy napig Övék lehet a kastély, és hogy minden úgy lesz, ahogy csak szeretnék!

 

Számotokra is tökéletes esküvői helyszín Fenyőharaszt:

 

 • Ha olyan esküvő helyszínt kerestek, ahol önfeledten tudtok bulizni, záróra nélkül, hiszen külterületen vagyunk, így senkit sem zavar a hajnalig, sőt reggelig tartó zenés mulatozás, hangoskodás!
 • Ha szeretnétek, hogy vendégeitek gondtalanul ünnepeljenek Benneteket, és ne angolosan távozzanak a buli közepén, mert még utazniuk kell. Fenyőharaszt egy olyan esküvő helyszín, ahol szállást is foglalhattok vendégeitek részére, így érkezéskor átöltözhetnek, felfrissülhetnek, és másnap reggeli után kényelmesen búcsút vehettek Tőlük vagy éppen még strandolhattok együtt egy jót!
 • Ha szeretnétek garanciát arra, hogy minden vendég úgy távozik majd, hogy életük eddigi legjobb esküvőjén vettek részt.
 • Ha valamely szolgáltatásunkkal pedig jogosan nem vagytok elégedettek, nem kell kifizetnetek az utolsó részletet! Találkoztatok már hasonló esküvő helyszínnel?
 • Fiatal és rugalmas csapat áll a rendelkezésetekre, akinek még mindig a TI elégedettségetek a legfontosabb!
 • Ha egy tapasztalt csapat kezében szeretnéd tudni a vendéglátást, mert több, mint 570 esküvővel a hátunk mögött már van némi tapasztalatunk, így nyugodt szívvel ránk bízhatjátok vendégeiteket, esküvői rendezvényeteket!
 • Ha csak egy napig is, de szeretnétek egy kastély Ura/Úrhölgye lenni, hiszen ezen a napon Ti vagytok a legfontosabbak!
 • Ha szeretnétek, hogy az esküvőszervezők, akikkel a legapróbb részleteket is megbeszélitek, itt legyenek az esküvői rendezvényeteken, koordinálva az eseményeket!
 • Ha számotokra is pozitív előny, hogy egy esküvő helyszínen a legjobb szolgáltatókat (dekoratőr, fotós, videószenész, ceremóniamester, anyakönyvvezető) összegyűjtöttük számotokra, akiket könnyedén elérhettek, így kompletten egy helyen adott minden, de csak, ha nincs ötletek, hogy kezdjetek a keresgélésbe!
 • Ha úgy gondoljátok, ennyit már nagyon megérdemeltek! 🙂

 

 

Kedves Zsolt, Vera, Anita, Balázs és a Többiek!

 

Szeretnénk megköszönni Nektek, hogy tengernyi segítséggel, flexibilitással, türelemmel álltatok hozzánk, ezzel megkönnyítve nekünk a napot, mely az egyik legszebbé és felejthetetlenné varázsolódott Általatok, és a Fenyőharaszt Kastélyszálló pátosza, miliője által!

 

Szerénység nélkül mondhatjuk, hogy gyermekünk születése óta ez volt életünk legcsodásabb napja, s nem csupán házasságkötésünkből fakadóan, hanem az ebben szerepet játszó helyszín, a Csapatotok, “a hozzánk való állásotok” miatt!

 

Mi magunk, és Vendégeink is egytől egyig visszavágyunk hozzátok, s reméljük, hogy a jövőben lesz még alkalmunk találkozni! Mondjuk egy jó kis disznóvágás keretében…

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Kinga&Huba

SLIDESHOW

Kattints erre a képre és nézd meg Kinga és Huba esküvői fotóit!


 

Egy nap, amikor TI vagytok a legfontosabbak!

Fontos tudnotok, hogy ennek a napnak TI vagytok a főszereplője és egyben a forgatókönyv írója is, minden úgy lesz, ahogy szeretnétek! És bárki, bármit mondjon is, semmi sem fontosabb annál, amit TI szeretnétek!

Tájékoztatásként és támpontként azért úgy korrekt, ha leírjuk Nektek, hogy általában hogyan zajlik egy esküvő Fenyőharaszton, de ezt TI bármikor magatokra szabhatjátok:

eskuvo-helyszin-eskuvo_1

 

Érkezés, készülődés

 

Nem ritkán a pár és közvetlen családtagjaik vagy barátaik már előző este elfoglalják a szobáikat, nálunk töltik az éjszakát, és másnap a reggeli elfogyasztása után nyugodtan, kényelmesen elkezdik a készülődést a szobájukban, valamelyik termünkben vagy éppen az erdő mélyén. 🙂 Az összes szoba kulcsát 15 órától tudjuk biztosítani, de ha a pár esküvő hetén leadja, melyik szobákat kérik korábban, akkor azokat természetesen előbbre tudjuk hozni.

 

Vendégváró

 

eskuvo-helyszin-eskuvo_2A vendégváró falatokat 14-15 órától kihelyezzük az érkező vendégeknek, hogy az utazást követően fogyaszthassanak belőle kedvükre. Bővebben a vendégváróról IDE kattintva olvashattok!

Menyasszonyunk vagy rejtőzködik a polgári szertartás kezdetéig, vagy fogadja vendégeit egy kis ruhácskában vagy már talpig ünnepi díszben.

 

eskuvohelyszin-kastelyszallo-eskuvo_003Polgári szertartás

 

Az anyakönyvvezetővel korábban egyeztetett időpontban kezdődik a polgári szertartás. Ha a menyasszony csak a polgári bevonulásnál mutatja meg először magát, akkor a polgári időpontját nem szabad túl későre tenni (16 óra az ideális), hogy szegény aránk, ne maradjon le saját esküvőjéről… 😉

A szertartás után jöhet a rizs szórás, gratuláció, csokor dobás, galamb röptetés, csoport kép készítés… amit csak szeretnétek! Nagyon kreatívak vagyunk, általában mindig van valami új ötletünk, ha szeretnétek valami MÁST! 🙂

 

Vacsora és hajnalig tartó fergeteges buli

 

Mindezek után az egész násznép átvonul a vacsora helyszínére, ami lehet a benti termekben vagy a gyönyörű zöld környezetben felállított 375 négyzetméteres, tágas, fehér, szatén drapériával feldíszített, kristály csillárokkal felszerelt party sátorban, melynek az oldalai széthúzhatóak. 

eskuvohelyszin-kastelyszallo-eskuvo_203A vacsora időpontját szintén a pár határozza meg, ami általában a fotózástól, videó forgatástól vagy egyéb esküvős játékoktól függ, de általában 19 óra szokott a vacsora időpontja lenni.

 

Az esetek 75%-ban ültetett tálszervizes vacsorát kérnek a párok, amikor a levest/leveseket tálakban szolgáljuk fel, a főételeket pedig hatalmas 10 személyes fatálakon. A fennmaradó 25%-ban pedig a főételeket svédasztalon szervírozzuk a násznépnek. A vacsora menü összeállításánál a nagy többséget (húsimádókat! 🙂 )vesszük alapul, az alternatív étkezéssel (glutén-, laktóz- és más étel intolerancia, vegetáriánus) élők menüjére külön figyelmet szentelünk, természetesen, ha tudomásunk van róla. 🙂

 

A vacsora után rögtön kezdődik a buli, mely a nyitótánccal veszi kezdetét. Mindeközben az italpultból folyamatos italoztatás történik, annak érdekében, hogy tetőfokára hágjon a hangulat… 😉

A nyitótánctól számított kb. 2 óra múlva a pár felvágja az esküvői tortáját, majd a menyasszonytáncig rendületlenül düböröghet tovább a buli.

Éjfélkor menyasszonytánc, valamint felkészítjük az éjféli étkezést. Amíg a vendégek fogyasztják az éjfélieskuvo-helyszin-eskuvo_3 vacsorát, addig a pár sitty-sutty átöltözik, és innentől aztán már tényleg semmi nem szab határt a bulinak!!!

Másnap 12 óráig svédasztalos reggeli, valamint el lehet csomagolni a megmaradt ételeket és süteményeket. Majd  strandolás (június közepétől augusztus végéig) és/vagy búcsúzkodás…

 

Amikor a pár már mindenkitől elköszönt, összepakolta az összes cuccát, leülünk velük és együtt átnézzük az elszámolást…

 

Hát nagyjából így néz ki nálunk egy esküvő… DE! Nincs két egyforma esküvő, nincs két egyforma forgatókönyv! Gondoljátok végig, Ti hogyan szeretnétek, nektek mi fér bele az elképzeléseitekbe, és garantáljuk, hogy úgy lesz, ahogy TI szeretnétek! 😉

 

Kérjetek tőlünk személyre szabott árajánlatot saját vágyaitoknak, elképzeléseiteknek megfelelően, vagy csak egyszerűen üljetek autóba, és nézzétek meg a kastélyt személyesen, hogy egyáltalán Fenyőharaszt e a megfelelő esküvő helyszín számotokra!

 

Ajtónk bármikor nyitva áll előttetek!

 

 

Már csak azt szeretnétek tudni, hogy mit kell tennetek?

 

“Kedves Évi, Zsolt és minden kedves kollégátok!

Amikor augusztusban eldöntöttük, hogy összekötjük életünket, még nem sejtettük, hogy életünk egyik legszebb és legemlékezetesebb napját fogjuk Nálatok tölteni, az esküvőnket. Már amikor ajánlatot kértünk Tőletek éreztük, hogy ez a hely lesz az igazi, és nem az ajánlat komolysága, hanem az ajánlat stílusa volt a legmegnyerőbb számunkra. Amikor személyesen találkoztunk már tudtuk, hogy jó kezekbe helyezzük a mi napunkat, ha Nálatok tartjuk…
Köszönünk minden egyes kedves szót, biztatást és segítséget amit adtatok mind az előkészületek alkalmával, mind az esküvő napján! Csodálatosan sikerült minden, és minden egyes vendég nagyszerűen érezte magát :)). Idéznénk a fotósunk mondatát: „best ever esküvő”.
Kívánunk még hasonló sikeres napokat Nektek, és csak így tovább!

Köszönjük:

Viki&Zsombi

Ui: a Viki megmondta, hogy nem fog esni :)”

 

 • Egyeztessünk időpontot vagy lepjetek meg minket! Így vagy úgy, de győződjetek meg Fenyőharaszt Kastélyszálló – esküvő helyszín szépségéről személyesen!
 •  A helyszínen megoszthatjátok velünk, hogy képzeltétek el a NAGY napot!
 •  Ez alapján elkészítjük egyéni ajánlatunkat számotokra! Ha van időtök, még a helyszínen meg is várhatjátok!
 •  Az ajánlatra nem kell azonnal válaszolnotok! Hazamentek, tanakodtok és meghozzátok közös életetek második legjobb döntését (az első jó döntés a párod!): Fenyőharaszt a MI esküvői helyszínünk!
 • Ha „Igent” mondotok Fenyőharasztra, foglaljátok le a számotokra megfelelő időpontot, és dőljetek hátra, hogy TI már megtaláltátok az ideális esküvő helyszínét!

 

Várjuk mielőbbi jelentkezéseteket!

Az esküvőszervezők

Zsolt

Dobák Zsolt

Mobil: 06-70/367-1937

eskuvo@bif.hu

Évi

Elek Évi

Mobil: 20/484-3381

eskuvo@bif.hu

Kérjetek ajánlatot tőlünk esküvőtökre az alábbi egyszerű űrlap kitöltésével! Várjuk ajánlatkéréseteket!

 

 

Jegyespár neve*

Telefonszám*

Email cím*

Esküvő tervezett időpontja:

Meghívott vendégek száma:

Szállást igénylő vendégek száma:

Ha van különleges kérésetek, álmotok és vágyatok, most írjátok ide, és megvalósítjuk!

Nyomd meg az alábbi gombot és küldd el ajánlatkérésedet!

Honlapunk cookie-kat használ. Bővebben

Egy EU-s törvény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat használ. Ha ezzel nem értesz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookie-k tárolását.

Bezárás